פורסם 2007 בינואר 418 שנים מישהו יודע איפה אפשר לראות אותו בתצוגה?כרגע זה או הוא או הדל 2007WFPאם מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסכים האלה - גם אני אשמח מאד לדעת.ובקשר לציפוי המבריק של ה-NEC: האם השתקפות האור ממנו יותר בעייתית מההשתקפות ממסכי CRT? הרי גם להם יש זכוכית מבריקה...או שהציפוי של ה-NEC זה משהו ממש שונה?תודה.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אם מישהו יודע איפה אפשר לראות את המסכים האלה - גם אני אשמח מאד לדעת.ובקשר לציפוי המבריק של ה-NEC: האם השתקפות האור ממנו יותר בעייתית מההשתקפות ממסכי CRT? הרי גם להם יש זכוכית מבריקה...או שהציפוי של ה-NEC זה משהו ממש שונה?תודה.במסכי CRT יש ציפוי שנועד לעמעם את ההשתקפות ואת הברק של הזכוכיתלעומת זאת במסכי LCD (בחלקם) יש ציפוי מבריק שמשפר את הקונטרסבקיצור יש יתרונות לצפוי מבריק במסכי LCD וזה מומלץ , אבל רק לאלה שההשתקפות לא מפריעה להם
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר טוב, האם יש סיבה להמר על הדל האם הPVA שלו כזה גרוע למשחקים?הבנתי שלנק יש בעיה של SCALING ל- 4:3או שכדאי לוותר ולקחת את הנק?אולי בכלל לוותר על ההרפתקה של מסך רחב?לא יודע, אני מבין שכולם בכוונה טובה ובאים לעזור וממש מעריך את זההייתי מעדיף את הדל ובהפרש לשדרג את המפרט שאני בונהאבל לא רוצה להרגיש זרומיתי או נדפקתי אח"כאני גם שם לב שיש מחסור במסכים של הדל בארץאולי מתכוונים להחליף אותו כמו שראיתי כאן?http://www.engadget.com/2006/12/29/dell-updates-2007wfp-lcd-forgets-to-tell-anyoneהייתי צריך לפתוח את זה בנושא חדש?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ה PVA של DELL טוב מאוד למשחקים, למה אתה חושב שהוא גרוע?לגבי הקנייה עצמה, אני הייתי עושה את הדבר הבא:מאחר וה NEC עושה רושם של מסך ברמה קצת גבוהה יותר, הייתי הולך עליו בעדיפות ראשונה ואח"כ על ה DELL.- הייתי בודק באינטרנט את כל ה "known issues" שיכולים להיות ל NEC. (ציפוי מבריק, בעיה בסרטים, scaling וכו')- הייתי מזמין קודם כל את ה NEC, ובודק אצלי בבית איך הוא מתפקד ואם הציפוי המבריק לא מפריע (שים לב שהציפוי עלול להפריע גם בחדר חשוך, כי ההשתקפות שלך יכולה להופיע על המסך).- אם אין בעיות עם ההשתקפות ולא מורגשות הבעיות האפשריות האחרות, הייתי משאיר אותו בלי לחשוב פעמיים.- אם יש בעיה כלשהי שבאמת מפריעה לי, הייתי מחזיר ומזמין את ה DELL. אם אתה לא גרפיקאי, 2 הגרסאות האפשריות של ה DELL (ה IPS או ה PVA) יהיו מצויינות בשבילך, אז זה לא כזה הימור.כמובן שלפני הכל תבדוק באמת מסך 20 רחב לעומת לא רחב - אולי אתה תעדיף אותו על הרחב, ואז תוכל להזמין בכיף את ה DELL 2007FP (הגרסה הלא רחבה של המסך DELL הנ"ל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.