עבור לתוכן

איזה כרטיס AGP אני צריך עבור ויסטה? תקציב עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אז ככה שניסיתי עם האון בורד שלי ולא עזר כלום (קיבל ציון 1 בויסטה)

ניסיתי עם NVIDIA רגיל שהוא GEFORCE2 ואותה הבעיה.

אתה לא קראת טוב מה שרשמתי - אתה עונה בדיוק על ההפך ממה שרשמתי :

הדרישות ל AERO : כרטיס שתומך בDIRECT X 9 בעל 128 מגה זיכרון , וזה הכל (הוא ממש לא צריך להיות כרטיס חזק).

הגיפורס 2 שלך תומך רק ב DIRECT X 7 - שלושה דורות אחורה. ולגבי און בורד - דיברתי על און בורד חדישים - שפשוט תומכים בDX9 (הכוונה היתה להראות שלא צריך כרטיס חזק - אלא רק שעונה על הדרישות).

ואני רשמתי את זה בשביל להזהיר אותך מכל מיני כרטיסים שמציעים לך פה שהם הרבה יותר חזקים ממה שאתה צריך (לפי הצרכים שהגדרת) - חבל על הכסף.

לכן אני מציע שתקרא שוב את מה שרשמתי ותפנים , את מה שאתה לא מבין - תישאל.

פורסם

ואני רשמתי את זה בשביל להזהיר אותך מכל מיני כרטיסים שמציעים לך פה שהם הרבה יותר חזקים ממה שאתה צריך (לפי הצרכים שהגדרת) - חבל על הכסף.

שמת לב שהוא גם רשם למשחקים?

אם הכוונה לסוליטייר, אז כן, גם למשחקים :P

בכל אופן, מידי פעם למשחקים, אבל בטח לא למשחקים שאתה מתכוון אליהם. בוא נגיד שלא הייתי רוצה ממש להיתקע אם יום אחד אני ארצה לבדוק משחק מסויים. אבל ככה ביום יום ממש לא משחק במחשב.

למרות שזה מידי פעם עדיף שהוא לא יתקע עם כרטיס מעפן

פורסם

אתה כנראה צודק, למרות שההסבר שלו הוא לא הכי ברור עם מישפטים כמו: "אם הכוונה לסוליטייר, אז כן, גם למשחקים" ו- "מידי פעם למשחקים אבל בטח לא למשחקים שאתה מתכוון אליהם" ו- " אבל ככה ביום יום ממש לא משחק במחשב ".

את ההסבר שלו ניתן לפרש לשני כיוונים.. כשהכיוון החזק הוא דווקא לא משהו שהרוב פה משחקים, לכן אני חושב שבשיביל שהעזרה תהיה מדויקת כדאי שהוא יציין לנו בדיוק מה הוא רוצה - כולל דוגמאות , זה יעזור לנו לעזור לו 8)

בכל מיקרה אני חושב שכדאי להבהיר לו את ההפרש המדויק במחירים בין הכרטיס הכי זול שמתאים לAERO לבין כרטיס זול ומישתלם ליכולת בסיסית לרוב המשחקים החדשים. כשה אופצייה הראשונה כוללת גם אופציית יד שנייה עם מגוון גדול מאוד - למשל FX 5200 AGP ניתן להשיג יד שנייה בכלום כסף ואז הוא אמור להבין שבשיל לנסות מדי פעם משחקים בצורה בסיסית הוא יצתרך להשקיע עוד 400 ש"ח - ואולי זה בכלל לא מתאים לו.

ואם הוא מתכוון כן להשקיע את הכסף במשהו בסיסי למשחקים - אז ה 7300GT לחלוטין עדיף על כל סידרת ה X1300 (בהנחה שיש לו גירסת AGP זהה בביצועים ל PCI).

פורסם

כמה לדעתכם שווה הכרטיס שלי היום?

פורסם

כמה לדעתכם שווה הכרטיס שלי היום?

אהמ...

שאלות כאלו שואלים בדיון נפרד,בבקשה אל תגנוב דיונים...

ואם הוא מתכוון כן להשקיע את הכסף במשהו בסיסי למשחקים - אז ה 7300GT לחלוטין עדיף על כל סידרת ה X1300 (בהנחה שיש לו גירסת AGP זהה בביצועים ל PCI).

למרות שהXFX 73GT מקוצץ מהירויות הוא עדיין מוביל בחוזקו על הX13P...

מוזר ש"הדובים" שמו תג מחיר של 0 ש"ח ;D

עריכה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451

550ש"ח

עם זאת הX13P כרטיס טוב מאוד עד ל-500ש"ח ואנחנו מדברים כאן על מדיניות חיסכון...

אהה ותקראו את ביקורות המשתמשים על הכרטיס של XFX

http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?Item=N82E16814150198

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים