עבור לתוכן

מפרט למחשב, באיזור 15K כולל מסך - סופי

Featured Replies

פורסם

לגבי שידרוג בעוד שנה, כמו הסיבה של לקנות שלם בחנות - אישתי לא הכי מתלהבת שאני מתעסק עם המחשב מפורק בבית

וגם לא מבינה למה צריך לשדרג כל כה זמן, מבחינתה הכי חשוב שאעיף כבר את הקופסא הגדולה מהשולחן (CRT) ושאסיים עם הסיפור הזה כבר

לכן מעדיף להתעסק כמה שפחות ולקנות את המארז ומסך הכי אסטטיים שיש ולכן אני מתלבט לגבי האורורה כי הוא קצת מוקצן כאשר ה P180 מאוד עדין

ולכן אני אקנה 8800 עכשיו ולא עוד שנה

האם כדאי לדחוק את התקציב ולעלות ל GTX או שחבל על הכסף הזה ועדיף להשקיע אותו בהגדלת הזכרון ל 2 ג'יגה 800 במקום 667?

אל תקח עכשיו GTX הוא ממש לא משתלם כרגע, וגם זיכרונות 800 למי שלא עושה OC כמעט אין הבדל.

• תגובות 55
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תקח עכשיו GTX הוא ממש לא משתלם כרגע, וגם זיכרונות 800 למי שלא עושה OC כמעט אין הבדל.

תראה, כשאתה אומר לא משתלם, זה הכל אינדיבידואלי, מהבחינה שאם אתה אחד שאוהב "לרוץ עם הטכנולוגיה" אז סבבה, אבל אחד שקונה עכשיו מחשב ולא מתכנן לעשות לו שום UPGRADE ב 2/3 שנים הקרובות, ויש לו את הכסף, מדוע שלא יהנה מה- HIGH END של היום? (לא ש- GTS זה לא HIGH END!! :))

זו דעתי, בכל מקרה, לגבי הזיכרונות אני מסכים אין צורך ב 800 MHZ אלא אם כן מתוכנן OC רציני או משהו.

אם ה- GTX "בורח" לך מהתקציב אז קח את ה- GTS ותהנה :xyxthumbs:

פורסם

תראה, כשאתה אומר לא משתלם, זה הכל אינדיבידואלי, מהבחינה שאם אתה אחד שאוהב "לרוץ עם הטכנולוגיה" אז סבבה, אבל אחד שקונה עכשיו מחשב ולא מתכנן לעשות לו שום UPGRADE ב 2/3 שנים הקרובות, ויש לו את הכסף, מדוע שלא יהנה מה- HIGH END של היום? (לא ש- GTS זה לא HIGH END!! :))

זו דעתי, בכל מקרה, לגבי הזיכרונות אני מסכים אין צורך ב 800 MHZ אלא אם כן מתוכנן OC רציני או משהו.

אם ה- GTX "בורח" לך מהתקציב אז קח את ה- GTS ותהנה :xyxthumbs:

לא משתלם התכוונתי ביחס ל GTS כי הפרשי הביצועים ביניהם לא כאלה גדולים וממש לא מצדיקים עוד 1000 ש"ח.

פורסם

לגבי שידרוג בעוד שנה, כמו הסיבה של לקנות שלם בחנות - אישתי לא הכי מתלהבת שאני מתעסק עם המחשב מפורק בבית

וגם לא מבינה למה צריך לשדרג כל כה זמן, מבחינתה הכי חשוב שאעיף כבר את הקופסא הגדולה מהשולחן (CRT) ושאסיים עם הסיפור הזה כבר

לכן מעדיף להתעסק כמה שפחות ולקנות את המארז ומסך הכי אסטטיים שיש ולכן אני מתלבט לגבי האורורה כי הוא קצת מוקצן כאשר ה P180 מאוד עדין

ולכן אני אקנה 8800 עכשיו ולא עוד שנה

האם כדאי לדחוק את התקציב ולעלות ל GTX או שחבל על הכסף הזה ועדיף להשקיע אותו בהגדלת הזכרון ל 2 ג'יגה 800 במקום 667?

ל P180 הGTX לא נכנס, רק הGTS וגם זה אני לא סגור.

גם לגבי האורורה הוא לא נכנס, אני מתכוון לישן לחדש יש מצב שהוא נכנס.

אם אתה לוקח מארז יקר תיקח את ה900 של אנטק המארז הכי טוב עד 900 שקל.

זה ביזבוז אדיר לקנות היום GTS שלא לדבר על GTX.

קודם כל רק אם יש לך מסך בגדלים של 20 ומעלה יש לך צורך בGTS אם לא אתה זורק כסף לפח.

היתרון היחדי של הDX10 זה שהוא תומך בDX10 אבל מכיוון שזה לא רלוונטי היום כי אין משחקים כאלה, אז חבל על הכסף שאתה זורק כסף לפח על משהו שאתה לא משתמש, עדיף לחכות עוד חצי שנה, שנה לפני שקונים כרטיס DX10. וכשתקנה אז הוא גם יהיה הרבה יותר חזק מה GTS, וגם אז הוא יהיה רלוונטי.

מי שקונה היום כרטיס מסך לא כדאי לו לקחת יותר מX1950PRO, הכרטיס מאוד חזק ומריץ בכיף כמעט את כל המשחקים על הגדרות הכי גבוהות. (אם יש מעל 20 אינץ אפשר לקחת XT).

