עבור לתוכן

לכל אלה שהגיבו לי בקשר למחשב ב-30 אלף שקל....

Featured Replies

פורסם

לא,לא התבאסתי.

אתם פשוט לא מבינים שלא קנו את המחשב הזה לשם הנאה וזהו!

יחשנם עוד המון,המון יעדים ומטרות שלשמם קנינו את המחשב הזה,כאשר אחת מהן כוללת גם שהוא יהיה טוב ומצוין כמובון,כל שאר "הבזבוזים" הם לשם אותן מטרות.

אני לא מבין ממש בחומרה ולכן פירטתי בקצרה ונסחתי לא הכי ממצה ומסקר בעולם,מה אני אעשה??

אבי לא עושה תחרויות,אומנם הוא 'מתחרה' עם אחרים אבל לא בצרוה רשמית....

אבי מנתח תוצאות של מחשבים כאלה למקומות-עבודה ולמקומות שצריכים מחשבים כאלה וכך הם מבצעים שיקולים לפני הקנייה(כן,חברות שצריכות שרתים גדולים,חברות תקשורת,ואני לא יודע מה עוד!),ולכן הוא צריך לפעמים "לבזבז" כדי לראות האם זה "בזבוז"?האם זה מנצל ושווה לקנות?לחכות לעתיד??

הוא מסקר כמו גם להרבה מקומות.

אנו משתמשים במחשב הזה,ונעשה חילופים אחרי שנמכור כמובן חלקים בעתיד,נוסיף כסף ונקנה את היותר חדשניים.

כמו גם אני משתמש באותם חלקים "כפולים" למחשבים אחרים,מנסה לשלב כל מיני אינטראקציות של ה-8800 GTX במחשב חלש יותר.

כמו גם לפעמים יש שימוש כמו סתם דוגמא:לקחת מחשב ענתיקה ולנסות לשלב בו 8800 כזה,"לשדרג" אותו בעצם,בהכי פחות השקעות....

אובר קלוק'ים למיניהם נעשעים במחשבים אחרים אצלנו.

וכן,יש לי כסף לבזבז,זה לא מפעל חיי,אני נהנה כמעט כמו כל ילד רק שהעיסוק שלי בנושא קצת יותר מעמיק כי זה ככה אצל אבא שלי ואחי,זה הכל!

חפרתם אותי!!

תמונות אני אתן בהמשך למה כל העניין עם המחשב עוד לא מסודר כמו גם שהוא עוד לא הגיע--קנינו לא אומר שהגיע,אתן תמונות וזכותו של כל אחד להגיד שהוא לא מאמין ,למרות שלא ביקשתי אמון,ביקשתי תגובות שגם אם אינכם מאמנינים,אשמח שתדמיינו סזיטואציה דומה קורה ואתם צריכים להגיב עלייה,או קו??

תודה!

פורסם

למה אתה פותח עוד טרד באותו נושא?

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים