עבור לתוכן

אכזבה קשה וכואבת מה-x1950xt !!!

Featured Replies

פורסם

גם לי יש כרטיס x1950xt והוא מעולה

אני משחק את dark messiah ב- 1280 *1024 עם ו - high quality AFx16 adaptive AAx6

maximum quality וזה עובד במינימום של 35 fps ובמקסימום של 90 fps

• תגובות 42
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן חיברתי ולא נראה לי שיש בעייה של קירור (הטמפ' של הכרטיס נעה בין 40 ל-75 בינתיים עדיין עם קירור סטוק בערך שזה נראה לי נורמלי)

פורסם

לפותח הדיון, אני חושב שהכרטיס נתקע לך במצב 2D. מה מהירויות השעון של הכרטיס?

אני מציע לך לקרוא כאן: http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1030338889

אם באמת זאת הבעיה, מזכירים כאן פתרון או שניים..

פורסם

ניתקלתי באותו בעיה וצריך לשנות את הגדרות של הכרטיס ל performace לא לה quality ו תגיע ל 6K

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה של ati tool שצילמתי עכשיו במצב מנוחה מה שמראה לך שהמהירוויות בסדר

[attachment deleted by admin]

פורסם

4449 נשמע בסדר גמור.. 3dmark06 מושפע מאוד מתוצאות מבחן המעבד.. אל תתפלא.. 3500 זו כבר בעיה.. אני לא חושב שיש לך בעיה בכרטיס, פשוט נסה להתעסק עם הדרייברים ועם הכרטיס עד שתגיע בחזרה ל4500 פלוס מינוס.. כי זו התוצאה שאתה אמור לקבל.. אולי מעט יותר מזה..

פורסם

הטמפרטורות נורמליות זה לא קשור לזה..

פורסם

4449 נשמע בסדר גמור.. 3dmark06 מושפע מאוד מתוצאות מבחן המעבד.. אל תתפלא.. 3500 זו כבר בעיה.

מחזק.

ערכתי פוסט קודם שלי ואולי פיספסת, תקרא כאן: http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1030338889

יש להם 2 אפשרויות לפתרון, אחת לגבי איפשור שירות שנקרא Hotkey Polling ב ATI Tools, והשנייה היא להתקין את ATiTool 0.25 beta 16 pre8.

פורסם
  • מחבר

תודה למי שהציע להעביר ממקסימום איכות למקסימום ביצועים

עשיתי את זה וכעת התוצאה היא 4487

כעת השאלה שלי היא כזו

א. יש טעם לחזור לדרייברים הישנים מהדיסק?

ב. האם העובדה שיש עדיין פער של בערך 1000 נקודות בין התוצאות בביקורות לתוצאה שלי קשור בצוואר בקבוק שנגרם ע"י המעבד?

פורסם

נראה לי גם דרייברים וגם המעבד

פורסם
  • מחבר

אוקיי כשהשארתי את ה-atitool 0.25 beta 16 לרוץ ברקע והרצתי 3dmark06 התוצאה זינקה למעל 5K (ראו תמונה)

האם הפתרון במקרה הזה זה להשאיר את התוכנה דלוקה גם כשאני מריץ משחקים??

פורסם

התוכנה לא מיועדת להישאר דלוקה ב system tray?

אולי לא יזיק להשאיר אותה פעילה תמיד.

פורסם

5200 זה תוצאה טובה לכרטיס שלך למרות שלדעתי עם מעבד חזק היתה מגיע ל-5700 ויותר...

המעבד כאן מאוד משפיע ואתה מקבל רק 1400 נקודות למעבד...סתם לשם השוואה המעבד שלי מקבל 2100+-

פורסם

אפשר לדעת כמה עלה לך הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

5200 זה תוצאה טובה לכרטיס שלך למרות שלדעתי עם מעבד חזק היתה מגיע ל-5700 ויותר...

המעבד כאן מאוד משפיע ואתה מקבל רק 1400 נקודות למעבד...סתם לשם השוואה המעבד שלי מקבל 2100+-

כשיהיה לי יותר זמן אולי אני אנסה לעשות OC למעבד.

בנתיים אני מניח שבמשחקים בין תוצאות של 1400 או 2000 ב-3dmark למעבד לא יהיה הבדל משמעותי...

אפשר לדעת כמה עלה לך הכרטיס?

קניתי אותו מכאן

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX195XT25V&affiliate=zap

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

אגב סתם שאלה, מישהו יודע איך אפשר שה-atiTool יעלה בהתחלה ישר ממוזער ולא יהיה צריך למזער אותו עם עליית המחשב (כלומר שהוא ישר אוטומטית ייכנס ל-tray)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים