עבור לתוכן

EMULE

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר תוכנה שמאיצה את מהירות האי מיול???

פורסם

אני לא מכיר תוכנה כזאת, אבל זאת המטרה של המודים השונים של האימיול שאתרים שונים מציעים.

בכל מקרה כמה טיפים להאצת האימיול הם:

* לאפשר למשתמשים האחרים להוריד ממך כמה שיותר.

* להוריד יותר קבצים "חמים", כאלה שיש להם ביקוש גדול.

* לאפשר לאימיול לעבוד ברצף, שכן התוכנה מתבססת על המתנה בתור של משתמשים אחרים.

אני אישית משתמש בגירסא של Lionetwork 5.3 ומרוצה ממנה.

בנוסף, קובץ ה- clients תחת תיקיית ה- config באימיול מכיל מידע על כמה משתמשים אחרים חייבים לך. ככל שהוא יותר גדול- ככה הרווחת יותר "קליינטים".

עד כמה שאני יודע- העתקה של הקובץ הזה ממשתמש אחר לא תעזור, שכן זה ספציפי עבור כל משתמש (ככה שאולי העתקת כל תיקיית ה- config כן תשפיע...).

וסתם בשביל לדעת- מה גודלו של קובץ ה- clients אצלך?

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 קבצים כאלה מה הסיומת שצריך להיות לו?

פורסם

התכוונתי לקובץ בשם clients.met

פורסם
  • מחבר

987kb

פורסם

טוב אימתתי עכשיו את מה שחשדתי בו-

אתה צריך לשתף יותר כמו שאמרתי, כשקובץ ה-clients שלך יעבור את ה-2 מגה תהיה לך רשימה מספיק טובה בשביל להוריד במהירות נורמלית.

תעשה כמוני- תמשיך להוריד קבצים "חמים", תשאיר את האימיול כל הלילה דולק ותצבור עוד קליינטים.

דרך אגב, אני עומד כרגע על 4.3 מגה >:D

פורסם

טוב אימתתי עכשיו את מה שחשדתי בו-

אתה צריך לשתף יותר כמו שאמרתי, כשקובץ ה-clients שלך יעבור את ה-2 מגה תהיה לך רשימה מספיק טובה בשביל להוריד במהירות נורמלית.

תעשה כמוני- תמשיך להוריד קבצים "חמים", תשאיר את האימיול כל הלילה דולק ותצבור עוד קליינטים.

דרך אגב, אני עומד כרגע על 4.3 מגה >:D

קובץ אחד של CILENTS שהורדתי באימיול שוקל 18 מגה...

פורסם

כפי שאמרתי, ידוע שהעתקת קובץ ה-clients בלבד לא תשפר לך את העבודה עם אימיול.

הרי אימיול בנוי על תורים- ככל ששיתפת יותר צברת נקודות זכות אצל אחרים ולכן אתה זקוק לשאר הקבצים בתיקיית ה-config.

במילים אחרות- אתה זקוק לשאר הקבצים שנכחו בתיקייה של אותו משתמש שהחזיק בקובץ של ה-18 מגה על מנת לנצל אותו.

פורסם

בנוסף, קובץ ה- clients תחת תיקיית ה- config באימיול מכיל מידע על כמה משתמשים אחרים חייבים לך. ככל שהוא יותר גדול- ככה הרווחת יותר "קליינטים".

עד כמה שאני יודע- העתקה של הקובץ הזה ממשתמש אחר לא תעזור, שכן זה ספציפי עבור כל משתמש (ככה שאולי העתקת כל תיקיית ה- config כן תשפיע...).

וסתם בשביל לדעת- מה גודלו של קובץ ה- clients אצלך?

לא נכון - קובץ ה-CLIENTS.MET מכיל מידע על כמה אתה חייב לאחרים ולא כמה הם חייבים לך. הקובץ גדל ככל שאתה מוריד יותר וגודלו לא משפיע על מהירות ההורדה שלך מאותם אנשים אלא על מהירות ההעלאה שלך אל אותם אנשים והקידום שלהם בתור להורדה של קובץ מסויים.

קובץ אחד של CILENTS שהורדתי באימיול שוקל 18 מגה...

אתה יכול גם להוריד קבצים יותר גדולים מזה, זה עדיין לא ייתן לך שום דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים