פורסם 2007 בינואר 418 שנים חיפשתי המון תוכנות אבל שום דבר לא עושה את העבודה..אני צריך קובץ שימיר מקובץ 3GP לAVI או MPEG כולל סאונד..מספיק השם של התוכנה, תודה.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר בטוח שזה טוב?כי זה רק אודיו.. אני צילמתי דרך המצלמה בפלאפון סרטון ושהעלתי למחשב הוא יצא בסיומת 3PG ומה שהבאת זה רק לאודיו.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים יש שתי תוכנות מעולות שמצאתי: 3Gp to Avi ו-Xilisoft 3Gp Converter.אני ממליץ יותר על השניה... בהצלחה!אדם
פורסם 2007 בינואר 418 שנים Xilisoft 3Gp Converter אני אוהב תוכנה הזאת אבל יש בה פאק אחד קטןשהקול והתמונה לא מסתדרים (יש דיליי בקול שנשמע אחרי שניה ככה)
פורסם 2007 בינואר 818 שנים Xilisoft 3Gp Converter אני אוהב תוכנה הזאת אבל יש בה פאק אחד קטןשהקול והתמונה לא מסתדרים (יש דיליי בקול שנשמע אחרי שניה ככה)יש פיתרון לבעיית הסינכרון הזו?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים יש את Smart Movie, אבל אתה צריך לבדוק אם היא עובדת ככה (משתמשים בה בשביל להמיר ל3GP... ).
פורסם 2007 בינואר 918 שנים יש את Smart Movie, אבל אתה צריך לבדוק אם היא עובדת ככה (משתמשים בה בשביל להמיר ל3GP... ).לבדוק מה? לא הבנתי...
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מצטער על הניסוח הלא ברור...המון אנשים משתמשים בתוכנה בשביל להמיר סרטים מפורמטים שונים ל3GP בשביל לראות אותם בפלאפון. הכוונה שלי הייתה שתבדוק אם התוכנה עובדת בכיוון ההפוך, כלומר ממירה מ3GP לפורמטים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.