פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים שלום לחברי הפורום, יצא MUI עברית לויסטה.. הוא שוקל 142 מגה.. ולהלן התרשמותי ותמונות ממנו: אוקיי , נתחיל ממהתחלה.. ההתקנה פשוטה ביותר, אך לוקחת יותר מידי זמן.. על מנת להפעיל את העברית צריך לעשות ניתוק. העברית פעילה בכל הישומים הכלולים בויסטה והכל מיושר מימין לשמאל כמו שצריך.. לפי דעתי הפונט הנבחר הוא לא יפה , אך אולי זה בגלל שאני לא רגיל אליו תמונות: המסך הבסיסי מסך ה"התחל" מסך המחשב מסך המדיה פלאיר מסך האינטרנט אקספלורר 7 מסך המאפיינים+ציון של המחשב אם יש לכם עוד שאלות או שתרצו עוד תמונות מעוד מקומות תפנו אלי כאן ואני יעלה.. יקיר.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים וואי ממש יפה אשמח לעוד תמונות. וכמובן לשמוע מאיפה יש לך אם מותר לך לספראני מקווה שמותר לספר!חחחוהאם זאת ויסטה חוקית או ש לא כל כך?
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אני גם מקווה שמותר אבל אני חושב שכן כי זה תוסף לא פרצה אני מאוד מקווה שכן
פורסם 2007 בינואר 118 שנים השגתי את התוספת גם...אבל אני לא ממש מת על זה - נראה לי שאני נשאר עם הגירסה המקורית...
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר השגתי את התוספת גם...אבל אני לא ממש מת על זה - נראה לי שאני נשאר עם הגירסה המקורית...איזה תוספת?
פורסם 2007 בינואר 118 שנים לדעתי זה לא נוח ואני יחזור לאנגלית..^^נכנסים לקונטרול פאנל-תעשה שיראו את זה כקלאסי-REGIONAL משהו ואז בלשונית השלישית יש למטה להתקין את השפה ואז תבחר את התיקייה שבה יש את הקובץ CAB וזהו
פורסם 2007 בינואר 418 שנים יפה מאוד!אשמח לראות את האופיס 2007 בעברית אם יש לך..וגם איזו תמונה של תיקייה וירטואלית(לא ראיתי אף פעם מה זה בדיוק)..אה ועוד שאלה הMUI הופך גם את אופיס לעברית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.