עבור לתוכן

בעיה באזוראוס : קבצים שהורדתי מורדים שוב

Featured Replies

פורסם

אהלן..

אני ממש מבואס..במשך השבוע האחרון אני רק עובד על העלאת קבצים..ממש ממש קשה..

היום שהפעלתי את האזוראוס..(תוכנה להורדת טורנטים) כל הקבצים שהיו ברשמית ההעלאה עברו לרשימת ההורדות והתוכנה התחילה להוריד אותם שוב!

איך אני יכול להחזיר את הקבצים האלו בחזרה לרשימת ההעלאה?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

קודם כל תלחץ STOP מהר, תבדוק שהגדרות התוכנה נכונות לגבי היכן צריכות להשמר ההורדות, ואם לא נכונות תגדיר מחדש לתיקיה הנכונה, אחר כך תלחץ Force Re-Check וזה אמור למצוא לך את כל מה שכבר הורדת...

כרגיל כמו שאתה יודע, אני מוכן תמיד להושיט יד ולעזור מבחינת RATIO... אם אתה צריך עזרה :) .

-ג'ו

פורסם

תעבור ל UTORRENT

תוכנה הרבה יותר טובהת קלה למחשב ולתפעול ויש בה כל מה שיש בצפרדע הכחולה הזאת.

J.Dog-Christ אני צריך קצת עזרה עם רטיו :silly:

פורסם
  • מחבר

תודה!!

אתה האליל שלי!

הכל פועל טוב עכשיו נ.ב :

saab6.jpg

פורסם

תודה!!

אתה האליל שלי!

הכל פועל טוב עכשיו נ.ב :

saab6.jpg

:) שמח לשמוע שזה עזר, ואכן UTORRENT תוכנה בהחלט מומלצת~ אני משתמש בה בכל מקרה.

אה ומה קרה לשרת של חבר שלך? חשבתי שהוא עוזר לך :) אני מוגבל יותר ממנו, לו יש 3.5MB UL לי אין אפילו 10% מזה ;) .

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

חבר שלי הפסיק לעזור לי..בסוף הוא העלה לי רק 400 מגה..גם טוב אבל הוא אומר שזה מאט לו את השרת...

נ.ב

האם אני יכול להעביר את הטורנטים שסימתי להוריד לתוכנה U טורנט?

פורסם

אה, מצטער לשמוע ):

וכן אתה בהחלט יכול, יותר מכך אתה יכול להעביר גם טורנטים שלא סיימת, רק תזכור להגדיר את תיקית ההורדה כמו שצריך ואז לעשות FORCE CHECK אם זה לא בודק לבד מה הורדת.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

^^^

לא הבנתי איך להעביר טורנטים מתוכנה לתוכנה...אפשר טיפה יותר פירוט?

עריכה :

הסתדרתי תודה על העזרה

עכשיו יש לי עוד שאלה..(מצטער שאני שואל כל כך הרבה.. ::)) :

אפשר לינק למדריך למהירות טובה בתוכנה µTorrent ?

פורסם

אי שום מדריך לתוכנה הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לשמור על יחס טוב של הורדה העלה.

היא לא מסובכת כמו ה אזורס ואין בה טריקים לשיפור מהירות.

עוד משהו שאני יכול לומר לך זה שמתי שאתה מוריד מטאקר פרטי תבטל את ה DHT לי זה שיפר קצת.

preferences=>bit-torrent=>enable dht(,תוריד את הויי{V} ואת מה שמתחתיו)

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת רק מזה ה-DHT לפני שאני מבטל אותו?

פורסם

הDHT זה למעשה אופציה שמאפשרת הורדה ללא TRACKER בכלל, ז"א היא מחפשת משתמשים באינטרנט בכללי שיש להם את הקבצים שאתה צריך ומורידה מהם, ללא DHT התוכנה תוריד אך ורק מהTRACKER הרצוי, החסרונות של הDHT הם בעיקרון:

ההעלאה שלך, לפחות חלק, לא תרשם בTRACKER שאליו אתה מעלה מכיוון שלמעשה העלית למשתמשים מחוץ לTRACKER [בדיוק כמו שאתה יכול להוריד מהם הם יכולים להוריד ממך].

ב. מה שכבר למעשה רשמתי, זה משאיר אותך חשוף להפצת קבצים פרטיים, כמו לדוגמא אם אתה באתר פרטי של הורדות, אתה למעשה משתף את הקבצים שאתה מוריד לכל מי שמשתמש בDHT, זה רעיון רע.....

DHT בעיקרון יעיל כשאתה מוריד מטראקרים ציבוריים, כך זה משפר את מהירות ההורדה.....

בUTORRENT אתה יכול להשאיר את DHT פועל, והתוכנה בעצמה מזהה אם הTRACKER מאפשר DHT או לא [אם זה חוקי בו או לא] ולפי זה מבטלת או מאשרת את הDHT ספציפית לטורנט שאתה מוריד\מעלה.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אז לדוגמה הטראקר של ה-TL הוא מבטל את ה-DHT או שאני צריך לעשות את זה ידנית?

פורסם

בUTORRENT הוא יעשה את זה לבד, באוזראוס אתה תאלץ לבטל את זה בעצמך

בכל מקרה כדי לוודא, כשאתה מוריד טורנט מTL תלחץ עליו לחצן ימני בUTORRENT ותראה את הPROPERTIES..

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

אוקי בדקתי את הקבצים שלי ב-Utorrent והכל בלי DHT

תודה רבה על העזרה של כולכם ובמיוחד ג'ו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים