עבור לתוכן

מפרט סופי (אני מקווה) - למשחקים 5500-5800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מיועד למשחקים, ללא OC, מתכנן לשדרג לכרטיס מסך חדש כשיהיה כדאי, נא לא להציע לי משהו שיוצא יותר יקר!

skyfinalmaybebo4.jpg

תודה רבה

פורסם

נחמד מאוד. אני רק לא רואה שום סיבה שבעולם לקחת 6600

פורסם
  • מחבר

נחמד מאוד. אני רק לא רואה שום סיבה שבעולם לקחת 6600

אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר חזק בשביל הכרטיס החדש יותר שיהיה בו בעתיד, כי לפי מה שהבנתי המהירות של המעבד משחקת תפקיד חשוב...

נראה לך שכדאי לרדת ל-E6400?

פורסם

כשה-6300/400 יתשנו ה-600 יתישן גם כן.

במשחקים לפי מה שהבנתי השיפור יהיה אפסי או שבכלל לא תרגיש בהבדל מאחר והעיין שלך לא תוכל להבחין בהבדל

מה גם שתוכל לעשות OC פצפון ולהשוות את ה-6300 ל-6600

פורסם
  • מחבר

כשה-6300/400 יתשנו ה-600 יתישן גם כן.

במשחקים לפי מה שהבנתי השיפור יהיה אפסי או שבכלל לא תרגיש בהבדל מאחר והעיין שלך לא תוכל להבחין בהבדל

מה גם שתוכל לעשות OC פצפון ולהשוות את ה-6300 ל-6600

אתה צודק, אבל בשביל OC אני אצטרך לוח יותר רציני וגם קירור נוסף לא?

זה גם כן יעלה לי...

פורסם

אתה צודק, אבל בשביל OC אני אצטרך לוח יותר רציני וגם קירור נוסף לא?

זה גם כן יעלה לי...

מפרט מצויין. רק אם אתה מתכוון לשדרג בקרוב לR600 או ל G84 או G86. עדיף לקחת 7600GS\GT.

פורסם
  • מחבר

מפרט מצויין. רק אם אתה מתכוון לשדרג בקרוב לR600 או ל G84 או G86. עדיף לקחת 7600GS\GT.

האמת שלאחי יש את ה-7600, והוא רחוק מהלהריץ משחקים חדשים בפוטנציאל הגרפי המלא שלהם, אני רוצה ליהנות מהמשחקים גם בתקופה שלפני שיהיה לי כרטיס מסך DX10, אז אני חושב ששווה לי להשקיע קצת יותר ולקחת את הPRO... למרות שזה באמת עניין של מותרות...

אבל כל עניין משחקי המחשב הוא בעצם מותרות אחת גדולה, לא? :lol:

נחייה את הרגע ונקרע את הארנק... :silly:

פורסם

האמת שלאחי יש את ה-7600, והוא רחוק מהלהריץ משחקים חדשים בפוטנציאל הגרפי המלא שלהם, אני רוצה ליהנות מהמשחקים גם בתקופה שלפני שיהיה לי כרטיס מסך DX10, אז אני חושב ששווה לי להשקיע קצת יותר ולקחת את הPRO... למרות שזה באמת עניין של מותרות...

אבל כל עניין משחקי המחשב הוא בעצם מותרות אחת גדולה, לא? :lol:

נחייה את הרגע ונקרע את הארנק... :silly:

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

איזה אתר המפרט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים