עבור לתוכן

מריחת משחה תרמית למעבד E6400

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני 4 ימים מעבד E6400 + לוח ?965P-S3 s775

(יד שניה עבד אצל חבר שלי במשך שבוע ומכר לי )

היה משחה תרמית בין המאוורר למעבד שהספיק להתייבש

והרכבתי את זה כמו שהוא רק שהמחשב היה קורס בגלל הטמפרטורה לדוגמא עכשיו אני נמצא על 82 מעלות

יש לי משחה תרמית ואני רוצה למרוח

מישהו יכול להסביר לי איך למרוח ??? ועם מה למרוח????

ואיך אני מנקה את המשחה הקודמת ??? אם זה עם מטלית או משהו אחר ????

תודה רבה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

תודה

ראיתי את זה רק שמדברים בכתבה על מעבד מסוג פנטים 3 והמריחה היא באמצע

והיום המעבדים הם שונים יש שטח יותר רחב

ומה מנקים עם אלכוהול זה מותר???

פורסם

אתה לא אמור לשפוך אלכהול על המעבד עם איזה צמר גפן או משהו ולדלל קצת את המשכה עם האלכהול

וכן אפשר ....

ואתה אמור למרוח על כל המקומות שיש שם מגע בין המעבד לסינק כדי שתיהיה זרימת חום יותר טובה

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי

תודה

פורסם

שמע אם המעבד הזה הגיע לך באמת ל 80 מעלות כניראה שלא התקנת את הקירור כמו שצריך כי משחה יבשה לא תגרום לקפיצה כאת גדולה בטמפ' וסיכוי טוב שגם נגרם נזק למעבד (כל זה אם הוא באמת הגיע ל 80 מעלות..) אני במקומך לא הייתי משתמש במחשב דקה אחת נוספת..

תבדוק טוב טוב שיש מגע עם הגוף קירור ושום דבר לא מפריע לו "לשבת" טוב על המעבד.. אם זה קירור מקורי של אינטל תוודא שסגרת את כל ארבעת התופסנים..

פורסם

מניסיון שלי ושל עוד כמה אנשים (הקירור המקורי של אינטל דיי בעיתי ) מעבדי C2D מאוד עמידים לטמפ' גבוהות.. ראיתי את שלי על 100 מעלות...

הוא הואט ברמה מטורפת אבל עדיין עבד ועובד כרגיל עכשיו.. (כמובן כבל לא על 100 מעלות :smile1:)

פורסם

איפה אתם חיים תגידו לי מה אתה גנוב?? שלי יושב על 30 מעלות לפעמים פחות על 100 מעלות אני בטוח שהוא נפגע בדרך כלשהי..

פורסם

שמע אם המעבד הזה הגיע לך באמת ל 80 מעלות כניראה שלא התקנת את הקירור כמו שצריך כי משחה יבשה לא תגרום לקפיצה כאת גדולה בטמפ' וסיכוי טוב שגם נגרם נזק למעבד (כל זה אם הוא באמת הגיע ל 80 מעלות..) אני במקומך לא הייתי משתמש במחשב דקה אחת נוספת..

תבדוק טוב טוב שיש מגע עם הגוף קירור ושום דבר לא מפריע לו "לשבת" טוב על המעבד.. אם זה קירור מקורי של אינטל תוודא שסגרת את כל ארבעת התופסנים..

אם הוא לא ישתמש במחשב דקה נוספת איך הוא יראה אותך אומר את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים