עבור לתוכן

נייד במחיר ~ 5.5K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מחשב נייד במחיר עד 5500 ש"ח.

עברתי על עשרת העמודים האחרונים של הפורום ואספתי חוות דעת על מפרטים דומים.

אך בכל זאת, הייתי מעוניין לקבל המלצה בהתאם לצרכים הספציפיים שלי.

צרכים:

ויסטה (+Aero)

סביבות פיתוח קוד (VStudio)

תוכנות חישוביות

משחקים קלילים

מה שאני מחפש זה (בסדר עדיפות הזה):

Core 2 Duo

1GB RAM

HD לפחות 80GB

3 שנים אחריות (מובנה או הרחבה במסגרת התקציב)

Windows XP PRO

משקל כמה שיותר נמוך (למשל, ע"ח גודל המסך).

פחות חשוב לי גודל וכרטיס המסך, כל עוד יוכל להריץ ויסטה - כלומר, לפחות GMA 950 עם 128MB.

בכלל לא חשובים לי כל מיני גאדג'טים - שלט רחוק, lightscribe, ושאר צעצועים.

כמו-כן יש לי אפשרות לרכוש את הנייד באילת אבל אני לא מכיר שם חנויות פרט לאופיס דיפו.

אז אם יש את הנייד המוצע באופיס דיפו, התקציב לעיל הוא למחיר לפני מע"מ.

אחרת, המחיר 5,500 הוא אחרי מע"מ כמו בכל מקום אחר.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

הבעיה העיקרית שלי עם הניידים של HP זה סוגיית האחריות (גם שהיא שנה וגם שהשירות בארץ, לפחות ממה שאני זוכר, גרוע מאוד).

את הנייד של DELL אני בהחלט שוקל לחיוב, כמו גם דגמי N100 ו-C200 של LENOVO.

האם אין דגמים מומלצים אחרים פרט לפופולאריים - Inspiron 6400, Lenovo N100, HP 6160 ?

אני מניח שזה בגלל שמרבית הדרישות של האנשים הן main stream וכך גם הניידים הנ"ל.

אבל, מה לגבי יצרנים כמו LG, Fujitsu-Siemens, Acer? הם פחות טובים או פשוט פחות מוכרים בפורום?

תודה.

פורסם

אתה יכול לתת לי בבקשה לינק לאותם אנשים רבים אשר לא מרוצים מהשירות שקיבלו בחודשים האחרונים?(אני לא מדבר על לפני שנה, כי HP החליפו כליל את שירות הלקוחות שלהם וכל טענות העבר לא רלוונטיות בכלל) אם לא תוכל להציג נתונים כאלה, אתה טועה ומטעה וחבל.

פורסם
  • מחבר

Sunny Jim,

לא אמרתי שום דבר שאפילו מתקרב ל-"אנשים רבים אשר לא מרוצים מהשירות שקיבלו בחודשים האחרונים" - אני לא יודע מאיפה הוצאת את המשפט הזה ואיך הוא מתקשר להודעות שלי.

מה שאמרתי הוא "גם שהיא שנה וגם שהשירות בארץ, לפחות ממה שאני זוכר, גרוע מאוד".

אשמח להיווכח שאני טועה, אבל למשל אם תעבור על הודעות הפורום שמתייחסות לניידי HP תראה שבעיית השירות הלקוי מופיעה תמיד.

בנוסף בביקורות שיצא לי לקרוא באתרי חדשות (למשל YNET) נושא השירות עלה (לא זוכר אם בכתבה או אם בתגובות אליה).

יתכן שזה כבר לא ככה והשירות של HP הוא בין הטובים בארץ. שוב, למיטב ידיעתי - זה לא כך.

אם יש לך נתונים קונקרטיים לאושש את הטענה שלך - אני בטוח שכל אותם אנשים שמעלים טענות נגד השירות של HP,

וכמובן אנשים כמוני שמחפשים לקנות מחשב נייד ומייחסים חשיבות מכרעת לנושא האחריות - ישמחו לראות נתונים חיוביים כדי להשתחרר מכבלי העבר ולהעלות טיפה את המוניטין הגרוע של HP-ישראל.

אגב, האחריות של HP, בלי קשר לאיכות השירות, עדיין מוגבלת בשנה אחת.

לילה טוב.[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 00:30:50

אגב, הייתי שמח לחזור לשאלתי המקורית לגבי נייד המתאים לדרישות שפירטתי.

(עם כל הכבוד לנושא של איכות מתן השירות של HP-ישראל).

פורסם

נכון, בהתחלה לא אמרת ששמעת את זה מאנשים רבים. שזה בכלל לא משנה, כי אם שמעת על זה רק ממעטים אז זה בכלל לא רלוונטי כי תמיד יש אנשים שלא מרוצים בכל מקום ומכל שירות ולא משנה ממה. הם תמיד קיימים :)

עכשיו, בהודעה הזאת, כבר הספקת להגיד שכל פעם שמזכירים ניידי HP אז מתלוננים על השירות, והספקת להגיד שמתלוננים על כך בתגובות של YNET, ובעצם עכשיו אמרת את זה כבר, שאנשים רבים לא מרוצים. נכון?

אוקיי, עכשיו, אם אתה תעבור על ההודעות בפורום, תוכל לראות שכאשר מוזכר השירות של HP, אז אנשים אומרים "שמעתי שהשירות שלהם לא טוב", ואני זה שמתקן אותם שזה לא רלוונטי. ואם תמצא מישהו שב3 החודשים האחרונים(אני לא יודע מתי HP החליפו את מחלקת השירות שלהם אבל זה היה בטוח לפני 3 חודשים-חצי שנה) קיבל שירות גרוע מHP, אז יהיה על מה לדבר. ואלה שבתגובות של YNET מתלוננים על שירות שקיבלו שנה לפני או יותר.

אני קניתי לפטופ של HP לפני כחודשיים, וגם אני שמעתי משהו על שירות גרוע, לכן ביררתי כמו שצריך ואכן לא תמצא מישהו שמתלונן מאז שמחלקת השירות הוחלפה, וכל התלונות תקפות רק לגבי מחלקת השירות הקודמת.

"אגב, הייתי שמח לחזור לשאלתי המקורית לגבי נייד המתאים לדרישות שפירטתי.

(עם כל הכבוד לנושא של איכות מתן השירות של HP-ישראל)."

נושא השירות של HP קשור ישירות לשאלתך המקורית, מפני שאתה נוטה לשלול נייד בגלל מידע מוטעה. ה6160 PAVILION הכי מתאים לך לפי הצרכים שלך כי המפרט שלו הכי מתאים. אם תוותר על משחקים, אז אופציות אחרות יהיו יותר רלוונטיות.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הנקודה שלך ואני מקבל אותה.

מה לגבי הרחבת האחריות ל-PAVILION? אתה יודע אם זה אפשרי?

אגב, אני נוטה לחפש נייד עם מסך 14.1'' (או 14'' רגיל) בגלל שהמשקל שלהם נמוך בכ-400-500 גרם ואני לא באמת צריך מסך גדול.

לכן אשמח לשמוע המלצות גם לניידים עם מסך 14''.

למשל - מה הדעה לגבי HP DV2129

http://www.ctm.co.il/product.asp?id=695

ולגבי DELL 640M/E1405:

http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=145&catId=

ואיך הם בהשוואה ל-N100 עם מסך 14.1'' של לנובו:

http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=857

אגב, מדוע הניידים של HP בקונפיגורציה דומה זולים יותר מניידים של לנובו ו-DELL?

פורסם

אני הרחבתי את האחריות ל3 שנים.

לא מכיר אישית את הDV2129 אך אני מניח שהוא יהיה בסדר.

הDELL עם מפרט טוב מאד, ולשותף שלי יש 630M עם מפרט שונה, אבל אותה השלדה כעיקרון, והוא בסדר למרות שאני לא אוהב את העיצוב. שים לב שרזולוצית הSXGA גבוהה יותר מהXGA.

הלנובו עם מפרט נחות מאד יחסית למחיר. שים לב ששלושתם לא מיועדים למשחקים, נסה למצוא נייד מסדרת הNC של HP(שהם מעולים) או הLATTITUDE של DELL אם אתה הולך על כרטיס מסך משולב.

פורסם

קח את הN100, הוא מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים