פורסם 2007 בינואר 118 שנים זה נכון שVISTA לוקחת MB 500 של זיכרון או משהו כזה רק לעצמה? ודרך הגב: מה בכלל דרישות המערכת של VISTA ? - לא הדרישות המינימליות של $M, אלה דרישות מערכת ריאליות כדי שמערכת תפעל בצורה חלקה תודה מראש לעוזרים
פורסם 2007 בינואר 118 שנים הויסטה יכולה באמת להגיע ל500 מגה ראם זיכרון כשהיא פועלת פחות או יותר לבד.אתה יכול לבדוק עד כמה המחשב שלך מתאים כאן:http://www.microsoft.com/israel/windowsvista/getready/upgradeadvisor/default.mspx
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר היא תופסת הרבה גם בלי הAero.אני לא ממש עקבתי אחרי מה שקורה עם $M וVISTA בזמן האחרון, אבל תוכל להסביר לי מה זה ה AERO הזה?כמו תוספת למראה הוויזואלי של הווינדוס? כמו SKIN ?
פורסם 2007 בינואר 118 שנים לא ממש,בלי כל הקקה היא תופסת בערך כמו XP עם כמה תוכנות.שטויות במיץ... בדקתי מחשבים חלשים יחסית עם 512 זכרון עם וויסטה, וללא הaero.הזכרון הפנוי עמד בערך על 30 מגה. והמחשב לא זז.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים ניסית תוכנות לאיתור ופינוי זיכרון?וחוץ מזה,המחשב של אח שלי עובד יפה מאוד עם ויסטה למרות שיש לו 512 מגה זיכרון
פורסם 2007 בינואר 118 שנים הויסטה כבדה מאוד עם האירו , אבל גם כן בלי האירו היא יותר כבדה מהאקס פי נקודה!!תבינו אנשים .. היא תופסת עם האירו 500 , בלי האירו איזה 400-350יותר מהאקס םי שתופסת 150 ולא יותר , לכן חייב לפחות ג'יגה , ומי שרוצה שהווין יעבוד לו חלק 2 ג'יגה..
פורסם 2007 בינואר 218 שנים עמית - חבל שאתה מטעה אנשים. אבל חופשי - מי שרוצה להתקין וויסטה עם 512 זכרון שינסה ויתאכזב בעצמו.אני לא אעצור בעד אף אחד.לשימושים שלי - אני אפילו לא מתקין וויסטה נכון לעכשיו עם 1 ג'יגה זכרון.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים לא אמרתי שהיא יכולה לפעול מצויין,אבל היא פועלת סביר.וגם לדעתי עם ג'יגה אחד היא עדיין לא מתאימה למשחקים.למשחקים היא צריכה לפחות 2 ג'יגה.אבל רק לאינטרנט וכמה תוכנות קלות מספיק 512 ותוכנות לאיתור ופינוי זיכרון וזה לא יפעל יותר מידי לאט ואת זה אני גם רואה במחשב של אח שלי ככה שאני די בטוח בזה.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים למה לא בונים איזו תוכנהשברגע שמשחק כבד עולההוא מנטרל אפקטים של מערכת ההפעלהאו הופך אותה לצורך העניין למקבילת XPמנטרל פרוססים מסוימים מעיף ווידגאטים למיניהים???
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר צריך גם כ.מסך חדש וטוב כדי שכל האפקטים יעבדו ובכלל שווינדוס ירוץ כמו שצריך? או ש GE-FORCE 4 או משהו בסיגנון יספיק?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים התקנה נקייה של ויסטה, 2 ג'יגה זכרון ומערכת ההפעלה זוללת כמעט 900 מגה, ואני לא מריץ כמעט כלום.גרסת 64 ביט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.