פורסם 2007 בינואר 218 שנים הורדתי סוס טרויאני מאיזה אתר ולא פתחתי אותו.יש מצב שהמחשב שלי נדבק בלי שפתחתי את הסוס?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים חחחחח אתה מתכוון אולי לוירוס מזה סוס.. חחח לדוד משה הייתה חווה... איייהוווו
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר חחחחח אתה מתכוון אולי לוירוס מזה סוס.. חחח לדוד משה הייתה חווה... איייהווווסוס זאת תוכנת ריגול וירוס זה משהו אחרמאז שהורדתי את הסוס המחשב שלי נהיהי איטי והאנטי וירוס אומר לי שיש וירוס אבל הוא לא מצילח למחוק אותו אוףף
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר מה קשור אל תפתח את הקובץמי פתח אותו בכללזה מה שאני אומר שלא פתחתי ואחרי חצי שעה המחשב י מוצא לי וירוס[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 16:32:35באמת זה תוכנה שריגול או שאתם צוחקים?לא צוחקים
פורסם 2007 בינואר 218 שנים נו אני אמרתי וירוס יש לי כזה תוכנה זשקוראים לה נוד.. באמת אני לא צוחק אבל באמת היא תוכנה לוירוסים והיא טובה אני אין לי וירוסים.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אם אתה לא סגור על דברים מהסוג הזה, למה לעזאזל לשחק באש? תעיף את הקובץ הזה, ותריץ סריקה אונליין של קספרסקי או משהו אחר מוכר, אפילו כמה סריקות של כמה AV. יכול להיות גם שהאתר שהורדת ממנו את הקובץ שתל לך איזה סוסון במחשב.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר אם אתה לא סגור על דברים מהסוג הזה, למה לעזאזל לשחק באש? תעיף את הקובץ הזה, ותריץ סריקה אונליין של קספרסקי או משהו אחר מוכר, אפילו כמה סריקות של כמה AV. יכול להיות גם שהאתר שהורדת ממנו את הקובץ שתל לך איזה סוסון במחשב. תביא לי תקישור לסריקת אונלין של קספרסקי בבקשה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים פעם הבאה גוגל..http://antivirus.about.com/cs/softwarereviews/tp/aaonline.htmאני לא מצליח להכנס לאתר של קספרסקי, אבל פה יש לך לינקים גם אליו וגם לאחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.