עבור לתוכן

צריך עזרה בשדרוג (1000 שח)

Featured Replies

פורסם

קודם כל לא מזמן הכרתי את האתר הזה

וזה אחד האתרים החזקים!!

יש לי שני שאלות:

1. אני בצבא יוצא 17\4 (יוצא כל 3 שבועות מיום חמישי לשני) ונשאר לי עוד שנה ושמונה

האם שווה להשקיע במחשב חזק עכשיו או לחכות? (אני יודע שזה כל אחד לגופו אבל רוצה לשמוע מה אתם הייתם עושים במצב כזה).

2. intel P4 1.8

P4vt8 AGP

512MB DDR 200mhz

256MBDDR 133Mhz

FX5200 128mb

מה הכי כדאי לשדרג על מנת שWORLF OF WARCRAFT יעבוד סביר על המחשב

פורסם

המפרט בסדר אבל זה תלוי באיזה מחשב יש לך עכשיו. אם תוכל לומר יהיה נחמד.

גם שנה ושמונה זה המון זמן בתחום הזה ודברים בכלל לא יהיו דומים אז קשה לומר ושוב זה די תלוי במחשב הקיים שלך.

פורסם

צבא :s07:

תוסיף תקציב לכותרת, אם אתה לא מעוניין שהנושא ינעל.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע מחשב מקרטע(למשחקי מחשב)

P4 1.8

512mb זכרון

geforce fx5200 128mb

שמריץ לי את WC3 על הפנים!!

הוא סבבה למשרד אבל....

פורסם

אם אתה פעם בשלושה שבועות בבית אפשר לחיות עם המחשב הזה למשחקים ובעוד שנה ושמונה לקנות אחלה מחשב. הרבה יותר חכם לדעתי.

פורסם
  • מחבר

הלוואי

אני לא יודע על איזה משחקים אתה מדבר (כי כרגע אני על משחקי YNET online משחקי חשיבה)

וזה אחרי שפירמטתי

פורסם

חבל יהיה לקנות מחשב חזק, להשתמש בו פעם בשלושה שבועות ועד שתסיים את הצבא הוא יחשב ליחסית ישן.

אולי שווה לשקול שידרוג ב600 ש"ח בערך. תוסיף עוד סטיק 512MB וכרטיס מסך חלש שעדיין יהיה עדיף בעודף.

פורסם

אתה מדבר על World of Warcraft?

אם כן לא תהיה לך בעיה להריץ אותו.

אני אכתוב לך את הדרישות המומלצות שרשומות על הקופסא -

Intel Pentium IV 1.5 Ghz *512 MB Ram * 64 MB Video card such as Nvidia Geforce 5700 FX and above

הכרטיס מסך שלך מעט פחות טוב אבל ממש במעט.

אני חושב שלאחר פירמוט טוב המשחק יעבוד מצוין.

פורסם

שמע זה כבר שיקול שלך אבל במצב שלך הייתי עושה איזה שהו שידרוג קטן כמו שאמרו מוסיף זיכרון כך שבסך הכל יהיה גיגה

ומחליף כרטיס מסך יש לך 6600 במחיר כמו 400 שקל חדש או אפילו משומש וזהו נכון שמשחקים לא יטוסו אבל זה יהיה סביר

ותמשוך איתו עד השיחרור

פורסם

יש לי P4 2.6

512RAM

GeForce 5200 128RAM ו- WOW עובד לי חלק \:

גם Half Life 2 עבד לי חלק

פורסם

אם כבר המפרט הנ"ל אז שנה את הכרטיס מסך לx1950pro יחזיק לך יותר זמן מה-7900gs כי אתה לא עושה OC..וזה כמעט באותו מחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים