עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט מ - NEWEGG (תקציב 1400$)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :hi:

שימושים : סרטים,משחקים,יישומים רגילים.

תקציב:1400$ (כולל משלוח עבור כל פריט בנפרד - מטעמי מכס)

שונות:1.יש לי כרגע ספק כח 420W של TT - האם הוא יחזיק את המערכת הזו? (אם לא זה מה שאני צריך שהוא יסחוב- את הפריטים האלו ועוד 2 הארד דיסקים של 80 ו- 160 ג'יגה בייט.

2.אני לא עושה OC,כן....בכלל.

3.לגבי הלוח אם אני אשמח אם תמליצו לי על אחר שהוא לא של GIGABYTE,יש לי נסיון רע איתם.

4.אם אני ארד ל- 6300 יהיה הבדל גדול?

זה מה שהרכבתי בנתיים :

setupap5.th.jpg

תודה חברים !

פורסם

אם אתה לא עושה OC אני לא רואה סיבה לקחת לוח כזה כשלוח זול כמו 945-S3 של GB (זה שהיה לך ניסיון רע זה לא אומר שהם גרועים) יהיה מעולה.

ה-TT שלך אני בספק אם הוא יחזיק ובכל מקרה לא מומלץ.

אם אתה לא עושה OC אין צורך בזכרונות הללו וכל זיכרון פשוט כמו Twinmoss או משהו כזה במהירות 667 יהיה מצווין בישבילך.

בכסף שחסכת תביא ספק נורמאלי כמו ליברטי 400 או משהו בסגנון.

ודבר אחרון-תוסיף תקציב לכותרת בהתאם לחוקים

פורסם

לפי דעתי חוץ מההערות של Xtract אתה יכול לרדת ל-E6300, ולהוריד את הכרטיס קשיח או לקנות אחד של sata2 עם 7200rpm ולא raptor נראה לי בזבוז כסף מוחלט זה סתם יקר בטירוף יחסית לכוננים קשיחים אחרים..

פורסם

דווקא אולי בגלל שלא מתוכנן OC היתי אולי אפילו שוקל לקחת 6600 אם הוא נכנס ולא בא על חשבון אחרים.

לא שמתי לב שהוא לקח רפטור ואכן זה רחוק מלהיות מומלץ.אני מאמין שבמחיר שלו אתה יכול לקחת שני כוננים עם נפח גדול בהרבה ולעשות RAID0

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :xyxthumbs:

יש לי כמה שאלות:

1.אם אני מזמין ספק מחו"ל ישנה בעיה של חיבורי חשמל מהספק או אליו? כי אני הרי מזמין מארה"ב ושם רשת החשמל שונה.

2.האם העלייה מ-6400 ל- 6600 שווה את המחיר?

3.האם חברת PATRIOT בהקשר לזכרונות שעידכנתי מוכרת/אמינה?

לגבי ההארד דיסק - הוא לצורכי מהירות בלבד,אני רק אתקין עליו מערכת הפעלה וזהו,יש לי עוד 250GB מכוננים אחרים שיש לי כבר,בכל מקרה המפרט המעודכן לא כולל אותו משיקולי תקציב.

1ij3.th.jpg

***עריכה***

כל הרכיבים חוץ מהכרטיס מסך יקנו בארץ כי פשוט אין הבדל כזה גדול במחיר לעומת הארץ ואני מעדיף שתהיה אחריות בארץ.

יש כרטיס אחר בטווח המחירים הזה שיותר מומלץ?

פורסם

אם אתה קונה בארץ תן בבקשה תקציב בשקלים ככה שנדע מה התקציב הסופי שאפשר לבנו לך מחשב בארץ

לגבי הספק,ליברטי לדוגמא יודע לכוון ת'צמו אוטומטית אבל הכבלים שאותם תקבל לא יתאימו אני חושב ותצטרך לקנות כבל בארץ,עניין של כמה עשרות שקלים אני מאמין

פורסם

ספק תיקח את זה.

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817139001

זיכרונות תיקח את אלו.

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144046

קח את הלוח הזה.

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813136168

תשאיר את הE6600.

איזה מסך יש לך?

בכל מקרה אני לא מציע לך לקחת GTS, או שתיקח GTX או שתיקח 1950XT בהתאם למסך שלך.

פורסם

הוא יכול לקחת ליברטי 400,הזכרונות שהצעת בסדר,ואני לא מבין למה לקחת את הלוח הזה

פורסם

OMG מה פשר הבזבוז הזה...

Justme הוא יכול לנצל את התקציב הרבה יותר טוב.

פורסם

לפי מה שהבנתי הוא קונה בסוף בארץ לכן יש לו 5.8K ש"ח בחישוב גס

פורסם
  • מחבר

לגבי הזכרונות - הזכרונות שאני נתתי בעלי תזמונים יותר טובים אז למה לקחת את מה שהציעו פה?

לגבי הלוח אם - כנראה שאני אשאר עם של GIGABYTE.

לגבי הכרטיס מסך - מה ההבדל בין שני הדגמים של ה-8800,והאם יש כרטיסים היום של ATI שתומכים ב- DX10 ?

מבחינת מסך יש לי כרגע LCD של סמסונג 17" שישודרג בקרוב ל-20" של NEC

פורסם

מעבדי C2D לא ריגישים לתיזמונים.

כיום אין ATI שתומך ב-DX10 הם צפויים לצאת בקרוב

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי במשפט למה זה ככה? , אני לא כל כך מבין בתחום התיזמונים.

בקשר לכרטיס מסך ראיתי שאין כל כך הבדל הין ה-GTS ל-GTX,למרות זאת אני עדיין מתלבט מכיוון שאני לא אוהב את הכרטיסים של NVIDIA.

האם כרטיסים שתומכים ב-DX10 של ATI אמורים לצאת ברבעון הזה?

פורסם

אתה יכול להסביר לי במשפט למה זה ככה? , אני לא כל כך מבין בתחום התיזמונים.

בקשר לכרטיס מסך ראיתי שאין כל כך הבדל הין ה-GTS ל-GTX,למרות זאת אני עדיין מתלבט מכיוון שאני לא אוהב את הכרטיסים של NVIDIA.

האם כרטיסים שתומכים ב-DX10 של ATI אמורים לצאת ברבעון הזה?

כן, כרטיס אחד של ATI יוצא החודש הזה והשני במרץ. (זה שבמרץ יותר חזק מזה שצריך לצאת ב22 לחודש).

ל20" אל תיקנה GTS מהסיבה הפשוטה שהוא לא יריץ לך את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות (כמו אובליביזן או גוטיק).

אם אתה מתכוון לקנות עכשיו תיקח GTX. למרות שאם אני הייתי במקומך הייתי ממתין קצת.

פורסם
  • מחבר

תראה...בכל מקרה הרכישה תתבצע עוד חודש בערך - אני פשוט אוהב להיות יסודי בבירורים שלי לפני שאני קונה מחשב.

נראה לי שאני אחכה עוד חודש לראות מה ATI תוציא.

לגבי התיזמונים - מישהו יכול להסביר לי למה ב- C2D זה לא משנה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים