עבור לתוכן

שאלה קטנה בקשר לתכנה VirtualDubMod...

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד אינטל CORE 2 DUO 6600 עם 2GBRAM. כאשר אני מקודד סרט (מוסיף לו כתוביות למשל) אני שם לב כי התכנה מנצלת רק 50% מהמעבד שלי. מאחר ויש לי 2 ליבות, חשבתי, אולי יש דרך לאפשר לתכנה להשתמש ב 2 הליבות כך שהקידוד יהיה מהר יותר.

בנוסף, חשבתי האם יש דרך לתת לתכנה אפשרות לנצל יותר זיכרון(לא יודע אם זה יעזור למהירות) מכיוון שיש לי הרבה ממנו.

ועוד שאלה קטנה: יש אפשרות בביוס שלי לעשות כך שהמעבד יעבוד כליבה אחת. האם כדאי לעשות את זה כך ששתי הליבות יעבדו כאחד? אולי כך הקידוד יהיה מהיר יותר?

תודה מראש.

נ.ב. אני משתמש ב XP SP2 32BIT

פורסם

בעיקרון יש לך חלון קטן בזמן הקידוד שרשום בו הניצול של המעבד בזמן הקידוד והוא בהתחלה נמצא על "נורמל" ואתה יכול לנסות להגדיל את זה לראות אם יהיה שיפור.. בכל מקרה היתרון בכפול הליבה מתבטא בזה שבזמן הקידוד אתה יכול לעשות עוד דברים עם המחשב.. הרי בסך הכול אתה בטח לא מקודד סרט ביותר מ40 דקות..

פורסם
  • מחבר

בעיקרון יש לך חלון קטן בזמן הקידוד שרשום בו הניצול של המעבד בזמן הקידוד והוא בהתחלה נמצא על "נורמל" ואתה יכול לנסות להגדיל את זה לראות אם יהיה שיפור.. בכל מקרה היתרון בכפול הליבה מתבטא בזה שבזמן הקידוד אתה יכול לעשות עוד דברים עם המחשב.. הרי בסך הכול אתה בטח לא מקודד סרט ביותר מ40 דקות..

החלון מאפשר שליטה בעדיפות הקידוד!

קידוד לוקח 40 דקות (קצת פחות) אבל זה כאשר המעבד מתאמץ 50%. אם היה מתאמץ 100% הקידוד היה לוקח פחות מ30 דקות בטוח!

ראתי תכנה שעושה שימוש ב 2 CORE הנקראת: Video Enhancer . אבל אני לא יודע אם היא טובה.

TMPGENC כן עושה שימוש ב 2 CORE אבל לא ניתן לצרף עימה, כתוביות.

פורסם

VirtualDubMOD מבוססת על גרסה די ישנה של וירטואל דאב, אז אני מנחש שהיא לא תומכת בריבוי מעבדים.

בדוק את האתר הרשמי של וירטואל דאב, אולי שם יש גרסה עדכנית שתומכת.

פורסם

סה"כ זו תוכנה של סטודנט אנגלי (נידמה לי)

ספק אם היא תומכת.....

אבל בדוק בכל זאת באתר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים