פורסם 2007 בינואר 318 שנים השאלה היא אומנם על משחק אבל הבעייה היא בתוכנה (למי שלא הבין) ולא במשחק עצמו.יש לי משחק שכל הזמן קורס אחרי זמן קצר של משחק, אז רציתי למחוק אותו ולהתקין מחדש..אך האפשרות הזאת לא ניתנת לי:כשאני לוחץ ב add/remove על מחיקה של המשחק זה לא נותן ולא מגיב, ולא מתאפשר לי למחוק אותו
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר גם את זה ניסיתי, מהadd/remove זה בלתי אפשרי מהסיבה שכבר ציינתי, וכשאני מכניס את הדיסק של המשחק אני יכול לעשות רק play ולא install
פורסם 2007 בינואר 418 שנים Trooper-Flax תוריד תוכנה כמו tuneup utilities שיכולה להסיר תוכנות/משחקים לגמרי ועוד דברים טובים
פורסם 2007 בינואר 418 שנים Trooper-Flax תוריד תוכנה כמו tuneup utilities שיכולה להסיר תוכנות/משחקים לגמרי ועוד דברים טוביםהתוכנה הזאת לא תעזור , הוא כנראה יצטרך למחוק ידנית ...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים יש לה יוטיליטי שנקרא uninstall manager וכל עוד הוא רואה את המשחק בהוספה/הסרה לא תהיה בעיה
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אולי תנסה למחוק את תיקיית המשחק מה- program filesאו פשוט תעביר אותה למקום אחר (בתור גיבוי)ואז תנסה להתקין את המשחק מחדש - יש מצב שזה יעבוד!
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר בקשר לתוכנה שאמרתם לי שאולי תעזור לי למחוק..אז יש לי משהו דומה שניסיתי (advanced installer pro), גם שם הייתה את אותה בעייה שזה לא הצליח למחוק מההסרה/התקנה הרגילה, אז ניסיתי את אופציית הforce uninstall ואז זה מחק את המשחק מההוספה/הסרה אבל עדיין לא יכולתי להתקין מחדש או למחוק בדרך אחרת.ובקשר להעברת התקיות מקום ואז למחוק, אני עומד לנסות את זה בתקווה שזה יעבוד
פורסם 2007 בינואר 518 שנים יש תוכנה בשם YOUR UNINSTALLER שגם אם ההתקנה לא עובדת היא מנקה את כל השארים של המשחק כולל ברגיסטרי נסה אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.