עבור לתוכן

שאלה? מה הם הרמקולים הכי אכותיים בעולם

Featured Replies

פורסם

זיו, בא לך לספר לי אילו פריצות דרך בדיוק יש?

אני אשמח אם תביא הוכחות אמיתיות לדברים שאתה אומר ולא סתם לצטט דברים שיצרנים ציוד וודו כותבים באתרים שלהם.

Anatoli.

• תגובות 94
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

IG- החברה טוענת לפטנט והיא רק מזכירה את השם X2

ובקשר לרמקולים זה המון זמן

ממברנה של יהלום קמורה עולה הרבה יותר מאשר ממברנה מסוג אחר

ובתיכנון מארזים עדיין יש פריצות דרך

o_O

לאיזה סוג אחר אתה מתכוון, ומה הקשר לקמורה?

ואם יש פטנט אין להם שום סיבה לא לפרסם את ההרכב הכימי של החומר. אגב, הX2 זה המימברנה או המגנט?

פורסם

:nixweiss:

מה אתה רוצה להראות בסירטון הזה?

שהם נשמעים טוב?

אחרי הכיווץ של הסירטון והשמעה שלו דרך קוספאות הקוטג' שלנו?

:nixweiss:

פורסם

מה לעזאזל אתה רוצה?

שאלו בקשר לאיך שהם נראים אז הבאתי קישור לסרטון שמראה את הצורה שלהם

לא הבעתי שום דיעה על הרמקולים אז יאללה תרד ממני

פורסם

חברה, תרגעו... אין צורך להתעצבן :nono:

פורסם

זיו, בא לך לספר לי אילו פריצות דרך בדיוק יש?

אני אשמח אם תביא הוכחות אמיתיות לדברים שאתה אומר ולא סתם לצטט דברים שיצרנים ציוד וודו כותבים באתרים שלהם.

Anatoli.

למשל הרמקולים של דובל-אנ י חושב שתסכים איתי שזאת פריצת דרך

וX2 מדבר על החומר שממנו עשויה התיבה

ודרך אגב התסכלתי מחדש ורק כדי לכרסם את הקשת העליונה לוקח כשמונה שעות

פורסם

איפה הסתכלת? באת של החברה? למה נראה לך שזה נכון?!

בנוגע לדובאל, זה לא פריצת דרך. כבר ראיתי רמקולים שמפנים את הוופרים בצורה כזאת. נכון, זה שונה מרוב הרמקולים, אבל אני לא בטוח שזו פריצת דרך בכלל.

Anatoli.

פורסם

זה עד כדי כך מושקע שהם מכרסמים אותם עם השיניים :smile1:

אם אזכה בלוטו אקנה לכל אחד מכם זוג כאלה. מבטיח.

פורסם

איפה הסתכלת? באת של החברה? למה נראה לך שזה נכון?!

בנוגע לדובאל, זה לא פריצת דרך. כבר ראיתי רמקולים שמפנים את הוופרים בצורה כזאת. נכון, זה שונה מרוב הרמקולים, אבל אני לא בטוח שזו פריצת דרך בכלל.

Anatoli.

והאלכסנדריה? זה לא פריצת דרך להשתמש בחומר מורכב לבניית התיבה?? ואפשרות הפנייה של כלל דרייבר ודרייבר?

פורסם

איך אתה יודע שהחומר מורכב? כי הם רשמו? אני לא חושב שהוא מורכב כל כך כמו שהם מתארים. יש רמקולים רבים שבנויים מחומרים מיוחדים. ראיתי רמקול ים שבנויים מסגסוגת מיוחדת מאוד של מתכת, ונשמעים טוב. אבל זה שהם בנויים מסגסוגת שכזו לא אומר שהם מהפכה בתחום. הדבר שמייחד אותם הרבה יותר מאשר האלכסנדריה הוא שמעבר לחומר הזה, הם בנויים בתוך כדור (ממש כדור בגודל של כדורסל גדול) עם 2 שכבות של מעטפת (אשר בינהן עובר הבס רפלקס) והרמקול משתמש באלמנט בודד לכל תחום התדרים. מבחינתי זה יותר מיוחד בהרבה מהאלכסנדריה שהוא לקחת רמקולים בגודל ובעיצוב של הפירלס המודבקים מנצרת, לחזק את התיבה, ולעצב את זה טיפה יותר יפה. לא שני אומר שהאלכסנדריה הם רמקולים מדבקה. אני סך הכל אומר שאין בהם הרבה מיוחד. לא חסרים רמקולים מחומרים מיוחדים (כמו תיבות מבטון לדוגמא, או תיבות ממתכת בשילוב עץ, הפרואק שהיו אצלי לא מזמן היו בנויים מחלק אחורי ממתכת) עם אלמנטים בזוויות שונות (אני אפילו אקח את זה לקצה ואומר, Castle - שהיו לי רמקולים שלהם עד לא מזמן, מכרה גם דגם כלשהו שהכיל טוויטר וופר מקדימה ועוד וופר מלמעלה. גם VSA מוכרים רמקולים עם ambient טוויטר שנמצא מאחורה) ועם אלמנטים מחומרים מיוחדים מאוד (קוולר כמו ב -Castle מימברנה דקה במיוחד שצופתה באדי טיטניום שהתקשו (שזו פריצת דרך, אבל לא מהפכה, וגם פריצת הדרך הזו באה אחרי שנים בלי שום חידושים בתחום - זה קרה ברמקול של יאיר תמם מאודיו-דיזיין) אבל זה לא מה שהופך את האלכסנדריה ליקרים. מדובר ברמקול טוב, אשר אם היה דובק בשיטת התמחור של שאר היצרנים, היינו מקבלים אותו ברבע מהמחיר לכל היותר. מה שמייקר אותו כל כך הוא הרצון לעשות אותו "יוקרתי" ונדיר, בדיוק כמו שאתה משלם על הגראדו GS-1000 סכום של 1000 דולר כשלמעשה עלות הייצור שלו נעשה סך הכל כמה דולרים יותר מה-225 לדוגמא, כל העלות של הייצור שם היא פחות מ-100 דולר, משמעותית פחות.

Anatoli.

פורסם

אני מניח שהתכוונתם לחומרים מרוכבים ולא מורכבים... וזה באמת לא כזו פריצת דרך... אני מניח שבשלב מסויים ייצרו רמקולים גם מפיברגלאס (לפני כמה שנים זה הייה מאוד פופולארי לדחוף את זה לכול מקום...)

בכול מקרה, אלא אם התיבה עשוייה מבורון ניטריד או גרפיט או משהו כזה, אין שום הצדקה למחיר כזה.

וחוץ מזה, זה לא בדיוק רמקולים ביתיים לפי דעתי... כאילו, מה הסיכוי שתעלה את העוצמה שלהם ליותר מ20% בתוך הבית (או במגרש כדורגל) מבלי לאבד את השמיעה לגמרי?

בקיצור- סתם יקר :P

פורסם

העוצמה שלהם היא לא הגדולה שלהם.

בנוגע לפיבר גלאס, ניסו גם את זה. ניסו גם הרבה דברים אחרים. זה עניין של הסאונד שאתה אוהב, כי החומר לא משנה יותר מדיי. בלי השקעה מקסימלית בתיבה ובאלקטרוניקה.

Anatoli.

פורסם

ok, מה שאני אומר זה שאם היו עושים אותם שליש ממה שהם עכשו, הם היו נשארים באותה איכות, עם הספק הגיוני ובמחיר יחסית "סביר"...

ולגבי הפיברגלאס- זה גם חומר מרוכב שהתלהבו ממנו... סתם כדי להדגיש שזה לא כזה פריצת דרך ;)

ומה הכוונה ב"בלי השקעה מקסימלית בתיבה ובאלקטרוניקה."?

פורסם

לכל חומר יש יתרונות שלו. אבל גם אם תשים את החומר הכי טוב בתור אמלנט, ותשתמש בתיבה גרועה עם אלקטרוניקה פנימית (הכוונה היא לקרוס-אובר) ממוצעת, זה שהחומר הזה מיוחד ומסוגל להרבה לא ישנה כלום.

לדעתי הכיוון הנכון הוא כמו שבחרו לעשות בK340 שיש לי, ובמרטין לוגן השונים. מיד והיי אלקטרוסטטי, ובאס דינאמי.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים