עבור לתוכן

קניתי ראוטר אלחוטי, ואני לא מצליח לבצע את ההגדרות כמו שצריך!

Featured Replies

פורסם

קניתי היום ראוטר אלחוטי של 3com, דגם 100-75.

אני מחובר עם בזק בינלאומי בכבלים, עם חייגן (172.22), שפועל על PPTP VPN, מודם תומסון.

לבנתיים, אני ניסיתי להגדיר את הראוטר רק למחשב הנייח, בצורה קווית.

חיברתי את המודם לכניסה הראשית בראוטר; ואת הראוטר באחת מארבע הכניסות, חיברתי למחשב.

מודם מסונכרן, ונורות על הראוטר נראו תקינות.

נכנסתי לבקרה של הראוטר, והתחלתי לבצע את ההגדרות, אבל בסופו של דבר לא יכולתי לגלוש עם IP 192.168.1.2.

לקחתי תמונה של כל שלב שביצעתי ב-Wizard, והוספתי להודעה (דילגתי על שלבים שלא קשורים להגדרות, כמו אזור זמן). תגידו לי בבקשה, מה אני מבצע לא נכון?

תלחצו על התמונה להגדלה:

1nd2.th.jpg

ו

2ch6.th.jpg

ן

3ce6.th.jpg

ן

4iu3.th.jpg

ן

5zh1.th.jpg

ן

6yu2.th.jpg

ן

7wu6.th.jpg

ן

8xv0.th.jpg

ן

9yf3.th.jpg

ן

10ij3.th.jpg

פורסם

10.0.0.138 ? זה לא השרת PPTP של הספקית שלך אני מניח, וזאת אחת הסיבות שזה לא עובד

הבנתי שאתה מחובר בכבלים , נכון ?

עזוב את ה WIZARD

כנס בממשק ל INTERNET SETTINGS

שים את זה למעלה על PPTP

שם משתמש באותיות קטנות, ססמא, כתובת השרת של הספקית שלך - PPTP SERVER מלא שם את הכתובת הבאה :

172.26.255.2

(הכתובת מהאתר הזה :

http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm

אבל אולי אם תתקשר לתמיכה הטכנית שלהם, ותבקש לדעת מה שרת ה PPTP שעדיף לשים בראוטר, יהיה להם משהו יותר מעודכן)

וודא שלמטה מסומן USE DHCP (בהגדרות INITIAL IP)

SAVE

APPLY

גלוש

פורסם
  • מחבר

תודה :)

מחשב נייד שליד, גם ישר התחבר.

עריכה:

יש לי רק שתי שאלות אחרונות ;D

איך אני משתף את המדפסת בין שני המחשבים (הנייח מחובר איתה), ואיך אני מעביר קובץ בין הנייח לנייד או יוצר תיקיית שיתוף?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לפי התמונה לא סימנת GET IP BY DHCP

זה עבד לך ככה ? ...

טוב לדעת

בקשר לשאלות, יש לך בסטיקי מדריך לשיתוף קבצים ותיקיות, אחרי שתבין איך זה נעשה, משם לשתף מדפסת זה חצי שניה.

פורסם
  • מחבר

זה עבד לי. איך, לא יודע :nixweiss:

בכל מקרה, אחרי 30 דקות של שימוש במחשב הנייח והנייד, פתאום כל הרשת הפסיקה לעבוד! מנורות מהבהבות בצורה תקינה.

אתה חושב שזה קשור לעובדה שלא סימנתי?

הייתי באמצע Uldaman ב-WOW, חזרתי אחרי חמש דקות (ניתקתי את הרשת) לגלות שהעיפו אותי ושמו מישהו אחר :pissed:

פורסם

תסמן תסמן

לא יודע אם זה מה שגרם לניתוק, אבל תסמן

(אגב בדיוק היום הכנסתי שוב כסף לחשבון WOW שלי ונכנסתי גם אני לאולדמן... מלא דברים השתנו,

הממשק looking for group אני רואה אותו פעם ראשונה, התקנתי את WOW על הלפטופ החדש, רץ יותר טוב מאשר ב PC...)

פורסם

לא יודע איזה ראוטר יש'ך...אבל לי יש גם 3COM ועד שלא עידכנתי פירמוור היו לי ים ים ים של ניתוקים

פורסם
  • מחבר

יש לי את הדגם הזה:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=473088

לבנתיים, סימנתי כמו ש-Kidney_stonE ייעץ, וננשארתי שעתיים על WOW והנייד פעיל גם באינטרנט, ולא היו ניתוקים. מקווה שזה ישאר כך, מקסימום אני אעדכן קושחה.

תודה על העזרה אגב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים