עבור לתוכן

אכזבה קשה וכואבת מה-x1950xt !!!

Featured Replies

פורסם

לאור ההמלצות החמות על הכרטיס הזה קניתי אותו, היום קיבלתי אותו, התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר 6.12.

ועכשיו הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי את התוצאה העלובה (ברזולוציה טבעית 1024*1280) לאור המפרט שלי (ראו מימין) 3589!!!

מעבר לזה שבאף חלק בבדיקות לא עברתי את ה-30 fps

גם שיחקתי farcry ואומנם שיחקתי בהגדרות הגבוהות ביותר אבל המשחק לא היה לגמרי חלק (להערכתי פחות מ-20 fps) בניגוד לביקורות!!

בקיצור אני מאוכזב קשות. יש לכם הצעה/הסבר כלשהו לתוצאות הללו??? :kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

• תגובות 42
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שהמעבד מגביל אותך... תעלה את התדר של המעבד ל- 3.2 ותביא לנו צילום מסך חדש (ככה שנראה את התוצאות הגראפיות של הבדיקה).

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שהמעבד מגביל עד כדי כך

חיברת את הכרטיס לספק כוח?

פורסם

אני כלל לא בטוח שזו תוצאה חריגה לכ.מסך שלך,מניין לך שהיית אמור לקבל יותר?

פורסם

רגע אחד..התקנת את הדרייברים שקיבלת עם הכרטיס או דרייברים מהאתר של ATI-AMD?

כי אתה צריך להתקין את הדרייברים שיש בדיסק, הם הכי מותאמים לכרטיס הנ"ל

פורסם

אני יודע שה 1950XTX מהיר ממנו ממש בטיפה והוא מקבל משהו כמו 6000 אז די בטוח להגיד שזו תוצאה נמוכה מאוד

פורסם

אבל הוא מקבל 6000 ב-1024*768 לא?

פורסם

ניסית לעשות בדיקות לפני התקנת הדרייברים החדשים? חזור לדרייברים שבאים עם הדיסק ותנסה. לא חסרות בעיות עם הדרייברים החדשים.

לפעמים יש גם בעיה שהכרטיס "נתקע" במצב 2D, כלומר מתפקד במהירויות שעון ירודות במשחקים. מה מהירויות השעון של הכרטיס?

פורסם

לפי מה שהבנתי מההודעה הבאה ניתן להשוות תוצאות עם מחשבים דומים מרחבי העולם,תנסה ותראה

השוואות עם מחשבים דומים לשלכם אפשר לערוך דרך הOnline Results Browser (או בקיצור,ORB),

בעזרת רישום קצר הן עם גרסת חופשית (Free Version) והן עם גרסה מקצוענית (Pro Version) אפשר לקבל גישה למאגר גדול באמת של תוצאות של אנשים מכל רחבי הגלובוס.

בהצלחה.

http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/index

פורסם

אבל הוא מקבל 6000 ב-1024*768 לא?

לא

הוא מקבל את זה ב default של 06 שזה 1280x1024

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייברים של הדיסק (6.10) וקיבלתי תוצאה דומה

אחרי זה חשבתי שדווקא הבעייה זה שהדרייברים לא מעודכנים אז התקנתי את הדרייברים מהאתר (6.12) אבל זה עדיין לא שינה

יש לציין שבהתחלה בהתחלה עם הדרייברים מהדיסק קיבלתי 4449 (ממש זה הדבר הראשון שעשיתי לאחר שחיברתי את הכרטיס) אבל אז שיחקתי קצת farcry הרצתי שוב 3dmark והתוצאה ירדה מתחת ל-3500 (עם הדרייברים מהדיסק)

פורסם

א. הרצת את התוכנה על ההגדרות default ??

ב. מה הציון ב05 ??

פורסם

הממ אוקי אז כנראה שזאת בעיית דרייברים..כי ה-x1950xt אמור להיות חלש מה-x1950xtx ב-5-10%

פורסם
  • מחבר

א. לא נגעתי בהגדרות ב-3dmark אז אני מניח שזה בהגדרות דפולטיביות

ב. לא בדקתי תוצאה ב-05

ג. גם עם התוצאה שלי עם הדרייברים בהתחלה (4449) אני לא ממש מרוצה וזה גם נראה לי נמוך מדי במידת מה.

אבל מה שיותר מפריע זה שאני לא מבין למה חצי שעה אחרי התוצאה צנחה

ד. אני אנסה לחזור לדרייברים מהדיסק ולהריץ את הבדיקה שוב. אחזור לעדכן.

פורסם

יכול להיות שאין לך קירור מספק במארז והכרטיס מגביל את עצמו?

עדיין לא ענית אם חיברת את הספר כוח לכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים