פורסם 2007 בינואר 318 שנים יש לי כרטיס 7900GT עם הקירור הרגיל והמוכר שמקבלים בסטוק זה קרור סבבה בקיצור לפני הOC הליבה הייתה על 450 והזיכרון על 1000 ועכשיו העלתי לליבה ל550 ולזיכרון ל1430 זה נשמע אולי מוגזם,אבל זה נראה לי בסדר,עשיתי את זה גם כי ראיתי כרטיס כמו שלי עם אותו קירור רק של חברות אחרות שנמכרים ביותר יקר בגלל שיש להם OC בסגנון שלי.. אז יש מצב שזה יפגע בכרטיס אולי? או שיעשה כל מיניי בעיות למינהן?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים הזיכרונות גם היו אמורים להיות על 1320 בסטוק וגם רוב ה7900GT מגיעים ל600 לליבה וסביבות ה1600 לזיכרונות ללא שום תוספת מתח זה דבר דיי שכיח.. 7900GT\GS מאוד מאוד מוצלחים באוברקלוק והאחוזי שיפור שהם מקבלים אפשר להגיד כמעט מקבילים לאחוזי השיפור של המהירות בMHZ... רק לידיעתך..חלקם הלא קטן גם מגיע מעל 600לליבה..תנסה ותראה.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר עד עכשיו אין בכלל קריסות במשחקים ובאמת יש שיפור בFPS למשל בקונטר סטרייק סורס היה לי על הכי גבוה כולל AF16 וגםAA8 היה בערך 60-70FPS ועכשיו זה כבר 90 כמעט 100 באובליביון גם כן שמתי הכל על הכי הכי גבוה ולפני הOC היו לא מעט מקומות עם FPS נמוך עבד דיי לאט ועכשיו ממש בקושי יש מקומות עם איטיות כזו אבל מתי בעצם אני יודע שהכרטיס חם נורא ושקשה לו וזה מסוכן כבר?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים לזה יש תהליך בדיקות מסודר כדי לא לגלות את זה כהמחשב יקרוס במשחק או יגרם נזק בלתי הפיך לכרטיס.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר סיימתי להריץ ת'3DMARK 06והכל סבבה וזה סיים את כל הסרטוניםאבל בסוף זה לא נותן תוצאה משום מהזה נותן לי לינק כדי לראות תוצאה באונליין משהו כזהאני נכנס ללינק וזה בכלל לא עובד!מה זה זה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.