פורסם 2007 בינואר 218 שנים התקנתי דיאבלו ושבאתי להכנס לבטלנט הופיעו לי רשתות אחרות כמוBROODWARINTERNET 0.0.0.0CLANBROOTALואין לי מושג מה זה אבל הוא לא מתחבר לי...יש למישהו מושג מה זה...??אני חייב עזרה דחוף.....תודה מראש..!!!
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר נכנסתי לדיאבלו ואז יש לי SINGAL PLAYER BATTLENET GETEWAY-במקום מה שהיה צריך להיות שםבGATEWAY יש את הרשתות האלה זה נמצא במסך הראשיכאילו החליפו את הרשתות של דיאבלו
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אממ, המשחק הוא מקורי, כן?בעיקרון אמורה להופיע לך רשימת יבשות ואתה צריך לבחור דרך איזה מהן להתחבר.בדקת שהFIREWALL שלך נותן למשחק להתחבר?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר זהו אז שהבעיה שבמקום היבשות זה מה שמופיע לי ה GATEWAYיש לך מושג מה זה הGATEWAY הזה...?????????
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר הFIRWALL מכובההמשחק מקורי ה CD KEY מקוריוהוא לא מתחבר לי לשרתיםלמה זה מופיע לי במקום היבשותזה מחרפן אותי[br]פורסם בתאריך: 3.01.2007 בשעה 00:51:18כשאני מנסה להכנס לאחד הרשתות הוא רושם לי את זה:if using a modem you may need to connect to your internet service provider before connecting to battlenetמה הוא רוצה ממני לא הבנתי....
פורסם 2007 בינואר 318 שנים זה אומר שאתה לא מחובר לאינטרנט. (או ככה הוא חושב)תבדוק שוב את הFIREWALL. יש לך ראוטר?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר האינט שלי דולק!...הFIREWALL מכובה היא לא פעילהומה זה ראוטר...סביר להניח שאין לי את זה..!
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר לא יש לי אינט רגיל ADSL1.5 מודם ALE150 וזה המחשב היחידי בבית אני לא מבין למה הוא חושב שאני לא מחובר...התקנתי ומחקתי אותו 3 פעמים....
פורסם 2007 בינואר 318 שנים Reset the Battle.net server listhttp://www.blizzard.com/support/?id=aInformation0633p1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.