פורסם 2007 בינואר 518 שנים שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה
פורסם 2007 בינואר 518 שנים המחשב המדובר מחובר בחיבור אלחוטי, או באמצעות כבל רשת? אם זה עם כבר רשת, תנסה פקודת NETSH להתקין מחדש את כרטיס הרשת או אפילו לעדכן גירסא הכי אחרונה של דרייברים באתר היצרן. תסרוק את המחשב לוירוסים, תוכנות רוגלה וכיו"ב אם זה בחיבור אלחוטי, איזה כ. רשת אלחוטי יש לך PCI או USB? תנסה להתקין מחדש את כ. הרשת האלחוטי או לעדכן לו דרייברים יכול להיות שמדובר בבעית קליטה, תנסה לשחק עם מיקום המחשב בחדר תנסה לשנות ערוץ אלחוטי בנתב ולנתק טלפונים אלחוטיים בבית. אם זה כרטיס אלחוטי בתקן USB, תבטל את ניהול צריכת החשמל על הכרטיס ועל USB ROOT HUBS דרך מנהל ההתקנים. יום טוב
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר שכחתי באמת לציין שהמחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת ואם אני עושה DISABLE להתקשרות ואז ENABLE הכל עובד טוב עוד פעם..
פורסם 2007 בינואר 518 שנים שכחתי באמת לציין שהמחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת ואם אני עושה DISABLE להתקשרות ואז ENABLE הכל עובד טוב עוד פעם.. א. עדכון דרייברים הכי חדשים לכרטיס הרשת שלך מאתר היצרן ב. הסרה/התקנה מחדש לכרטיס הרשת ג. סריקת המחשב מוירוסים ותוכנות רוגלה. אלה הש.ב שלך
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר נזכרתי גם שלא מזמן ב WINDOWS UPDATE הוא הציע לי לעדכן דרייברים לכרטיס רשת שלי יש מצב טוב שפה הבעיה אז הלכתי להתקן ועשיתי לו ROLL BACK DRIVER ניתן לו לעבור לילה לראות אם משהו השתנה לא התקנתי אף פיירואל וכו'... תודה על כל ההצעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.