עבור לתוכן

המלצה למשחק פעולה..

Featured Replies

פורסם

וואי, POSTAL משחק מטורף! מת עליו!!!

ו-CS סתם משחק עלוב לפי דעתי, לא רמה בכלל!

• תגובות 48
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי counter strike היה מוד כמו כל שאר המודים של hl

ואם לא היו עושים לו הייפ מה שהיה מחשיב אותו ל"משחק" בפני עצמו אז הוא בכלל לא היה אמור להופיע פה

אלא אם כן הייתם אומרים

"אולי תשחק hl1 יש לו מלא מודים נחמדים כמו cs,ns,esf"

פורסם

וואי, POSTAL משחק מטורף! מת עליו!!!

ו-CS סתם משחק עלוב לפי דעתי, לא רמה בכלל!

פפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועוד איך הוא ברמה, הרבה אנשים משחקים בו!

פורסם

אני חושב שפותח הדיון התכוון משחק מאתגר במצב single player, אז CS לא עונה לדרישה הזאת.

פורסם

אנשים משחקים בו כי הם נהנים (אני לא מבין מה הנאה לירות ירייה אחת במישהו ולהרוג אותו).

זה לא עושה את המשחק לטוב ומאתגר. אני השתעממתי אחרי כמה ימים.

פורסם

זה שהרבה אנשים משחקים בו לא הופך אותו למשחק על רמה.

כל ילד בן שבע שלא מבין מהחיים שלו במחשב, ביכולות של מחשב ובמשחקים טובים, ישר הולך על CS.

אולם אני לא אומר שאין שם שחקנים טובים

פורסם

אנשים משחקים בו כי הם נהנים (אני לא מבין מה הנאה לירות ירייה אחת במישהו ולהרוג אותו).

זה לא עושה את המשחק לטוב ומאתגר. אני השתעממתי אחרי כמה ימים.

זה לא מדובר רק ביירייה אחת וזהו, זה עושה אותך יותר סקילר ומשפר לך את הרפלקסים........

חוץ מזה אתה הורג בירייה אחת רק אם אתה פוגע בראש, לא כולם פוגעים בראש.... :2gunsfiring:

ו-BF2 אתה אומר שהוא מהנה?

פורסם

אין קשר לכמה הם מתים מהר

פשוט cs זה אחד המשחקים שהכי כיף בהם זה לחכות למישהו שעובר ליד הפינה ואז לקפוץ עליו ולהביא לו הדשוט יחד עם התקף לב במתנה

פורסם
  • מחבר

אני באמת התכוונתי לSINGLE...

פורסם

זה לא מדובר רק ביירייה אחת וזהו, זה עושה אותך יותר סקילר ומשפר לך את הרפלקסים........

חוץ מזה אתה הורג בירייה אחת רק אם אתה פוגע בראש, לא כולם פוגעים בראש.... :2gunsfiring:

ו-BF2 אתה אומר שהוא מהנה?

שמע אני באתי למשחק "מוכן" ממשחקים כמו UT וקוויק, זאת אומרת שכשחקן מתחיל היה לי איים יותר טוב מכל השחקנים התותחים שהיו שם.

לא יודע איך זה משפר רפלקסים אבל אני ממליץ לכם לנסות משחקים מהירים כמו UT וקווק כדי להבין מה זה משחק מהיר. אחרי שמתרגלים קשה לחזור אחורה ולשחק משחקיים איטיים כמו CS.

פורסם

cs איטי בגלל דבר אחד

קפיצה

אם קופצים שם אז זה מעט את התזוזה

כנראה בגלל זה לא הכניסו למשחק משגר טילים

פורסם

הלו כבר אמרתם הלו??

HALO

::)

פורסם

מה אתה רוצה שהוא ירדם מול המסך?

פורסם

שמע אני באתי למשחק "מוכן" ממשחקים כמו UT וקוויק, זאת אומרת שכשחקן מתחיל היה לי איים יותר טוב מכל השחקנים התותחים שהיו שם.

לא יודע איך זה משפר רפלקסים אבל אני ממליץ לכם לנסות משחקים מהירים כמו UT וקווק כדי להבין מה זה משחק מהיר. אחרי שמתרגלים קשה לחזור אחורה ולשחק משחקיים איטיים כמו CS.

UT אני לא כל כך אוהב כי הוא משחק יותר מידיי מהיר וקשה להבין מאיפה הורגים אותך אז זה מעצבן אותי, אז אני משחק במשחקים כמו CS ובאטלפילד שהם יותר איטטים אבל לפחות יותר מהנים! :xyxthumbs:

פורסם

כל שחקן חדש שלא שיחק UT יותר משבוע מרגיש את זה. אני מכיר מלא אנשים שקיבלו סחרחורת מהמשחק. :P צריך להתרגל, ואחר כך , כבר אמרתי, אי אפשר לעזוב את זה. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים