עבור לתוכן

איזה כרטיס AGP אני צריך עבור ויסטה? תקציב עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כרטיס מסך על גבי AGP (אין לי PCI-E).

אילו כרטיסים טובים שמתאימים לויסטה ניתן לקנות?

תודה

לבקשת אחראי הפורום:

מעבד 2.66 ליבה כפולה

זכרון 1 גיגה

פורסם

כל כרטיס מסך יתאיתם אפילו מובנה ........5200FX ,GF4 440MX ,GF 3 ומעלה

פורסם
  • מחבר

הם אולי יעבדו, אבל לא בצורה אופטימלית.

כבר היום אני לא מצליח למשל להפעיל את עורך הוידאו בתוכנה או את ה AERO.

איזה כרטיס אני צריך כדי שכן אוכל לעבוד בצורה טובה?

פורסם

מה פתאום אנשים מה אתם מדברים שטויות תקשיב לי אחי גם לי יש agp שלא תחשוב של - agp אין כרטיסים טובים אני יתן לך רשימה ממש טובה של כרטיסים עם תמיכה ל - vista:

Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB AGP זה כרטיס מסך שיש לי כרטיס פשוט פגז אני ממליץ לך לקנות וגם יש לו תמיכה מלאה בויסטה עם אתה רוצה להשקיע עוד טיפה יותר אז תקנה את Leadtek WinFast GeForce A7800GS 256MB TDH AGP שזה ממש פגז אני ממליץ אבל בוא אני יגיד לך ככה יש עכשיו ל - ati כרטיסים חדשים במחירים מעולים כגון Sapphire ATI RADEON 1950PRO 512MB AGP Retail ויש גם את הפרו החדש שהוא גם agp תשמע יש לך מבחר ממש ענק פשוט אתה צריך להחליט לפי התקציב שלך איזה אתה מעדיף לקנות אני אישית הייתי ממליץ לך על ה - 7600 gt נכון לעכשיו הוא פשוט כרטיס מעולה שמריץ הכל בביצועים ממש טובים אז תהנה אחי :)

פורסם

פותח הדיון רשום בכותרת את התקציב ובגוף ההודעה רשום את מפרט המחשב שלך שיכלול:

*מעבד

*זיכרון

*ספק

פורסם
  • מחבר

נרשם.

האם הכרטיסים שצויינו מעלה עומדים בתקציב שרשמתי (יכול לחרוג קצת אם זה ממש טוב) והאם בכלל יתמכו בויסטה וב AERO?

פורסם

לא ממש בתקציב...אתה יכול לגרד אולי 7600gs ב-500 שקל, ה-7600gt עולה 600+, וה-7800gs עולה עדיין 1400+...ה-x1950pro שהוא הכרטיס הכי חזק ל-agp כיום גם עולה כמו ה-7800gs..

פורסם

אתה יכול לגרד אולי 7600gs ב-500 שקל, ה-7600gt עולה 600+

אהמ?

פותח הדיון האם הדרישות שלך מהכרטיס הוא גם משחקים או רק בשביל להעלות את תוכנת הAERO?

פורסם
  • מחבר

אם הכוונה לסוליטייר, אז כן, גם למשחקים :P

בכל אופן, מידי פעם למשחקים, אבל בטח לא למשחקים שאתה מתכוון אליהם. בוא נגיד שלא הייתי רוצה ממש להיתקע אם יום אחד אני ארצה לבדוק משחק מסויים. אבל ככה ביום יום ממש לא משחק במחשב.

פורסם

בתוספת קטנה יש 7300GT (הוא לא מוחלש, נכון ?), לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15451

הוא מוחלש בהחלט

במקום מהירות ליבה 400 המהירות עומדת על 350

במקום מהירות ליבה 800 המהירות עומדת על 533

הX1300P יהיה אחלה

פורסם

כדאי לא להיתבלבל כאן,

אם הכוונה רק לAERO של VISTA (שהוא הדבר היחיד שדורש כרטיס מסך מסויים ומעלה בVISTA),

אז כל כרטיס מודרני הכי פשוט בעל 128 מגה (ובנתונים טכניים מדובר על תמיכה ב DX9 או SHADER MODEL 2) יעשה את העבודה - לכוח של הכרטיס אין חשיבות כי כל כרטיס שעונה לנתונים האלו מכיך מספיק כוח לחישוב ממשק ה AERO - שזה כולל כרטיסים בסיסיים מלפני כמה שנים ומעלה.

רק כדי להבהיר זאת - אפילו כרטיסי און בורד של ימינו על לוח שעולה פחות מ 400 ש"ח כמו ה 6100 (שהוא מאוד מאוד חלש מבחינת כוח 3D - לא מתאים כמעט לאף משחק מהשנה האחרונה) מתאים ל AERO.

מה שכן כדאי לחשוב הוא על כרטיס מחברה טובה בשביל להימנע מבעיות דריברים ובאגים (כרטיסים של NVIDIA ו ATI).

פורסם
  • מחבר

כדאי לא להיתבלבל כאן,

אם הכוונה רק לAERO של VISTA (שהוא הדבר היחיד שדורש כרטיס מסך מסויים ומעלה בVISTA),

אז כל כרטיס מודרני הכי פשוט בעל 128 מגה (ובנתונים טכניים מדובר על תמיכה ב DX9 או SHADER MODEL 2) יעשה את העבודה - לכוח של הכרטיס אין חשיבות כי כל כרטיס שעונה לנתונים האלו מכיך מספיק כוח לחישוב ממשק ה AERO - שזה כולל כרטיסים בסיסיים מלפני כמה שנים ומעלה.

רק כדי להבהיר זאת - אפילו כרטיסי און בורד של ימינו על לוח שעולה פחות מ 400 ש"ח כמו ה 6100 (שהוא מאוד מאוד חלש מבחינת כוח 3D - לא מתאים כמעט לאף משחק מהשנה האחרונה) מתאים ל AERO.

מה שכן כדאי לחשוב הוא על כרטיס מחברה טובה בשביל להימנע מבעיות דריברים ובאגים (כרטיסים של NVIDIA ו ATI).

אז ככה שניסיתי עם האון בורד שלי ולא עזר כלום (קיבל ציון 1 בויסטה)

ניסיתי עם NVIDIA רגיל שהוא GEFORCE2 ואותה הבעיה.

פורסם

הוא מוחלש בהחלט

הX1300P יהיה אחלה

פורסם

הוא מוחלש בהחלט

הX1300P יהיה אחלה

למה לא להכנס לפני זה ולבדוק? הינה כנסו שוב פעם לאתר של טומס הארדוור.... תעשה מבחנים בין 7300 ג'י טי לבין 1300 פרו.... ותראה שבכל מקרה ה- 7300 טוב יותר בכמעט כל המבחנים.... שזה אומר עם אובר קלוק זה יהיה ממש אחלה.

הינה לינק:

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=560&model2=532&chart=224

(הם הכי למטה מסומנים בכחול)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים