פורסם 2007 בינואר 218 שנים אני חייב לדעת איך צורבים בתוכנה של דמון טולס (אם בכלל אפשר לצרוב בה) כי אני מוריד קבצי דיסק משחקים ותוכנות וןאני רוצה לצרוב אותם בדמון טולס במקום להדמות אותם כיאילו לפתוח אותם ע"י כונן וירטואלי
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אתה לא יכול לצרוב עם דמון..מה שאתה כן יכול לעשות זה לדמות כונן..(משחק או משהו) ואז לעשות COPY CD עם נרו בהצלחה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אתה לא צריך לדמות בשביל לצרובפשוט תפעיל תוכנת צריבה ותצרוב את הקובץ עם התוכנה
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר ואם זה קובץ דיסק של iso או bin.אהו ויש לי תוכנה צריבה של אהד נרו 7 פרמיאום (אם למישהו זה עזר..)
פורסם 2007 בינואר 418 שנים nero burning romrecorderburn image^^תסמן את הקובץ הרצוי ותפתח אותו שהוא יציג לך את הפרטים שלו תלחץ לו על BRUM!!והוא יצרובאבל איך הגעתה לצריבה עם דימון טולס??נ.בכדי לצרוב קובץ bin מומלץ לעשות את זה דרך הקובץ cue שבא איתו!
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר ^^תסמן את הקובץ הרצוי ותפתח אותו שהוא יציג לך את הפרטים שלו תלחץ לו על BRUM!!והוא יצרובאבל איך הגעתה לצריבה עם דימון טולס??נ.בכדי לצרוב קובץ bin מומלץ לעשות את זה דרך הקובץ cue שבא איתו![br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 19:34:02לא יודע שרציתי להוריד איזה משחק אז הופיע לי מתחת לשם חומרה של המערכת שבה המשחק תומך הופיע לי הסבר התקנה בעזרת דמון טולס להדמות או לצרוב את הקובץ לפתוח וניארה לי קראק וכו'...ודרך אגב איך צורבים משחק שמכווץ כקובץ rar או zip?ואיפה שם לוחצים על brum???
פורסם 2007 בינואר 418 שנים קודם כל אתה צריך לחלץ אותו מהכיווץ שלו!!ואחרי שאתה מקבל קובץ ISO או BIN אתה צורב אותו כמו שהסברנו לך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.