עבור לתוכן

איזה שביזות - או - למה הצורב החדש לא קורא שום דיסק?

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה.

בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים.

במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק.

האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים.

איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.

פורסם

ניסית דיסקים מקוריים?

פורסם
  • מחבר

כן... שניים.

פורסם

שתנסה לעדכן קשוחה...

או שפשוט אם הוא דפוק כבר מההתחלה תחליף אותו..

פורסם
  • מחבר

עדכון קושחה פוגע באחריות? נדמה לי שקראתי הודעה פעם שכן וזה נשמע לי מגוחך...

או שאולי היה מדובר על עדכון קושחה מותאם..

בכל אופן.. אם הוא דפוק מלכתחילה אני מעדיף להחליף אותו. השאלה היא אם יש איזה משהו אחר שיכול לגרום לבעייה.

פורסם

אם בדקת CD/DVD מקורים והוא לא עובד..אין ממש משהו שאתה יכול לעשות מלבד להחליף אותו באחריות...(או עידכון גירסה)...

פורסם

אם אתה מעדכן קושחות רשמיות זה לא פוגע באחריות אבל לדעתי חבל זה פשוט נשמע ככונן תקול, יש לך אחריות תחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה. כמה מרגיז(רק בגלל שזה היה מתנה).

אני אלך לשם השבוע להחליף את הכונן. כבר דיברתי איתם.

פורסם

אם אפשר תבדוק אותו במחשב אחר.באמת חבל שכך נהרסה המתנה אבל בטוח היא תבין.

פורסם

בדקת רק דיסקים מקוריים? תבדוק אם מוגדר REGION לצורב.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי שהגיבו לזה עוד..

בדקתי רק דיסקים מקוריים האמת. אבל אחד מהם היה דיסק CD - כך שלregion אין קשר פה. אני כבר פירקתי את הכונן ואני הולך להחליף אותו היום. אם פעם הבאה שנרכיב יהיו בעיות(ואני מאוד מאוד מקווה שלא), אז כבר נראה הלאה מה אפשר לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים