עבור לתוכן

אנטי וירוס bullguard. מישהו מכיר ויודע מה הוא שווה?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את התוכנה הזאת עם רשיון מקורי לשנה. רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האנטי וירוס הזה ומה בעצם הרמה שלו ביחס לאחרים? הבנתי ממי שנתן לי אותו שזו חברה הקשורה ל"קאזה" ולמרות שהיא לא מוכרת כלכך בארץ היא נחשבת טובה מאד.

מה דעתכם?

פורסם

עוזב אותך!!!

אני בספק שיש בעולם מיותר מ-5 אנשים שמשתמשים בו, אתה יכול להישתמש בגירסאות חינמיות של אנטי וירוסים יותר מוכרים.

אני אישית ממליץ לך על AVG Anti-Virus (מניסיון)

אבל השאר ימליצו לך על- Kaspersky ו- Nod32.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה. אני מכיר את הנושא ומודע לא"ו חינמיים. אבל לא קיבלתי תשובה קונקרטית לגבי הנ"ל. לא ברור לי איך מיצרים תוכנת א"ו עבור חמישה אנשים :s05:. בכל אופן אני מבין שאתה לא מכיר את הא"ו הנ"ל, בסך הכל רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך עליו כי בכל מקרה קיבלתי אותו בחינם.

פורסם

מיכוון שאני לא השתמשתי בו מעולם אני לא יכול לומר לך,

אבל עברו דורות של שאלות וסקרים על ''האנטי וירוס הכי טוב'' ואני לא ראיתי את השם הזה מוזכר ולו פעם אחת!!!

מקווה שעזרתי!

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

על GOOGLE שמעת?

קודם כל, תודה על הקישורים.

שנית, אם השאלה מופנית אלי, אז כן שמעתי, פשוט המידע שיש שם לא מספיק לי ע"מ לדעת את הרמה שלו יחסית לתוכנות אחרות פופולריות. למשל האם עדיף את ה-AVG או AVAST או AVIRA שלפי השוואה שראיתי הוא הכי טוב מבין החנמיות. אני גם לא כזה מבין גדול בנושא ויש דברים מסוימים שלא ברורים לי גם אם יוצא לי לקרוא ביקורת מסוימת. חוץ מזה שהדעות לא אחידות בביקורות.

אז בקיצור, אם יש מישהו שמבין בנושא או שיש לו נסיון עם BULLGUARD, הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתו, זה בטח לא יזיק.

תודה בכל אופן ;).

פורסם

גם אני קיבלתי את הרשיון הזה לשנה, התקנתי, בדקתי, בחנתי ויש לי מילה אחת להגיד

!BULLCRAP

עברתי לנורטון 2006, אם יש לך פחות מגי'גה זכרון אני ממליץ לך על קספרסקי

פורסם
  • מחבר

!BULLCRAP

תוכל לפרט קצת ולהסביר למה? זה מאד יעזור. תודה

פורסם

!BULLCRAP

עברתי לנורטון 2006, אם יש לך פחות מגי'גה זכרון אני ממליץ לך על קספרסקי

למה עברת לנורטון?

תעבור לNOD32

פורסם

BULLGUARD בכלל לא מוכר ... AV מומלץ בחינם : AVAST

פורסם

BULLGURD- זו ההגנה שהייתה לי~ פעם ~ מהקאזה.

פורסם

רוצים אנטיוירוס חינמי טוב?

http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

זה קספרסקי למעשה, אתה נותן להם אימייל, מקבל קי ולשנה הקרובה אתה מסודר מבחינת AV. רוצה פיירוול חינמי טוב? לא חסריםץ אם אתה רוצה משהו ממש פשוט בלי שליטה ידנית יש לך KERIO, משהו באמצע - יותר כבד, פשוט אבל מאפשר שליטה כלשהי זה ZA החינמי ואם אתה רוצה משהו שיתן לך שליטה ידנית מלאה - JETICO הקלילה לדעתי

פורסם
  • מחבר

רוצים אנטיוירוס חינמי טוב?

http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp?

זה קספרסקי למעשה, אתה נותן להם אימייל, מקבל קי ולשנה הקרובה אתה מסודר מבחינת AV. רוצה פיירוול חינמי טוב? לא חסריםץ אם אתה רוצה משהו ממש פשוט בלי שליטה ידנית יש לך KERIO, משהו באמצע - יותר כבד, פשוט אבל מאפשר שליטה כלשהי זה ZA החינמי ואם אתה רוצה משהו שיתן לך שליטה ידנית מלאה - JETICO הקלילה לדעתי

קודם כל תודה על ההצעות. דבר שני רציתי להבין משהו די בסיסי, אם יש לי פיירוול של של וינדוס XP PRO למה אני זקוק לפיירוול נוסף? לא ברור לי הנושא הזה תוכל להסביר לי?

פורסם

הפיירוול של ווינדוס הוא בסיסי מאד וכמעט ולא חוסם כלום

פורסם
  • מחבר

הפיירוול של ווינדוס הוא בסיסי מאד וכמעט ולא חוסם כלום

הבנתי. אם ככה, על איזה פיירוול היית ממליץ לי ממה שהזכרת לעיל שיתן לי הגנה הכי טובה?

ושאלה נוספת, האם אני צריך לנתק את הפיירוול של וינדוס לפני התקנת פיירוול אחר או שהם יכולים לעבוד במקביל?.

ואם כן, מה הפעולה שאני צריך לעשות כדי לנתק את הפיירוול של וינדוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים