עבור לתוכן

נייד עד 5-5.5K ~ צריך המלצות וחוות דעת על חברות מובילות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

אני שוקל ליקנות מחשב נייד, לשימוש משרדי, מולטימדיה, ותמיכה בויסטה כמובן.

עכשיו כמה נקודות שהסקתי כחשובות לאחר שקראתי את הטיפים של נמסיס:

עדיפות לאחריות ל 3 שנים, שנה אחת זה מעט מדי למוצר עדין כזה.

מהירות ההארדיסק חייבת להיות לפחות 5400.

וזיכרון 1GB, לא פחות ולא יותר (תקציבית זה לא מתאפשר :( )

קראתי חוות דעות של אנשים והרבה אנשים טוענים שהשירות לקוחות של HP מאכזב, לכן אני לאט לאט יורד מהרעיון ליקנות דגם HP חדיש ויותר בכיוון של DELL \ LENOVO.

חברי הפורום בעלי מחשב נייד, תוכלו לתת לי חוות דעת שלכם על החברות הללו בבקשה ?

אם היה לכם ניסיון עם שירות הלקוחות \ בעיות עם האחריות או צרות אחרות עם החברה בקשר לאמינותה, בבקשה פרטו :xyxthumbs:

כמובן גם אם חוויתם אמינות מצד החברה, וטיפלו בכם יפה זה נקודה לזכותם אז ציינו זאות :cool2:

מחכה להצעותכם, תודה רבה.

פורסם

דבר ראשון לא כתבת מה הדרישות שלך לגבי הגודל. או אם יש תכנון לשחק במשחקים(אם כן אז תצטרך לעלות בתקציב).

לפי הדרישות שלך אתה רוצה יותר מדי בתקציב נמוך מדי.

תמיכה בVISTA? ככה שהיא תרוץ חלק? אני לא יודע בדיוק, אבל בהערכה גסה שלי נייד מבוסס PENTIUM M עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך משולב לא יוכל להריץ את ויסטה ביחד עם ממשק AERO, לא נראה לי שהביצועים יהיו טובים, אך תבדוק את זה.

"קראתי חוות דעות של אנשים והרבה אנשים טוענים שהשירות לקוחות של HP מאכזב"

אתה יכול לתת לי בבקשה לינק לאותם אנשים רבים אשר לא מרוצים מהשירות שקיבלו בחודשים האחרונים?(אני לא מדבר על לפני שנה, כי HP החליפו כליל את שירות הלקוחות שלהם וכל טענות העבר לא רלוונטיות בכלל) אם לא תוכל להציג נתונים כאלה, אתה טועה ומטעה וחבל.

כי רבים באים ואומרים שהם שמעו שהשירות של HP גרוע, ופשוט לא יודעים שזה לא המצב כיום, וזה היה כך רק בעבר.

תשכח מנייד עם מעבד PENTIUM M+(שגם על PENTIUM M אני לא יודע איך VISTA ירוץ, וקשה לי להאמין שלנייד עם CELERON יהיה אפשר לקרוא VISTA READY), ג'יגה זכרון ו3 שנים אחריות ב4-4.5K, התקציב נמוך מדי ואין חיה כזאת אצל חברות הניידים הגדולות. או שתעלה בתקציב או שתוריד בדרישות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, בקשר לדעות קדומות על HP, אמרתי שזה מה ששמעתי, לא אמרתי שזה מה שנכון להיום. זה למה ביקשתי חוות דעת מאנשים בעלי מחשבי HP שיתנסו עם השירות לקוחות.

בקשר לגודל, לא משנה לי. גם המשקל לא משנה לי. זה מחשב נייד, בשבילי הבדל בין 3 קילו ל 3 וחצי קילו - לא משמעותי ולא מורגש.

אני רוצה שהמחשב יהיה עם מסך WIDE, וכניראה שאני אכן יעלה את התקציב מכיוון שאין ברירה..

אז אני באזור ה 5-5.5K ~ עכשיו..

הצעות ?

פורסם

בתקציב הזה תוכל לספק את כל הדרישות שלך חוץ מהאחריות, תצטרך להסתפק כנראה בשנה(לא מצאתי דגם שיכלול גם 3 שנות אחריות ב5 וחצי אלף)

נסה את הDELL 6400, HP 6160 והLENOVO N100.

פורסם
  • מחבר

מבחינת האחריות אין ממש ברירה, ניסתפק בשנה.

עכשיו ה HP 6160 ממש מצא חן בעיניי, יש בו הכל.

השאלה אם מחשבי ה LENOVO או ה DELL טובים יותר מימנו מבחינת אמינות.. מה דעתך?

תודה!

ועוד שאלה קטנה, איך הכרטיס מסך המובנה של אינטל? ה 950 ? שבא כימעט עם כל נייד..

פורסם

ב-LENOVO אפשר להרחיב את האחריות לשנתיים תמורת 450 ש"ח ול-3 שנים תמורת בערך 1000 ש"ח.

אבל אז זה מוציא אותך מהתקציב המוגדר. (אל תתפוס אותי במילה לגבי המחיר, זה הסדר גודל שראיתי באחד האתרים).

ואין לי מושג למה יש הפרש כ"כ גדול בין שנתיים לשלוש שנים.

אגב, ניידי DELL מגיעים עם אחריות מלאה ל-3 שנים.

פורסם

מבחינת האחריות אין ממש ברירה, ניסתפק בשנה.

עכשיו ה HP 6160 ממש מצא חן בעיניי, יש בו הכל.

השאלה אם מחשבי ה LENOVO או ה DELL טובים יותר מימנו מבחינת אמינות.. מה דעתך?

תודה!

ועוד שאלה קטנה, איך הכרטיס מסך המובנה של אינטל? ה 950 ? שבא כימעט עם כל נייד..

סדרת הINSPIRON של DELL לא יותר אמינה מהPAVILION של HP, ואם אני לא טועה מנהל הפורום Nemesis טוען שאיכות הבניה של הLENOVO עדיפה על שני האחרים.

בכל מקרה, אתה לא אמור להיתקל בבעיות אמינות מכל אחד מהדגמים, וה6160 מומלץ בחום.

כרטיס המסך המובנה של אינטל גרוע ביותר ואין לצפות ממנו להרבה יותר מהצגת סרטים. בוודאי שלא למשחקים שדורשים יכולות גרפיות בסיסיות.

הזכרון שלו תמיד SHARED והוא אוכל לך כמות נכבדה מהזכרון שלך.

לאומת זאת ב6160 יש כרטיס מסך בסיסי אשר יוכל להריץ כמעט כל משחק קיים כיום.

vladk,

למה לדעתך ההפרש בהבדל המחירים באחריות בין שנתיים ל3 גדול מדי? כל הניידים באים על אחריות לשנה אחת, אז אם תרחיב לשנה אחת נוספת זה עולה 450, ולשנתיים נוספות 1000 זה קצת יותר מפי 2 אז מה הבעיה?

וחוץ מזה, הסיכוי שמוצר כלשהו יתקלקל בשנה השלישית שלו יותר גבוה מהסיכוי בשנה השניה.

פורסם
  • מחבר

קבלתי הצעה מחו"ל כרגע על מחשב - Compal HEL80 / 15.4" WXGA Widescreen TFT Display.

למישהו יש דעה אמינה לגבי הנייד הזה? כלפי התוצגה ואיכות התמונה שלו.. כי שאר החלקים אני בחרתי.

תודה!

פורסם

כל מה שאני יכול לומר לך לגבי Compal הוא שאנחנו נשמח אם תהיה שפן הניסיונות שלנו, ותאמר לנו אם זה טוב או לא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים