פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים היא יכולה לעבוד על PC רגיל? אני יכול להביא אותה חינם... נדלקתי עליה ... שמעתי שחסר לה כמה כפתורים (ממקלדת רגילה של PC) איזה כפתורים? תודה מראש!
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים היא טכנית כמדומני לא תעבוד. חסרים לא מעט כפתורים, אבל אני חושב שזה מתקזז (כמו שכפתור הקונטרול כמדומני במקלדת של ווינדוס יכול לשמש כמקש הoption)
פורסם 2002 בדצמבר 1322 שנים היא יכולה לעבוד על PC רגיל? אני יכול להביא אותה חינם... נדלקתי עליה ... שמעתי שחסר לה כמה כפתורים (ממקלדת רגילה של PC) איזה כפתורים? תודה מראש! היא תעבוד גם תעבוד. מקש הקומנד יהפוך להיות מקש ה- win, וכמעט כל השאר זהה.
פורסם 2002 בדצמבר 1422 שנים xslf - אתה בטוח שהיא תעבוד? ועוד שאלה ... זה חיבור USB נכון? קודם כל: אני בת כן- אני בטוחה שהוא יעבוד- ראיתי את זה בפעולה. וכן, זהחיבור usb
פורסם 2002 בדצמבר 1522 שנים xslf - אתה בטוח שהיא תעבוד? ועוד שאלה ... זה חיבור USB נכון? קודם כל: אני בת כן- אני בטוחה שהוא יעבוד- ראיתי את זה בפעולה. וכן, זהחיבור usb JESUS! תצפית של בת בפורום! ;D (זה לא קורה הרבה....) כדאי מאוד שתכתבי באינפו שלך נקבה, גם שיזהו אותך וגם לרקורד כי יש בפורום בערך 2.5 בנות
פורסם 2002 בדצמבר 2122 שנים לא רק שהמקלדת עובדת, היא עובדת מצויין עם PC (מכיוון שזוהי מקלדת USB תקנית)גם הUSB HUB הפנימי של המקלדת עובד, וגם 3 כפתורי מולטימדיה עובדים (כפתור רביעי, כפתור הEJECT לא עובד)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.