עבור לתוכן

מכשיר ה MP4 הכי מפתה שראיתי. :)

Featured Replies

פורסם

סליחה כי שלי פשוט פצפון..1x5x3 בערך בסנטימטרים

מתסכל אה? :lol:

• תגובות 61
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

ROFL

ולא קוראים להם PMP. למכשירים כמו ה A2, Zen Vision וכו' קוראים PMP

לקטנים פשוט קוראים נגני וידאו, או אם אתה מתעקש- pmmp- personal mini media player.

פורסם

אני עדיין לא מבין מי החברה שתסכים לעמוד מאחורי מוצר כזה דפוק..

פורסם

אתם תגידו כן כן אבל כשיהיה לכם...

תשאלו את כל אלה שיש להם אייפוד

דווקא אני אמרתי "לא לא" , סה"כ רציתי נגן חדש כמה שיותר קטן ודק עם יותר מ 15 גיגה ומצאתי את עצמי רואה בשעות מתות מחוץ לבית חצי מאבודים ונמלטים באייפוד. באייפוד (וגם בZEN למשל) יש מספר פיקסלים זהה למה שיש בטלווזיה רגילה , אז אין שום סיבה לא לראות גם את התירגום מעולה, אלא אם כן באוטובוס שלך יש ספות עם שידה ל"נגן הווידאו הנייד" שלך במרחק מטר וחצי ממך. בנוסף איכות הווידאו והממשק וידאו באייפוד מעולים - וההגדרה היחידה שמפרידה בינו לבין נגן וידאו נייד יעודי זה גודל המסך ולפעמים בטרייה חזקה יותר.

אבל כמו שהזכירו כאן לגבי רמקולים - אם נגן מנגן וידאו זה לא אומר שהכל אותו הדבר , ואם רושמים 2.2 אינטש זה לא אומר שזה באותה צפיפיות פיקסלים כמו בנגן טוב , זה לא אומר שהוידאו באותה איכות ועוד המון הבדלים. בדיוק כמו שלא כל הרסיברים זהים ולא כל הרמקולים זהים.

פורסם

לא מבין, רואים בבירור של 100% (ולא פחות) שכל התגובות בזאפ על המוצר הזה הן לא של אנשים שבאמת קנו אותו

סתם יבואן מנסה לדחוף , אין סיכוי שאלה הן תגובות של אנשים אמיתיים, הן כולן נראות אותו דבר פלוס מינוס

והמגיב האחרון שם HAMID, המליץ על עוד נגן MP3 של אותו היבואן, (קרא ביקורות נוספות מאת "חמיד") לא קשה להיות שרלוק הולמס.

אין לי שמץ אם המוצר איכותי או לא, אני אישית לא הייתי זורק חצי שקל לכיוון שלו.

אני חושב שצריך לתלות אנשים כאלה שמזייפים ביקורת כדי לדחוף את הזבל שלהם להמונים ולעשות כסף על גבם של תמימים.

פורסם

צודק...

מה שמעניין זה... שאנשים לא עושים סקר שוק....הם לא רואים שמשהו לא בסדר?

הבעיה היא גם שאנשים חושבים שיש מציאות בשוק....

אין מציאות עד הרגע שאתה חוקר את השוק לגמרי!!!

פורסם

תכתבו בזאפ תגובה לא מחמיאה וככה אנשים לא יפלו בפח.

פורסם
  • מחבר

כן שמישהו יעשה טובה לאנושות חחח :s07::bash:

פורסם

למה תקרא את התגובות שרשמו שם אחי

אל תקשיב לדעות\תגובות בzap אלא תגובות של ליימרים ו\או נובים, בלשון המעטה.

פורסם

כשקוראים תגובות בזאפ, חשוב לקרוא רק את החסרונות. את היתרונות ניתן למצוא באתר היצרן.

פורסם

כשקוראים תגובות בזאפ, חשוב לקרוא רק את החסרונות. את היתרונות ניתן למצוא באתר היצרן.

:yelclap: וואלה נכון לגמרי!

אם אתם מתעניינים מחומרה למחשב או מוצרי אלקטרוניקה ואתם רוצים לדעת כמה שווה המוצר שאתם רוצים לקנות - חפשו ביקורות של אתרים מקצועיים בגוגל....ותתאמצו לקרוא באנגלית אין לכם ברירה ...לפחות ככה יודעים שהמוצר שווה או לא שווה... אי אפשר להסתמך על ביקורות בזאפ...

העניין הוא שחיפשתי ביקורות רציניים למוצר הזה QTEC WHATEVER חח ולא מצאיתי כלום לא על המוצר ולא על החברה...

פורסם

לביקורות האלו בזאפ יש נוסח אחיד מדי. נראה באמת שאדם אחד כתב את כולן.

פורסם

^^

יותר מזה, תסתכלו על התאריכים של התגובות.

עוד סיבה לא להאמין לאף מילה בזאפ.

פורסם

בואו נתחיל לקחת דברים בפרופורציות לשם שינוי.

ה-Meizu הזה שרבות דובר בשבחו כאן, לא בא בדיוק ממפעלי סוני יפן, ולמרות זאת הנתונים הטכניים של שני הנגנים המדוברים דומים.

שבת שלום?

פורסם

אתה מבלבל

Meizu זו חברה, מקורה בסין, והנגן החדש שלהם (ה M6) איכותי ביותר, נגן מדהים

אתה בכלל מדבר על Mizuho, שטוענים שזה מיפן והכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים