עבור לתוכן

הגדרות OC לכרטיס מסך מתאפס אחרי RESTART

Featured Replies

פורסם

היי

עשיתי OC לכרטיס מסך 7900GTX OC ממש עלוב :bash: עליתי מ1640\670 ל-1772\685

את הOC אני עשיתי גם עם ATITOOL וגם דרך הדרייבר של NVIDIA

ושאני עושה RESTART למחשב הכל מתאפס להגדרות יצרן, מישהו יודע למה?

והאם יש דרך להמשיך את הOC הזה (ע"י הוספת מתח) כי מבחינת טמפ אני מגיע מקסימום ל60, ואם כן איפוא אני עושה את זה?

תודה

פורסם

יש אפשרות ב COOLBITS ( דרך הדרייבר ) של "החל הגדרות אלה באתחול"

תסמן את זה...

פורסם
  • מחבר

האפשרות שם זה "השתמש בהגדרות אלה רק עד לאתחול המערכת" והכוונה שאחרי רסטרט הוא מאפס את ההגדרות, ניסיתי בכל זאת וזה עדיין מאפס הגדרות,

אולי מישהו יודע מה עושים? מה זה קורא רק לי? :s05:

פורסם

תנסה לעבוד עם RIVATUNER,הוא מתאים יותר לכרטיסי NV.

אגב,אינך יכול להוסיף מתח לכרטיס מסך,רק ב-VMOD.

פורסם

ומוד פיזי לכרטיס לא ממש מומלץ, כי זה מאוד מסוכן, וכרטיס כזה יקר שלא יקבל אחריות במקרה והמוד הסתבך זה ממש לא טוב...

בכל מקרה, כמו שהמליצו פה קודם, גם אני ממליץ בחום על RIVA TUNER, תוכנה מצוינת לזה, ושם יש לך אופציות ל-APPLY OC WHILE WIN XP IS STARTING UP (או משהו כזה)

פורסם
  • מחבר

חברה תודה רבה לכם אכן התוכנה RIVATUNE טובה יותר מהאחרים ואיתה הסתדרתי והגעתי לOC הזה?

2poy3vc.jpg

29bzy9u.jpg

במקור CORE:670 MEMORY:820 אחרי- CORE:691 MEMORY:913

איך נראה לכם OC קטן? אם אני עולה יותר אז מתחילים בעיות , ככה בדרך כלל זה OC לכרטיס מסך?

את התוצאות אני רואה לפי EVEREST ויש לי בעיה שאחרי כמה דקות הנתונים משתנים לזה:

344vcdf.jpg

זה לא נראה לי בסדר מה אתם אומרים? ובכלל זה נכון להסתכל דרך EVEREST על הנתונים האלה או שיש תוכנה יותר אמינה?

תודה לכלכם אני יודע שאני משגע אתכם פשוט זה הOC הראשון שלי, אחרי שאני יהיה בעניינים אני יהיה זה שיעזור לחבר'ה אז שוב תודה אני מאוד מעריך את זה :xyxthumbs:

פורסם

איאפשר עוד לליבה?

תנסה לעלות עוד

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להעלות לא הולך לי אני משתמש בRIVATUNE ושאני מעלה קצת לוחץ על TEST הוא מראה שזה לא עבר את הבדיקה ולכן הוא לא נותן להעלות עוד,

יש דרך אחרת להעלות?

פורסם

תנסה ללחוץ כמה פעמים על TEST לפעמים בסוף הוא נתפס ואם זה עדיין לא עוזר אז כנראה שזה באמת המגבלה שלו.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ללחוץ כמה פעמים על TEST ןזה לא הולך כנראה זה המגבלה שלו, אני רואה את הOC הזה כעלוב ביותר חשבתי שOC לכרטיס אכן מביא

תוצאות טובות יותר מאשר שיפור של 500 נקודות ב3DMARK בכל אופן תודה לכל העוזרים: AZARZAR:AsD[eyal: ORENSTC :shirNoshe

אתם 10 :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

של איזה חברה הכרטיס שלך?

פורסם

Kibub, אוברקלוק לכרטיס אכן מביא שיפור.. על מנת לקבל עוד שיפור תצטרך להשתמש בתוכנה כמו ATITOOL\POWERSTRIP שאינם מוגבלות מהדרייבר.. RIVATUNER מוגבלת מהדרייבר של הכרטיס ולכן כל תוצאה שתקבל שם גם אם הוא לא נותן יותר רוב הסיכויים שתוכל יותר ולרוב אפילו הרבה יותר ממה שRIVATUNER נותנת...

למשל אם היא נותנת לך 690 לליבה כמקסימום ו910 לזיכרונות כמקסימום.. סביר להניח שהמקסימום יהיה בסביבות ה715 לליבה ו925 לזיכרונות או אפילו יותר..

תנסה ותראה.

קח בחשבון שכרטיס ה7900GTX הוא הטוב ביותר בסדרת ה7900 ולכן אוברקלוק בכרטיס זה הוא הכי נמוך מבין כרטיסי הסדרה כי בעצם אין לאן להתקדם..(זה לא שיש 7900GTX Plus או משהו כזה שיותר טוב מה7900GTX שיש לך.. ולכן אין הרבה לאן להתקדם)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בATITOOL והבעיה שאני עושה SCAN FOR ARTIFACS אני מקבל מלא נקודות ושגיאות אפילו בהגדרות נמוכות ממה שהגעתי עד עכשיו

למרות שאני מריץ בדיקות ומשחקים והכל בסדר, האם אני יכול להעלות עוד למרות שבבדיקה אני מקבל נקודות ושגיאות? כי במשחקים ובבאנצ'ים אחרים הכל בסדר...

של איזה חברה הכרטיס שלך?

של BFG

stingeR תודה על התשובה המפורטט אני ינסה לעלות בכל זאת דרך ATITOOL ואני יעשה בדיכה אם 3DMARK

פורסם

אחרי כמה זמן אתה מקבל נקודות? ATITOOL קצת מחמירה, אבל זה אומר שאתה לא יציב במאה אחוז. אני אישית הייתי יורד בכמה מגה הרצים ומגיע למצב שאין ארטיפקטים. תשמור פרופיל עם האוברקלוק ה'גבוה' ותשמש בו רק כאשר המשחק ממש דורש זאת. אחרת, חבל לא להיות יציב כל הזמן.

אני מציע לך להשתמש בpowerstrip דווקא. היא מאוד גמישה, ואכן לא מוגבלת ע"י הדרייבר.

פורסם

אחרי כמה זמן אתה מקבל נקודות? ATITOOL קצת מחמירה, אבל זה אומר שאתה לא יציב במאה אחוז. אני אישית הייתי יורד בכמה מגה הרצים ומגיע למצב שאין ארטיפקטים. תשמור פרופיל עם האוברקלוק ה'גבוה' ותשמש בו רק כאשר המשחק ממש דורש זאת. אחרת, חבל לא להיות יציב כל הזמן.

אני מציע לך להשתמש בpowerstrip דווקא. היא מאוד גמישה, ואכן לא מוגבלת ע"י הדרייבר.

ואללה..יש לך לינק לתוכנה?כלומר אם אני אעבוד איתה במקום עם RIVA אני אגיע רחוק יותר?

אז למה מראש לא עובדים אתה?מה הסכנות?מה מגביל אם כך את הכרטיס?המתח בסופו לא?

עריכה:טוב..מצאתי אז להוריד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים