עבור לתוכן

תוכנה שמקליטה את המסך לזמן ארוך

Featured Replies

פורסם

טוב אני רוצה לחבר את המחשב בS-VIDEO לטלוזיה ואז לשמור את הסרט מהטלוויזיה למחשב,

חשבתי על תוכנה שמצלת את המסך, רעיון טוב<?

איזה תוכנה מומלץ?

פורסם

fraps היא תוכנה פופלארית לביצוע Capture בזמן אמת,

הרבה חבר'ה משתמשים איתה ליצירת סרטונים ממשחקים.

פורסם

Intervideo WinDVR 3

פורסם

camtasia studio

פורסם

Intervideo WinDVR 3

זאת היא התוכנה המתאימה ולא שום תוכנה ליצירת סרטוני סמן ולקידת מסכים.

ישנן תוכנות לצפייה ולקידה/הקלטה של וידאו נוספות אך זו בהחלט התוכנה הכיאו אפשר לומר מבין הידידותיות והקלות ביותר לתפעול ושימוש.

חשוב להבין שמה שאתה רוצה זה בעצם להקליט כמו בוידאו את מה שכרגע משודר בטלוויזיה (עכשיו בהנחה ויש לך בכרטיס המסך Video In Video Out אז אתה יכול גם להתחבר ישירות לממיר הכבלים או הלווין ללא צורך להתחבר לטלוויזיה), אם תעשה זאת עם תוכנן ללקידת מסכים, יצירת סרטוני סמן אתה תעבד מהאיכות של הוידאו והסאונד וגם סביר להניח שהתוצר הסופי יהיה מוגבל ביכולות הדחיסה שלו ובפורמטים (מבחינת סוג הקידוד של הוידאו).

פורסם

אכן הצדק עם משורר :) .

אבל אם יש לאיש שלנו כאן כרטיס ATI עם VIVO, מסדרת הX1900 או X1800, אז אני מצטער לאכזב אותו אבל הוא לא יוכל להשתמש בVIDEO IN...ATI גדאו לכך.

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

למה? יש לי 1900XT אני רוצה לחבר אותו לםפלזמה ואז שיראו מה שיש במחשב[שזה בעצם מה שיש בפלזמה] אתזה אני רוצה לצלם/לשמור. למה אני לא יכל לעשות אתזה?

פורסם

אני לא מבין שום דבר......... מה בדיוק אתה רוצה לצלם, את התוכניות של הטלוויזיה [מה שYES או HOT משדרים] או את המחשב עצמו?............. אתה מסביר את עצמך בצורה גרועה מאוד...

אם אתה מדבר על Video Out, שבו אתה מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי שיראו את המסך של המחשב בTV, ואז לעשות VIDEO של מה שהמחשב שלך משדר לTV, אז תשיג FRAPS.

אם אתה רוצה להשתמש בVIDEO IN, שבו אתה מחבר את המחשב לTV כדי להקליט תוכניות מהTV, אז שכח מזה - אתה לא יכול.

-ג'ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים