פורסם 2007 בינואר 118 שנים זה משפיע על החיבורי ווידאו בלבד ככה אני מבין מהתגובה מעלייך אין סיבה שזה ישפיע לרעה על ביצועי הכרטיס
פורסם 2007 בינואר 118 שנים כמו שהם אמרו זה קשור לווידאו איןרק שהדרייבר מחורבן והם לא סידרו את זה ובגלל זה יש תמונה קופצנית...
פורסם 2007 בינואר 118 שנים זה לא בדיוק נכון, הVIDEO IN דפוק מהסיבה הפשוטה שהכרטיס לא בנוי לעבוד באיזורים שלא עובדים על שיטת NTSC_M, זה משהו חומרתי לא בעייה של דרייברים למיטב זכרוני.ואם הVIDEO OUT לא עובד לך טוב אז זה כי אתה לא יודע לעבוד איתו...בכל מקרה הWDM זה גם של הVIDEO IN וגם OUT, או בקיצור VIVO.-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 218 שנים תגידו אם יש לי בכרטיס VIDIO OUT אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה אם כבל וזה לא יעשה בעיות ?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים רגע, אם אני יחבר מכשיר אמריקאי זה לא יעשה לי בעיות?אכן, הצדק עמך. כל זמן שהמכשיר עובד בשיטת NTSC_M זה יקליט לך יופי.....-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 318 שנים הי רגע אבל בלי קשר לntsc_mהתמונה קופצת בdscaler, window media classic וכל תוכנה אחרתאפילו ששום דבר לא מחורברולמעלה יש פס כזה ירוק או לבן שנעלם וחוזר והתמונה משתגעתלמה זה קורה? בגלל שהחשמל שהמחשב מקבל הוא 220 ולא 110?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.