עבור לתוכן

אני מעוניין לקנות מחשב ואני מעוניין לדעת מתי יש הורדת מחירים

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב וברצוני לדעת מתי יש הורדת מחירים קרובה, עם יוצא חלק חדש והחלקים האחרים יורדים במחיר.. כל פרט קטן שיכול לעזור בהורדת מחיר עם תוכלו לעזור בבקשה.. תודה רבה..

פורסם

זה לפורום מפרטים,מה זה שיך?

פורסם

עוד 57 ימים המחירים ברצפה!!!

נסה לחפש מתחת לבלטות...

פורסם
  • מחבר

זה קשור כי פה זה הלוח אם זכרונות ומעבדים שמה זה רק מפרטים אז שאלתי פה

פורסם

זאת שאלה שהתשובה אליה לנצח תהיה כן.

אבל אם תתייחס לתשובה הזאת ולא תקנה "עכשיו" כי "בקרוב יש הורדת מחירים", אז אתה לא תקנה לעולם.

פורסם

אמנם אתה צודק בעיקרון...

אבל בכל זאת לפעמים ידוע שבעוד שבוע-שבועיים יש ירידת מחיר, לעומת חודשיים שלושה.

כאשר זה המקרה הראשון בהחלט כדאי לחכות!

פורסם

במשך כל החודשיים- שלושה האחרונים אני עשיתי מעקבים אחרי מחירים בחנויות שונות לקניית מחשב חדש, ובחודש האחרון המחירים ירדו בהדרגה בצורה משמעותית (חוץ ממחירי זכרונות), אבל זה בגלל תחרות בין חנויות וקצת בגלל הגעת ה G80.

אז אפשר לומר שאנחנו כרגע בתקופה של הורדה במחירים.. בין היתר גם בגלל שער הדולר הנמוך, ואולי גם בגלל שזו תחילת שנה ויש ביקוש אדיר. אני חושב שזה משתלם לקנות מחשב כיום באותו אופן שזה ישתלם עוד חודשיים - שלושה.

גם יש לי תחושה שהביקוש יתחיל לגבור על ההיצע בקרוב (כל מני רכיבים פופולאריים שפשוט נגמרים במלאי והוא לא כ"כ מתחדש, כמו כרטיס מסך Asus 1950 Pro או זכרונות G.Skill 800MHZ מדגם PK ), כך שמחירים מסויימים עלולים לעלות קצת.

פורסם

התשובה לשאלה מתי לקנות מחשב זה "עכשיו".

ירידה בשער הדולר לא תוריד מחיר של מחשב מהסיבה שהיבואן שילם על המוצר לפי שער של לפני כמה חודשים ולא לפי שער של היום,

והוא לא מתכוון להפסיד עליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים