עבור לתוכן

מבקש המלצה לנייד (משרדי) עד 3700 שח

Featured Replies

פורסם

הדרישות:

קל לנשיאה (מתכנן ללכת איתו הרבה)

צפייה בסרטים (שאני מקליט מהטלויזיה ולא ממש סרטי DVD)

אינטרנט (גם אלחוטי) + אופיס

תיכנות (דוט נט, ג'אווה וכד')

שאוכל לחברו בצורה כלשהי (אינני יודע איך ומה הכי כדאי) למחשב השולחני שלי ולהעביר מידע מהשולחני לנייד.

תודה

פורסם

ממליץ לך לחפש ביד שנייה, כיוון שנייד קל שעונה על הדרישות שלך לא תמצא בתקציב.

פורסם
  • מחבר

מה נחשב נייד קל? על איזה משקל אנו מדברים?

וגם: מה לחפש ביד שניה? איזה מפרט (לפחות באופן כללי)?

פורסם

הסטנדרט הוא כ-2.9 ק"ג, שאני מחשיב לכבד. אולי לך זה לא כבד.

האופטימום יהיה נייד עם כפול ליבה כלשהו וג'יגה זכרון. אבל לדעתי בנייד קל זה יהיה יקר יותר מהתקציב שלך אפילו ביד שנייה.

הייתי מתפשר על פלטפורמת סונומה (מעבד פנטיום M וערכת שבבים 915GM), אבל מתעקש על ג'יגה זכרון.

אם תמצא IBM X40 או Dell Lattitude כלשהו עם מאפיינים מתאימים זה יכול להיות טוב עבורך.

פורסם
  • מחבר

מדוע גיגה זיכרון חשוב כל כך?

יש לי מחשב פנטיום 4 עם 256MB ואני מריץ איתו שיתוף קבצים+משחקים כבדים (על רזולוציה ממוצעת)

במחשב הנייד אין לי את הדירשות האלה...

אז מדוע להתעקש על זיכרון גיגה?

פורסם

אני לא מסוגל לתאר לעצמי הפעלת Visual Studio .NET עם פחות מג'יגה זכרון.

כן, הוא יעבוד - אבל אני אשמח להשליך את המחשב מהחלון.

המחשב הוא כלי עבודה, שצריך לשרת אותך, ולא לגרום לך להמתין 5 דקות בזמן שאתה מקמפל את התוכנה שלך :)

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

מסכים

תודה

פורסם

שים לב גם לדבר חשוב - במחשב נייד הדיסק הקשיח לרוב איטי הרבה יותר מדיסק קשיח במחשב שולחני.

כלומר אתה תשים לב הרבה יותר לאיטיות טעינת הנתונים מהדיסק הקשיח במקרים של מחסור בזכרון.

פורסם
  • מחבר

למרות שהדרישות מהנייד הן פחותות מהשולחני?

פורסם

נורא תלוי בסגנון העבודה שלך.

כאשר אני מתכנת פתוחה אצלי סביבת העבודה, כמה חלונות אקספלורר, אולי איזה מסמך וורד וטבלת אקסל ואפילו PDF או שניים.

בתלות גם בתוכנה שאתה כותב שילובים כאלו כולל עלות מערכת ההפעלה יכולים לזלול ג'יגה זכרון.

אז נכון, אפשר גם לסגור דברים ולהשאיר את המינימום ההכרחי פתוח. אבל הגישה שלי אומרת שהזמן והעצבים שלי שווים יותר מהעלות של עוד קצת זכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים