פורסם 2007 בינואר 318 שנים לא צריך להיות מנהל כדי להגיד לך שאתה סתם מתלהב מהקצב הורדה שלך ואתה סתם מספים פה.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים לא צריך להיות מנהל כדי להגיד לך שאתה סתם מתלהב מהקצב הורדה שלך ואתה סתם מספים פה. זה עולה לך כסף? בן אדם מתלהב ורוצה לשתף אותנו מה אתה מקצין את זה ואומר שהוא מספים פה תנו לאנשים לדבר פה על מה שבא להם אם לא נאה לך אל תראה ואל תגיב כולם אומרים שאמיול לא מוריד כלום וחרא תוכנה אז הנה בא בחור ומראה שזה לא נכון גם אני אישית אוהב תאמיול היא מורידה לי במהירות כזאת פחות או יותר
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר זה עולה לך כסף? בן אדם מתלהב ורוצה לשתף אותנו מה אתה מקצין את זה ואומר שהוא מספים פה תנו לאנשים לדבר פה על מה שבא להם אם לא נאה לך אל תראה ואל תגיב כולם אומרים שאמיול לא מוריד כלום וחרא תוכנה אז הנה בא בחור ומראה שזה לא נכון גם אני אישית אוהב תאמיול היא מורידה לי במהירות כזאת פחות או יותר תודה אחי זאת בדיוק הכוונה, גם אני אוהב את תוכנת האימיול ורוצה להראות שהיא לא גרועה כמו שהרוב אומרים. לא צריך להיות מנהל כדי להגיד לך שאתה סתם מתלהב מהקצב הורדה שלך ואתה סתם מספים פה. לא צריך להיות גאון כדי להבין שאתה חסר חיים שכל שניה נמצא בפורום ורושם הודעות לא קשורות אז אתה יודע מה לעשות ----> וזה שיש לך אינטרנט של סוס ועגלה לא אומר שאתה צריך לקנא...
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר איזה מהירות ואוו אתה ממש גבר. זהו? האגו שלך התנפח מספיק? זהו הגבת? אתה רוצה שקליה עכשיו? אתה גאה שלמדת לכתוב או מה? איזה מהירות האינטרנט שלך?איזה אימיול זה? אינרנט 3 מגה. אימיול 0.47a
פורסם 2007 בינואר 318 שנים 90 אחוז מהאנשים בפורום האלה צינים מעצבניםפתרון שלי תמצאו חיים חבר'ה,כל היום מול המסך מיאשיש חיים חוץ מהמחשב..
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר 90 אחוז מהאנשים בפורום האלה צינים מעצבניםפתרון שלי תמצאו חיים חבר'ה,כל היום מול המסך מיאשיש חיים חוץ מהמחשב..מסכים איתך לאללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.