פורסם 2007 בינואר 118 שנים הקיצר יש לי DISK ON KEY שחבר הביאהבעיה היא שהוא בטעות נעל אותו, ועכשיו הוא מופיע ככונן נשלף ריקהזיכרון הנייד של סוני VAIO, משהו כזהיש דרך לעקוף את ההגנה הזאת(לצורך שימוש רגיל כזיכרון נייד)?
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר לא זוכר מה עשה איתו, על הDISKONKEY רשום 8 ג'יגה, אבל כשאתה מחבר אותו הוא נותן לך כונן נשלף ריקוזהו, לא נותן שום דרך לשים סיסמה או כל דבר אחד כדי לשחרר אותו או לפרמט אותוכנראה הוא מוצפן או משהו כזה..
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר לא יודע אם הצפין או לא הוא כבר שוכב אצלו כמה חודשים ללא שימוש, והוא לא הצליח ל"שחרר" אותו בדקתי עם ידידה טובה שמבינה עיניין בקידודים והצפנות , זה מה שהיא אמרה לי, שיש סיכוי שהוא מוצפן :s05: לא יודע אפילו איך לבדוק זאת כי הוא בזוהה ככונן ריק בWINDOWS, בכל תוכנת מידע(EVEREST,SANDRA) ואפילו במערכת הפעלה לינוקס נבדק ואותתה התוצאה- מזוהה כדיסק ריק מה שאני מחפש זה דרך לאתחל אותו לא אכפת לי מהמידע שלו :-X
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אני זוכר שהצלחתי לפרמט מחדש כרטיס זיכרון מסוג RS-MMC שננעל ע"י וירוס של פלאפון.הכרטיס פורמט בהצלחה ע"י מדפסת של HP.(לא בטוח שכל מכשיר "טיפש" יכול לפרמט)
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר זה אומר שיש לדבר הזה סוג של הגנה שמונעת זיהוי?יש אולי תוכנה שיכולה לעשות פירמוט שכזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.