אבל אצל מי שכסף היא לא בעיה אפשר לקחת היום GTS או GTX (ולא ממש להשתמש ביכולות שלו אלה אם יש לך DELL 24). אבל עוד שנה כל כרטיס מיד שעולה 1600 שקל יהיה ברמה של ה GTX או יותר טוב ממנו. ורק אז יהיו משחקים DX10.

פורסם

ל P180 הGTX לא נכנס, רק הGTS וגם זה אני לא סגור.

גם לגבי האורורה הוא לא נכנס, אני מתכוון לישן לחדש יש מצב שהוא נכנס.

אני חושב שכן הוא נכנס אפילו למארז MID רגיל. P180 זה FULL TOWER איך הוא לא נכנס אליו ??

http://img141.imageshack.us/my.php?image=dsc00843dh8.jpg

תראה, לא כזה יותר ארוך מכרטיס רגיל.

26.5 ס"מ ל GTX ו 22.5 לGTS. למארז שלי ה GTS נכנס בכיף!,( מדדתי ) ויש לי מארז מאוד פשוט, MID-TOWER.

פורסם

התוצאת שם זה בולישט אחד גדול.

http://www.tomshardware.com/2006/11/08/geforce_8800/page8.html

פה אתה יכול לראות טוב טוב מה ההבדל ביו הXTX לGTX בלי CF.

כלומר הבדל בין הGTS לXTX הוא ממש לא גדול. לפעמים הוא גם לטובת הXTX.

וגם זה ביקורת של טום.

ע"פ ביקורת בודדת מהאתר של טום (מכובד, אבל) אי אפשר להסיק כלום. ואגב, יש שם 8800GTS בהשוואות :o

מה עם הביקורת הזו?

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=21

וחוץ מזה, אל תשכח שהבדל המחירים ביניהם נע בין 200 ל-300 שקלים, וDX10, הXTX בחיים אבל בחיים לא יתן לך.

פורסם

ע"פ ביקורת בודדת מהאתר של טום (מכובד, אבל) אי אפשר להסיק כלום. ואגב, יש שם 8800GTS בהשוואות :o

מה עם הביקורת הזו?

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2870&p=21

מה זה הרזולוציות המטורפות האלה? 2560X1600 ? :lol:

בכל אופן כמו שיואב אמר, איך אפשר לוותר במחיר כזה על תמיכה ב DX10 ?

פורסם
  • מחבר

הרזולוציות הם של מסכי 30 אינץ'

טוב, נכון לעכשיו, מפרט סופי לבינתיים (מאוד החלטי אני ;D)

סה"כ 11130

- נראה לי שקצת חרגתי מהתקציב

יש למישהו הצעות לקיצוץ /שינוי?

עזרה???

יש גם בנועה, מישהו עבד איתם?

דגם מחיר כמות

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1

eVGA NFORCE 680i SLI LGA775 1790 ¤ 1

G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1520 ¤ 1

SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB 620 ¤ 1

eVGA G-Force 8800GTS 640MB PCI-E 2750 ¤ 1

PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE 230 ¤ 1

GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER 920 ¤ 1

Antec TruePower Trio 650 650W 930 ¤ 1

Arctic Silver 5 40 ¤ 1

Zalman CNPS9500 LED 330 ¤ 1

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם יש תקציב לך על זה אחלה מפרט :) לגבי הזכרונות 667 ו 800 אין הבדל מורגש כל כך אלא אם מתוכנן OC, לשיקולך.

איזה דגם של מסך בדיוק יש לך?

ומרכישה אחת שהייתה לי עם נועה מחשבים יצאתי מאוד מרוצה, שירות עד הבית והכל היה בסדר

פורסם
  • מחבר

מתכנן לרכוש מסך בנוסף

nec 20wmgx2 או דל 2007WFP

אם מתוכנן OC קל (נניח ל- 2.8 ג'יגה) צריך זיכרון 800?

פורסם
  • מחבר

בסוף מוסיף את הנק 20wmgx2 ממשרדיה

הם אומרים שביום הראשון אפילו בפיקסל שרוף אחד מחליפים

ולוקח את המפרט של KSP,

שיניתי כותרת להתאים

האם נראה לכם שכדאי לשנות משהו

אם לא יתקבלו תגובות - זה המפרט הסופי שאזמין, כנראה אפילו השבוע

---------------------------

עדכון אחרון - הכל הוזמן - צריך להגיע בעזרת השם מחר

מסך: NEC 20WGX2

הוזמן ממשרדיה, התקשרו לומר שיגיע מחר עד הצהריים

כל יתר החלקים הוזמנו ממקסימוס בפתח תקווה וברגע זה הם בהרכבה

לוח אם : Evga 680i

זכרונות: Corsair XMS2 6400 1GB x 2 c4 twin

מעבד: E6600

קירור: Zalman 9700

צורב: Pioneer DVR-111Dbk

ספק: Antec 650W Trio

כרטיס מסך: Evga 8800GTX

מארז: GigaByte Aurora 3D 570 Silver

אל פסק: Ippon 600

הרד דיסק: WD 320GB 16MB SATA

כאשר מוסיף מהבית כרטיס רשת אלחוטי PCI

וגם Sound Blaster Audigy 2 ZS

מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטי שילכו עם זה

מישהו ראה בארץ את הלוג'יטק MX3200?

או את המקלדת האלחוטית החדשה של מיקרוסופט - סידרה 8000?

תודה חברה, על כל העזרה בהכנת המפרט, אעדכן לגבי BENCHMARKS כשיגיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים