פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר אולי תגיד לנו מה הגדרת באימיול כדי שנוכל גם להוריד ככה ..יש כאן מדריך שלפיו הגדרתי את האימיול.http://rapidshare.com/files/10035122/eMule.Tutorial.by.GolanT._04.2006_.www.Lala.co.il.pdf
פורסם 2007 בינואר 318 שנים חחחח מ-TL אני מוריד על 320 קבוע~ עם אינטרנט 2.5 מגה.... עם 3 בטח אגיע ל-400 ככהחוץ מזה האימיול די עלוב... יש מצב שיש לך את המהירות הזאת, אבל אני חושב עדיין שהאימיול זאת תוכנה גרועה ואיטית...
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מה זה TL?מצטרף לשאלה.אני עם אמיול שנחשב היום הכי טוב Ketamine 10 והוא אחלה בשבילי, אפשר להגדיר אותו גם לפי המדריך או שעדיף שלא?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר חחחח מ-TL אני מוריד על 320 קבוע~ עם אינטרנט 2.5 מגה.... עם 3 בטח אגיע ל-400 ככהחוץ מזה האימיול די עלוב... יש מצב שיש לך את המהירות הזאת, אבל אני חושב עדיין שהאימיול זאת תוכנה גרועה ואיטית...בעיקרון כל תוכנה כגון ביטורנט יותר מהירה מאימיול אבל לא לכל תוכנה יש את כל ההורדות שיש לאימיול... עכשיו אם תגיד לנו מה זה TL אולי נוכל לדעת מה עדיף.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אני מתכוון ל www.torrentleech.org/אתר סגור שאליו מגיעים רק דרך הזמנה ושם נמצא כל מה שחדשמוריד על מקסימום פס רוחב גם אם הקובץ ישן יחסית (יש שמה רק דברים חדשים)
פורסם 2007 בינואר 318 שנים איך אני מתחיל להוריד בטורנט ליץ?אני צריך הזמנות וכאלה או שאני פשוט מוריד את התוכנה ומתחיל להוריד.מאיזה אתרים אני מוריד בTL או שזה כמו אימיול?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים TL אתר אחד הטובים.אני מנסה להוריד משם רק מה שדחוף לי כי קשה להעלות לשם עם המהירות של 15kb\s ,אז אם אתם לא ממש בקטע של להעלות אל תנסו להשיג הזמנה.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אני דווקא מעלה דיי הרבה דברים לאתרים אחרים.אפשר בבקשה הזמנה ממישהו(לפרטי כמובן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.