עבור לתוכן

מהם הטכנולגיות שאמורות לצאת בקרוב במחשבים הניידים?

Featured Replies

פורסם

מהם הטכנולגיות שאמורות לצאת בקרוב במחשבים הניידים?..

האם הם ישפיעו/לא ישפיעו כל כך?

האם הם ישנו את תקציב המחשב?

בתודה, EliaV-PeretZ.

פורסם

אין שום טכנולוגיות שאמורות לצאת בחודשים הקרובים לפחות. אם אתה מעוניין לקנות נייד, זה בהחלט הזמן.

יש טכנולוגיות עתידיות, אבל הן לא קרובות להיות באופק.

פורסם
  • מחבר

אז אין שום פיתוח בתחום המעבדים או כל מיני דברים כאלה?

פורסם

מן הסתם יש פיתוח בכל תחום קיים וגם במעבדים(הליבה הבאה אמורה להיות אם אני לא טועה הסנטה רוסה) אבל זה לא משהו שיצא תוך חודש חודשיים, שוב פעם בגלל שהמרום יצא ממש לא מזמן.

פורסם

מה עם הכונני SSD?

פורסם

אין תאריך השקה של שום חברה לנייד עם SSD. ובכל מקרה הם בנתיים מיועדים לשוק הניידים היקרים הקטנים והעסקיים. עד שהSSD יהיה סטנדרט יעברו הרבה מים בנהר.

פורסם

ראיתי ניידים אם כונני blue ray (אבל מן הסתם יקרים) השאלה האם הכוננים הללו יהיו גם בניידים תקציבים?

פורסם

צורב BLU RAY עולה כמו לפטופ תקציבי אז קשה לי להאמין שתקציבי יכיל אחד. חוץ מזה מה אתה צריך בלו ריי? עדיין יש מלחמה בין בלו ריי לHD DVD ועד שאחד מהם לא ינצח או שלא יתאחדו אין טעם לקנות אף אחד מהם, כי להיות שתקנה אחד, ואז השני ינצח ותישאר עם גרוטאה.

פורסם

אני אישית לא צריך(אבל בעתיד לך תדע....)

פורסם

האמת בעתיד לא תצטרך לא לBLU RAY ולא לHD DVD, כי בעתיד(הלא כל כך רחוק) בכלל לא ישתמשו בדיסקים פיסיים. אז עכשיו TOSHIBA וSONY די בלחץ כי הבלו ריי והHD DVD שלהם עוד מעט יהיו חסרי תועלת. בגלל התפתחות הרשתות האלחוטיות, כל המידע יועבר ע"י האינטרנט ויהיה STREAMING ואז בלוקבאסטר שלנו תפשוט רגל :)

פורסם

שכחת שיהיו גם בעתיד הקרוב כונני flash...(במקום ההרד דיסקים)

פורסם

WiMax עושה קולות כניסה כבר כמה חודשים

ההערכה שלי שהוא יכנס עם הסנטה רוזה

ההשפעה? בזמן הקרוב זניחה, לפחות עד שלא ייפרשו רשתות WiMax

זאת הטכנולוגיה היחידה שתגיע ללפטופים בזמן הקרוב

פורסם

לא שכחתי, לא דיברתי על זה. וכונני הSSD לא בדיוק מהפכניים אם תשאל אותי. אני אישית מחכה לטכנולוגיה חדשה שתביא בשורה בתחום מהירות הדיסק.

ליאור, כנראה אתה צודק אבל יש סיכוי שעם הסנטה רוזה יכנס רק הWIFI N.

פורסם

יכול מאוד להיות

ועדיין הוא לא יהיה שימושי עד שלא יהיו לפחות ראוטרים ו-Access Points של WiMax

פורסם

לא דיברתי על WiFi n

דיברתי על WiMax

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים