עבור לתוכן

סוף סוף קניתי את המחשב-מחשב תותח! מה דעתכם?30 אלף בערך!

Featured Replies

פורסם

אומג אנשים הבנאדם השקיע 30K שקל ואתם צוחקים עליו, הוא בטח מרגיש כל כך חרא עכשיו xD

זה הכי מבאס בעולם להוציא מלא כסף ובסוף שיגידו לך כמה שאתה טועה

בכל מקרה אני בדעה של גולם, הייתי קונה Wii+X360+PS3

Wii+X360 בשביל לשחק

PS3 רק בשביל לגרום לסוני להפסיד עוד 300 דולר, בלי לקנות משחקים, בשביל שתפשוט את הרגל :smile1:

ועם הכסף שנשאר קונה HDTV נחמדה ומשחקים

• תגובות 48
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחים שלי תפסיקו להגיד לו ביזבוז זה עוד נחשב מחשב זול בעולם הגימיניג ואם אתם לא חושבים ככה אתם לא יודעים מה זה גימיניג יש אנשים כמובן לא בארץ אבל בארות הברית שקונים מחשבים שעוברים את ה15 אלף דולר ואם לא את נ30 (גימרים רצינים שמשתתפים בתחרויות) ואם הבן אדם הזה גם אחד ואם יש לו כסף אז שיהנה איתו ושיקנה מה שהוא חושב לנכון לפי דעתי אחלה מחשב ואחי תהנה איתו

אולי תלך לבית הספר במקום לשחק?

פורסם

חלאס לתת צומת לב ל TROLLים כמו פותח התר'ד, אתם באמת חושבים שהוא קנה את זה? :bash:

לא שאני מזלזל, וכן יש כאלו אנשים גם בישראל שמשקיעים סכומים כאלו, רק לפי הצורה שהוא כותב משהו מריח מסריח, בקיצור, לנעול, לפי דעתי.

פורסם

איחזה מחשב סוס

עזוב את העובדה שהוא שנה וחצי הוא יעלה בערך 15,000 שקל

בזבוז כסף מטורף

אבל יספיק לך לכמה שנים(לא הכרטיס מסך)

פורסם

עזוב אותך המחשב אני רוצה להתחלף איתו בקלות שהוא מוציא כסף..ככה לחיות..

פורסם

חלאס לתת צומת לב ל TROLLים כמו פותח התר'ד, אתם באמת חושבים שהוא קנה את זה? :bash:

לא שאני מזלזל, וכן יש כאלו אנשים גם בישראל שמשקיעים סכומים כאלו, רק לפי הצורה שהוא כותב משהו מריח מסריח, בקיצור, לנעול, לפי דעתי.

צומת לב נמצאת בתל אביב עד כמה שידוע לי ולא נראה לי שאפשר לתת אותה סתם ככה לכל אחד. צריך לבדוק אם המדינה מוכרת אותה קודם, אולי אפשר להקים איזה אנדרטה.

בכל מקרה להרים צומת וסתם ככה לתת אותה זה לא עסק פשוט.

פורסם

מה הבעיה? אם שופל מרימים אט הצומת ומביאים אוטה אל אבנאדם מה הבאיה אני לא מבין מה

פורסם

לח טבי אחשיו שופל חורף בחוץ וקולם בבית

פורסם

^

לקח לי 5 דקות להבין מה כתבת

פורסם

חח לי לקח 3 קריאות D:

אחי, למה פשוט לא נכנסת לvoodoo או alienware ופשוט מזמין הכי טוב חחחחח :kopfpatsch::silly:

פורסם

אם כבר לבזבז עשרות אלפי שקלים על מחשב אז שיהיה של Falcon northwest

ICON - Brushed Aluminum

ICON Standard Solid

Silverstone 850Watt Zeus - Braided

nVidia nForce 680I - SLI

Intel Core 2 Quad Extreme X6700 2.66GHz

Icon Watercooling Kit

4GB Corsair Dominator 9135C5D Dominato

2x nVidia GeForce 8800GTX 768MB PCIE

BFG PhysX Accelerator - 128MB

Creative Labs X-Fi Fatal1ity

DWL-G520M 2.4GHz 80211G PCI Adapter

Raid 5 - Requires 3 Identical Drives

Western Digital 250GB 16MB Cache SATA 2

Plextor PX-B900ASWBL Blue Ray DVD/RW

Sony 16X DVD-ROM

FA404 Int. USB2.0 Flash Media/Floppy

XP Pro + Vista Business Coupon

Logitech G-15 Gaming Keyboard

Logitech G7 Cordless Laser Mouse

Apple Cinema HD 30 2560X1600 Display

Apple Cinema HD 30 2560X1600 Display

Falcon Northwest T-Shirt (XL)

System Price: $13,464.60

Price with UPS Ground $13,710.60

Price with UPS 2-Day $13,976.10

Price with UPS Overnight $14,256.60

Price with USPS Service to Military $14,214.60

שימו לב למסכים ולמערכת קירור מים. אם רוצים אפשר גם לבקש מהם לעשות OC תחת אחריות, אז הם בודקים יציבות במשך שבוע לפחות לפני שהם שולחים את זה אליך.

נ.ב. לא לשכוח גם את הצורב Blue ray.

נ.ב.ב. כל זה כמובן בתנאי שמשום מה אתם לא רוצים לקנות מחשב אמיתי של אפל :P

פורסם

שכחת לתת לינק להזמנה, טלפון משהו. ::)

נותנים זיכוי על חומרה ישנה?

פורסם

הי בחור, תהנה מהמחשב החדש, ותעלה כמה מגה בנצ'ים שנראה כמה חזק הוא :xyxthumbs:

פורסם

רק חבל שמבחינת מחיר זה לא הולך להיות המחשב "הכי חזק" לאורך זמן. בשביל לשמור על ביצויים לאורך זמן צריך לשדרג כל הזמן נקודה. - כל דבר אחר ייתן תוך זמן לא ארוך מחשב ממוצע שמתחיל תוך זמן לא מוגזם מאוד - לקרטע (וכולנו כאן יודעים את זה - גם אני לפעמים קונה כרטיסי מסך ב3000 ו מסכים ב4000 - אבל לא בשביל שיחזיקו לאורך זמן מבחינת ביצועים). לכן ההשקעה שהושקעה פה במיספר רכיבים בטענה שהם מיועדים להיות חזקים לאורך זמן היא שגוייה.

הרי כמו שהוא אמר המעבד למשל הוא הרבה מעל ומעבר למה שהוא יצתרך , לכן עדיף לקנות מעבד שהוא המקסימום שצריך בעתיד הקרוב בשליש מחיר ואז כשהוא יתחיל לרדת מהפיסגה בביצועיים, להחליף בשליש מחיר נוסף ממה שהשקיע למעבד הכי כדאי וטוב באותה תקופה שיהיה חזק יותר ממה שרכש היום - ועדיין יצא לו בהשקעה הכוללת כמה אלפי שקלים פחות - ששוב יושקעו בחומרה הכי יעילה לאותה תקופה , והוא יקבל - הרבה יותר לאותו סכום כסף ("לאורך זמן" - כפי שציין).

השקעה כספית מעבר לסכום מסויים זה פשוט ביזבוז , היחס של ההשקעה הכספית הוא לא לינארי לביצועים , ולמעשה בהשקעה של נגיד פי 2 (15 מול 30 אלף) או במילים אחרות השקעה של 100 אחוז כסף נוסף מקבלים מקסימום עוד 30 אחוז ביצועים שברוב הישומים בכלל לא מורגשים.

כרטיס שעולה היום 3500 ש"ח שווה תוך שנה וחצי פחות מ 900 ש"ח , ותוך שנה יש כרטיס שמהיר ממנו בין פי 1.5 ל פי2, - והמשחקים בהתאם.

לאורך זמן קנייה מסוג כזה היא הכי לא יעילה (אלא אם כן הכסף הושג לא חוקי ומטרת הקנייה היא אחרת או משהו בסיגנון , אבל אני לא חושב שזה המצב כאן).

ואני חוזר - הדרך היחידה לשמור על ביצועים טובים לאורך זמן היא שידרוגים קבועים, הכסף זה רק חלק מהעניין.

ולמי ששואל למה אני אומר את זה במקום מזל טוב (תיתחדש , ד"א 8) ) היא כי אחרי תרדים כאלו הפורום מתחיל להיות מפוצץ באנשים שקנו מחשבים מאוד יקרים (בלי להיתחשב בדברי שציינתי), רק העמוד פתיחה היום "זורח" בשלוש תרדים כאלו.

פורסם

הוא אמר שיתן תמונות שיגע המחשב (אם לאמין לו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים