עבור לתוכן

סרטון GAMEPLAY חדש ל CRYSIS - משהו מדהים !

Featured Replies

• תגובות 59
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוריד נעדכן בהמשך

:: חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

פורסם

wow!!

זה נראה כ"כ טוב....חבל שלא ירוץ על המחשב בצורה נורמלית :'(

פורסם

רק חבל שהוא נדחה

האם יש תאריך מדוייק כבר?

אה... לא נראה לי כל כך מדהים

אני מקווה שאני טובע ויהיה כיף לשחק בו... מה זה Maximum Speed/Strenght, נראה כמו משח קArcade...

אהבתי את הראשון, לא היו בו את כל התוספות המוזרות שיש בזה

אני מצפה למשחק, מקווה שיהיה טוב...

פורסם

המשחק הזה מזכיר לי את כל הרעש שהיה בזמנו סביב המשחק half-life 2.

הסרטונים שנראו לפני שהמשחק יצא היו מדהימים ומלאי חידושים אבל עד שהמשחק יצא בסוף הרבה משחקים אחרים הציגו יכולות טכניות לא פחות טובות.

בסופו של דבר HL2 ייזכר בגלל המשחקיות והעלילה המשובחים ולאו דווקא בגלל הגרפיקה.

אני מניח ומאמין שאותו הדבר יהיה גם עם CRYSIS, ועד שהוא יצא (כרגע תאריך השחרור לא ידוע ויש מצב שזה יצא רק ב2008) אנחנו נראה משחקים אחרים שמציגים רמת גרפיקה גבוהה מאוד (alan wake לדוגמא).

אבל אין ספק שמדובר במשחק חובה לכל מי שיש לו מחשב מספיק חזק כדי להריץ כזאת מפלצת זוללת משאבים!

ובקשר לפוסט אחר שראיתי אנשים שכבר מזלזלים ביכולות הקונסולות החדשות (xbox360 & ps3) ואומרים שהם לא יוכלו להריץ את crysis:

ההבדל בין המחשב לקונסולות, מבחינה טכנית, הוא עניין הDX10 וזה לא עניין כזה משמעותי שגורם לקונסולות להתגמד מול המחשב. אני מאמין שמתישהו תהיה הסבה של המשחק לקונסולות (לפחות לXBOX360, בגלל שמדובר במיקרוסופט) בגירסאת DX9 משופרת.

מה לעשות שאני לא מוכן להוציא כל שנה אלפי שקלים על שדרוגים למחשב רק כדי שיהיה מספיק חזק כדי להריץ כמה משחקים!

פורסם

:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

Holy Mother Of God

פאק... זה נראה אדיר !!!!

פורסם

אני מניח ומאמין שאותו הדבר יהיה גם עם CRYSIS, ועד שהוא יצא (כרגע תאריך השחרור לא ידוע ויש מצב שזה יצא רק ב2008) אנחנו נראה משחקים אחרים שמציגים רמת גרפיקה גבוהה מאוד (alan wake לדוגמא).

לדעתי ההשוואה היא מוטעית, בתקופת הזמן שיצא HL2 יצאו שני משחקים מאוד מצופים, דום3 ופאר קריי, המשותף לשלושת המשחקים הוא שכולם FPS.

השנה אני פשוט לא רואה איזה משחקים יכולים לקרוא איזשהו תיגר על קרייסיט לפחות בתחום של הגרפיקה, אז נכון יש את STALKER שהפיתוח שלו כבר יותר ארוך מכהונה של חמש ממשלות שלנו, ויש את Bioshock שבהחלט אמור להיות ההפתעה המרעננת שהרבה אנשים מחכים לה אך לפי מה שנחשף בינתיים הגרפיקה של קרייסיט היא ברמה אחרת לעומת שני אלה.

הזכרת את Alan Wake ואכן הוא נראה מדהים אך הוא לא חולק את אותו ז'אנר עם קרייסיס ולכן ההשוואה הזאת לדעתי לא במקום, אני יכול להשוות את קרייסיס עם Supreme Commander שיציג לנו את שדה הקרב הגדול ביותר אי פעם עם אלפי יחידות בו זמנית על המסך, אך שוב זהו משחק RTS אז אי אפשר להשוות אותו לקרייסיס.

בכל מקרה נראה שמצפה לנו שנה מעניינת מאוד עם משחקים מעניינים מאוד בכל ז'אנר אפשרי.

בקשר לסרטון, אין מילים פשוט מדהים, כל אספקט במשחק עשוי כל כך טוב שזה מפליא, גרפיקה פוטוריאליסטית, פיסיקה מדהימה, משחקיות חדשנית, ניצול הסביבה לטובתך, מסרטון לסרטון זה הולך ונראה כמו משחק מגדיר ז'אנר כמו ש-HL היה בתקופתו.

פורסם

כולם אומרים שזה יצא ב- 2008 אבל אני לא מבין איך זה מסתדר עם:

Cevat Yerli wrote:

We are nearing alpha status, which means full feature and content completion on the entire project, with a solid pass on balancing. That is valid for the single-player and multiplayer experience. We are very excited. Crysis is shaping up as we imagined it. Stay tuned, it's almost there.

פורסם

לדעתי ההשוואה היא מוטעית, בתקופת הזמן שיצא HL2 יצאו שני משחקים מאוד מצופים, דום3 ופאר קריי, המשותף לשלושת המשחקים הוא שכולם FPS.

השנה אני פשוט לא רואה איזה משחקים יכולים לקרוא איזשהו תיגר על קרייסיט לפחות בתחום של הגרפיקה, אז נכון יש את STALKER שהפיתוח שלו כבר יותר ארוך מכהונה של חמש ממשלות שלנו, ויש את Bioshock שבהחלט אמור להיות ההפתעה המרעננת שהרבה אנשים מחכים לה אך לפי מה שנחשף בינתיים הגרפיקה של קרייסיט היא ברמה אחרת לעומת שני אלה.

הזכרת את Alan Wake ואכן הוא נראה מדהים אך הוא לא חולק את אותו ז'אנר עם קרייסיס ולכן ההשוואה הזאת לדעתי לא במקום, אני יכול להשוות את קרייסיס עם Supreme Commander שיציג לנו את שדה הקרב הגדול ביותר אי פעם עם אלפי יחידות בו זמנית על המסך, אך שוב זהו משחק RTS אז אי אפשר להשוות אותו לקרייסיס.

בכל מקרה נראה שמצפה לנו שנה מעניינת מאוד עם משחקים מעניינים מאוד בכל ז'אנר אפשרי.

בקשר לסרטון, אין מילים פשוט מדהים, כל אספקט במשחק עשוי כל כך טוב שזה מפליא, גרפיקה פוטוריאליסטית, פיסיקה מדהימה, משחקיות חדשנית, ניצול הסביבה לטובתך, מסרטון לסרטון זה הולך ונראה כמו משחק מגדיר ז'אנר כמו ש-HL היה בתקופתו.

ומה עם אנריאל 3 ואנריאל 2007 ?

פורסם

זה דווקא נראה די מטושטש בקצוות של המסך..

פורסם

שכחת את ETQW עם שיפורים משמעותיים של המנוע DOOM3

פורסם

לא יודע מה אתכם...

אותי הסרטון לא ריגש במיוחד ואפילו דיי אכזב !

בהתחלה מתי שהוא שוכב על הקרקע מבחינים שהאדמה היא דו מיימדית, אחרי זה מראים שהוא עובר דיי קרוב אנשים אנשים והם לא מבחנים בו (שלא נדבר על זה שהם

לא שומעים אותו)ואז שהוא מתחיל לירות ולעשות היכולות של החליפה (ריצה מהירה , קפיצה מהירה...) אז בכלל התחלתי להתבאס... עד עכשיו חשבתי שסוף סוף יהיה משחק טקטי אבל מסתבר שעדיין אפשר לירות לרוץ וליקפוץ כמו משוגעים (ואני לא אומר שזה רע). גם אם חושבים על זה אז אני לא מבין מה כולם מתעסקים עם זה

הרי זה ייצא רק בעוד 4\3שנה (אם לא יהיו עוד דחיות וכנראה שיהיו) ועד אז ייצאו עוד המון משחקים שיכול ליהיות שברמה הגרפית מתקרבים לקרייסיס אבל משום מה

לא מדברים עליהם...

אבל אתם יודעים מה ? יכול ליהיות שאני טועה :P

פורסם

גראפיקה מדהימה,גיימפלי אדיר,חבל שהוסיפו תחרא של הקפיצות,נראה ארקיידי ודפוק.

עריכה:

ד"א מישהו יודע על איזה מערכת המשחק שוחק?

פורסם

הרי זה ייצא רק בעוד 4\3שנה (אם לא יהיו עוד דחיות וכנראה שיהיו) ועד אז ייצאו עוד המון משחקים שיכול ליהיות שברמה הגרפית מתקרבים לקרייסיס אבל משום מה

לא מדברים עליהם...

כמו

Hellgate London

timeshift

S.T.A.L.K.E.R

huxley

Unreal Tournament 2007

ועוד כמה :P

פורסם

הכל נראה טוב ויפה, אבל עם כל ההתקדמות של הז'אנר, אף חברת מפתחים לא יכולה ליצור אנימציה נורמאלית של קפיצה של דמות אנושית במשחק FPS?

מה כ"כ קשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים