פורסם 2007 בינואר 518 שנים אומג אנשים הבנאדם השקיע 30K שקל ואתם צוחקים עליו, הוא בטח מרגיש כל כך חרא עכשיו זה הכי מבאס בעולם להוציא מלא כסף ובסוף שיגידו לך כמה שאתה טועה בכל מקרה אני בדעה של גולם, הייתי קונה Wii+X360+PS3 Wii+X360 בשביל לשחק PS3 רק בשביל לגרום לסוני להפסיד עוד 300 דולר, בלי לקנות משחקים, בשביל שתפשוט את הרגל ועם הכסף שנשאר קונה HDTV נחמדה ומשחקים
פורסם 2007 בינואר 518 שנים אחים שלי תפסיקו להגיד לו ביזבוז זה עוד נחשב מחשב זול בעולם הגימיניג ואם אתם לא חושבים ככה אתם לא יודעים מה זה גימיניג יש אנשים כמובן לא בארץ אבל בארות הברית שקונים מחשבים שעוברים את ה15 אלף דולר ואם לא את נ30 (גימרים רצינים שמשתתפים בתחרויות) ואם הבן אדם הזה גם אחד ואם יש לו כסף אז שיהנה איתו ושיקנה מה שהוא חושב לנכון לפי דעתי אחלה מחשב ואחי תהנה איתואולי תלך לבית הספר במקום לשחק?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים חלאס לתת צומת לב ל TROLLים כמו פותח התר'ד, אתם באמת חושבים שהוא קנה את זה? לא שאני מזלזל, וכן יש כאלו אנשים גם בישראל שמשקיעים סכומים כאלו, רק לפי הצורה שהוא כותב משהו מריח מסריח, בקיצור, לנעול, לפי דעתי.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים איחזה מחשב סוסעזוב את העובדה שהוא שנה וחצי הוא יעלה בערך 15,000 שקלבזבוז כסף מטורףאבל יספיק לך לכמה שנים(לא הכרטיס מסך)
פורסם 2007 בינואר 518 שנים חלאס לתת צומת לב ל TROLLים כמו פותח התר'ד, אתם באמת חושבים שהוא קנה את זה? לא שאני מזלזל, וכן יש כאלו אנשים גם בישראל שמשקיעים סכומים כאלו, רק לפי הצורה שהוא כותב משהו מריח מסריח, בקיצור, לנעול, לפי דעתי. צומת לב נמצאת בתל אביב עד כמה שידוע לי ולא נראה לי שאפשר לתת אותה סתם ככה לכל אחד. צריך לבדוק אם המדינה מוכרת אותה קודם, אולי אפשר להקים איזה אנדרטה. בכל מקרה להרים צומת וסתם ככה לתת אותה זה לא עסק פשוט.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מה הבעיה? אם שופל מרימים אט הצומת ומביאים אוטה אל אבנאדם מה הבאיה אני לא מבין מה
פורסם 2007 בינואר 518 שנים חח לי לקח 3 קריאות D: אחי, למה פשוט לא נכנסת לvoodoo או alienware ופשוט מזמין הכי טוב חחחחח
פורסם 2007 בינואר 518 שנים אם כבר לבזבז עשרות אלפי שקלים על מחשב אז שיהיה של Falcon northwest ICON - Brushed Aluminum ICON Standard Solid Silverstone 850Watt Zeus - Braided nVidia nForce 680I - SLI Intel Core 2 Quad Extreme X6700 2.66GHz Icon Watercooling Kit 4GB Corsair Dominator 9135C5D Dominato 2x nVidia GeForce 8800GTX 768MB PCIE BFG PhysX Accelerator - 128MB Creative Labs X-Fi Fatal1ity DWL-G520M 2.4GHz 80211G PCI Adapter Raid 5 - Requires 3 Identical Drives Western Digital 250GB 16MB Cache SATA 2 Western Digital 250GB 16MB Cache SATA 2 Western Digital 250GB 16MB Cache SATA 2 Plextor PX-B900ASWBL Blue Ray DVD/RW Sony 16X DVD-ROM FA404 Int. USB2.0 Flash Media/Floppy XP Pro + Vista Business Coupon Logitech G-15 Gaming Keyboard Logitech G7 Cordless Laser Mouse Apple Cinema HD 30 2560X1600 Display Apple Cinema HD 30 2560X1600 Display Falcon Northwest T-Shirt (XL) System Price: $13,464.60 Price with UPS Ground $13,710.60 Price with UPS 2-Day $13,976.10 Price with UPS Overnight $14,256.60 Price with USPS Service to Military $14,214.60 שימו לב למסכים ולמערכת קירור מים. אם רוצים אפשר גם לבקש מהם לעשות OC תחת אחריות, אז הם בודקים יציבות במשך שבוע לפחות לפני שהם שולחים את זה אליך. נ.ב. לא לשכוח גם את הצורב Blue ray. נ.ב.ב. כל זה כמובן בתנאי שמשום מה אתם לא רוצים לקנות מחשב אמיתי של אפל
פורסם 2007 בינואר 718 שנים רק חבל שמבחינת מחיר זה לא הולך להיות המחשב "הכי חזק" לאורך זמן. בשביל לשמור על ביצויים לאורך זמן צריך לשדרג כל הזמן נקודה. - כל דבר אחר ייתן תוך זמן לא ארוך מחשב ממוצע שמתחיל תוך זמן לא מוגזם מאוד - לקרטע (וכולנו כאן יודעים את זה - גם אני לפעמים קונה כרטיסי מסך ב3000 ו מסכים ב4000 - אבל לא בשביל שיחזיקו לאורך זמן מבחינת ביצועים). לכן ההשקעה שהושקעה פה במיספר רכיבים בטענה שהם מיועדים להיות חזקים לאורך זמן היא שגוייה.הרי כמו שהוא אמר המעבד למשל הוא הרבה מעל ומעבר למה שהוא יצתרך , לכן עדיף לקנות מעבד שהוא המקסימום שצריך בעתיד הקרוב בשליש מחיר ואז כשהוא יתחיל לרדת מהפיסגה בביצועיים, להחליף בשליש מחיר נוסף ממה שהשקיע למעבד הכי כדאי וטוב באותה תקופה שיהיה חזק יותר ממה שרכש היום - ועדיין יצא לו בהשקעה הכוללת כמה אלפי שקלים פחות - ששוב יושקעו בחומרה הכי יעילה לאותה תקופה , והוא יקבל - הרבה יותר לאותו סכום כסף ("לאורך זמן" - כפי שציין).השקעה כספית מעבר לסכום מסויים זה פשוט ביזבוז , היחס של ההשקעה הכספית הוא לא לינארי לביצועים , ולמעשה בהשקעה של נגיד פי 2 (15 מול 30 אלף) או במילים אחרות השקעה של 100 אחוז כסף נוסף מקבלים מקסימום עוד 30 אחוז ביצועים שברוב הישומים בכלל לא מורגשים.כרטיס שעולה היום 3500 ש"ח שווה תוך שנה וחצי פחות מ 900 ש"ח , ותוך שנה יש כרטיס שמהיר ממנו בין פי 1.5 ל פי2, - והמשחקים בהתאם.לאורך זמן קנייה מסוג כזה היא הכי לא יעילה (אלא אם כן הכסף הושג לא חוקי ומטרת הקנייה היא אחרת או משהו בסיגנון , אבל אני לא חושב שזה המצב כאן).ואני חוזר - הדרך היחידה לשמור על ביצועים טובים לאורך זמן היא שידרוגים קבועים, הכסף זה רק חלק מהעניין.ולמי ששואל למה אני אומר את זה במקום מזל טוב (תיתחדש , ד"א 8) ) היא כי אחרי תרדים כאלו הפורום מתחיל להיות מפוצץ באנשים שקנו מחשבים מאוד יקרים (בלי להיתחשב בדברי שציינתי), רק העמוד פתיחה היום "זורח" בשלוש תרדים כאלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.