פורסם 2007 בינואר 618 שנים אני כבר הרבה זמן מנסה לסדר את זה וזה לא הסתדרהתקנתי כמה סוגים של דריברים של הכרטיס מסך שלי עידכונים וכל מיני כאלה כלום לא עזריש לי ati radeon x600 proושאני לוחץ בשולחן עבודה מאפינים-הגדרות-מתקדםיש לי ככהhttp://www.fps.co.il/picture.php?id=1168101756.JPGיש לי רק את האפשרויותכללי מתאם צג פתרון בעיות ניהול צבעיםואמור להיות לי שם עוד מלא אפשרויות של הATI כמו 3D openGL ועוד כל מיני כאלהולפני כמה חודשים לפני שפירמטתי אז היו לי את כל האפשרויות האלה כמו שאני רוצהאבל אני פשוט לא יודע איך לעשות את זה כבר זה בא לי ככה עם המחשבאז אם מישהו יודע איך לעזור בבקשה תנסו כי זה דחוף לי וניסיתי במלא פורומיםהתקנתי דריבר מהאתר ATI וזה מתקין לי משהו catalyst control center וזה לא טוב זה לא מה שאני מחפש אני רוצה שכל האפשרויות יהיו לי בתמונה הזאת ליד הצג וכל זה שבתמונהאז בבקשה תנסו לעזור אולי צריך להוריד קובץ מיוחד צריך להתקין דריבר מיוחד לא יודע כל מה שצריך רק תעזרותודה לעוזרים !
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר את האמת אני לא ממש יודעפירמטתי אחרי חצי שנה שקניתי את המחשביש לי תמחשב 8 חודש בערךואני לא ממש מבין בזה אבל את הדריבר שיש לי עכשיו זה מהדיסק התקנה שיש לי בקופסה של הכרטיס מסךואיזה דריבר היה לי לפני זה באמת אני לא יודע
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אם ישך את הכבלים הדרושים אז תוריד TVTOOL והכול יחליק בסבבה ד"א יש לי גם את הכ.מ הנ"ל רק שאני רניתי לפני יותר משנתיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.