פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחשב למערכת קלונוע שיהיה לה חיבור DVI כדי לחבר לטלוויזית LCD שלי.וחשוב שיהיה מעבד חזק מאוד שאני יוכל לנגן סרטים של HD X264 וכדומה זוללים המון CPU.ולא צריך מקלדת ,עכבר,רמקולים והרד דיסק קטן של 80 יספיק כי יש לי חיצוני של 250.תודה מראש.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים רק מארז טוב ל-HTPC עולה בערך 1000-800 שקלכדי לקבל משהו טוב באמתאני מציע שתעלה תתקציב
פורסם 2007 בינואר 418 שנים בתקציב כזה באמת יש קצת בעיה עם מארז טוב אז לדעתי עם השימושים שלך אין ברירה אלא לקחת מארז mini ATX.מעבר לסרטים, יהיו שימושים אחרים למחשב? משחקים או כל דבר אחר?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר השימוש בו יהיה רק לסרטים ולא למשחקים בכלל,יש לי כבר מערכת כבדה למשחקים.ובקשר למארז ,אני לא יודע מה הכוונה לטוב,אם זה אומר מכוער אז שיהיה מכוער,חשוב לי החומרה של המחשב.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר בשביל לנגן היום חלק 264 תצטרך 6600-6700 עם 8800GTS. ממש לא נכון,מעבד חזק צריך אבל כרטיס מסך לא צריך כזה חזק.הבעיה העיקרית של הקידוד 264 הוא שהוא צורך המון מה CPU.כרטיס מסך בינוני יספיק.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים ממש לא נכון,מעבד חזק צריך אבל כרטיס מסך לא צריך כזה חזק. הבעיה העיקרית של הקידוד 264 הוא שהוא צורך המון מה CPU. כרטיס מסך בינוני יספיק. מה לעשות, תסתכל על זה ותבין למה רצוי כרטיס חזק. בכל מקרה, התקציב שלך לא מאפשר לא את זה ולא את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.