עבור לתוכן

שאלה? מה הם הרמקולים הכי אכותיים בעולם

Featured Replies

• תגובות 94
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת היא שיש דגם יקר יותר, עולה מליון דולר אם זכור לי נכון. אבל המחיר הוא לא העניין. ברמות האילו לא מדובר באמת על רמקולים "טובים", אלא פשוט על אינטרפרטציה של המתכננים בנוגע לסאונד. זה יותר עניין של טעם אישי ושל יופי, וחשוב מכל "יוקרה". רמקול מדהים שיישמע מפורט בצורה מדהימה ויהיה מאוזן ביותר ועם תחום תדר מלא אפשר לייצר בסכומים לא גבוהים בכלל, ובמחירים של עשרות אלפי שקלים אפשר למצוא כאלה רמקולים (וזה עם המחירים של ישראל שהם יקרים). כל מה שמגיע ברמות של מעבר זה הוא לא פחות מאשר גניבה על יוקרה. בדיוק כמו שהמקרלן F1 לא הרבה יותר מהירה ממכוניות כמו הפרארי, אבל הבלעדיות שלה הפכה אותה ליקרה פי 5, למרות שמבחינת ביצועים, שתיהן יספקו כל אחד.

Anatoli.

פורסם

^ צודק.

היום לייצר מימברנות יהלום זה גרושים, ומגנט מחד- גביש איכותי גם לא כזה יקר (מאות ספורות של $ לק"ג, והמגנט לא שוקל יותר מכמה עשרות ק"ג למערכת שיכולה למוטט את עזריאלי :P)

מארז וחיווט זה בכלל זניח.

ב-50K~70K$ אפשר לבנות רמקול סוף הדרך+ שיווק משלוח וכו, גג 100K לרמקול זה באמת שיא האיכות...

פורסם

ווילסון טוענים שהאלכסנדריות עשויות מחומר קשה מאוד(שאותו הם מכנים X2) ולוקח להם מס' שעות להכין כל רמקול אחד(הם עושים זאת ע"י כירסום)

זה לא כל כך גרושים לייצר ממברנות יהלום זה ממש לא פשוט לתכנן מארז ויש כאלו שיסבירו לך שהחיווט זה גם מאוד קריטי

פורסם

בואנה זה לא רמקולים זה סלעים מהגראנד קניון!

פורסם

פאק, כמה הנדסה יש פה =[ --בוכה--

שניה, אני רץ לקנות @#%

פורסם

איפה ראית הנדסה

פורסם

בפינה :smile1:

פורסם

ווילסון טוענים שהאלכסנדריות עשויות מחומר קשה מאוד(שאותו הם מכנים X2) ולוקח להם מס' שעות להכין כל רמקול אחד(הם עושים זאת ע"י כירסום)

זה לא כל כך גרושים לייצר ממברנות יהלום זה ממש לא פשוט לתכנן מארז ויש כאלו שיסבירו לך שהחיווט זה גם מאוד קריטי

בוו הווו... "קשה מאוד"... לי זה לא אומר שום דבר. יש הרבה חומרים קשים...

ו"כמה שעות" לרמקול זה כלום במושגים של הכנת חומרים... את המיגון ה"קשה מאוד" של המרכבה מכינים במשך איזה שנתיים...

וממברנת יהלום- שיכבה דקה, אפשר לייצר בCVD מחומרי גלם (גזים שמורכבים מפחמן ומימן בעיקר) שעולים גרושים ובאיכות גבוהה. והיום גם המערכות של הCVD לא עולות הרבה בגלל השכיחות שלהן בשוק...

לתכנן מארז אולי קשה, אבל זה לא שהם ממציאים את הגלגל מחדש...

בפינה :smile1:

::)

פורסם

קראתי כתבה באיזה עיתון שאהוד ברק הוא גם אודיופיל, הביאו לו לשמוע זוג רמקולים יקרים יחסית של ווילסון אודיו ולפי טענת החברה אותם הרמקולים אמורים להפיק צליל מדויק של פסנתר אז כשאהוד ברק שמע את הרמקולים הוא רתח ואמר:"ככה בכלל לא נשמע פסנתר!"

אותי זה הצחיק

פורסם

בוא נפשט את העניין.

אם למישהו יש בולבול בצורת שבלול זה עושה אותו טוב יותר?

גם ברמקולים זה בדיוק אותו הדבר.

השאלה היא לא הצורה, אלא מה הצורה הזאת יודעת לעשות :lol:

Anatoli.

פורסם

השבלול הזה עוצמתי?

פורסם

השבלול הזה עבה ? :o

פורסם

IG- החברה טוענת לפטנט והיא רק מזכירה את השם X2

ובקשר לרמקולים זה המון זמן

ממברנה של יהלום קמורה עולה הרבה יותר מאשר ממברנה מסוג אחר

ובתיכנון מארזים עדיין יש פריצות דרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים