פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים חיברתי את הכבל הכתום שקיבלתי עם המחשב שקניתי והמחשב לא מזהה אותויש לי לוח אם MSI945 פלטינוםיש לי כבר שני הארדדיסקים מחוברים, בPRIMARY MASTER וPRIMARY SLAVE וזה אמור להיות השלישיניסיתי גם לשים גמפ'ר וזה גם לא עזר
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים חיברתי את הכבל הכתום שקיבלתי עם המחשב שקניתי והמחשב לא מזהה אותו יש לי לוח אם MSI945 פלטינום יש לי כבר שני הארדדיסקים מחוברים, בPRIMARY MASTER וPRIMARY SLAVE וזה אמור להיות השלישי ניסיתי גם לשים גמפ'ר וזה גם לא עזר ניסית לשים ג'מפר על דיסק SATA? הם לא זקוקים ולא מסוגלים להיות מג'ומפרים. בדקת קודם כל שהדיסק מזוהה ב-BIOS? במידה ולא תחליף כבל, בדוק אם הדיסק עובד במחשב אחר, ובדוק את הגדרות ה-BIOS שלך לראות שהבקר שאליו חובר הדיסק מתפקד כמו שצריך. פרט לכך, באיזה ממשק הדיסקים האחרים שלך? SATA או IDE?
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים חיברת גם חשמל?וכמו שאמרו דיסק SATA לא צריך ג'מפר ,מה שכן תבדוק אם אין איזה ג'מפר שצריך לשים כדי שהוא יעבור למצב SATA
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר ניסית לשים ג'מפר על דיסק SATA? הם לא זקוקים ולא מסוגלים להיות מג'ומפרים. בדקת קודם כל שהדיסק מזוהה ב-BIOS? במידה ולא תחליף כבל, בדוק אם הדיסק עובד במחשב אחר, ובדוק את הגדרות ה-BIOS שלך לראות שהבקר שאליו חובר הדיסק מתפקד כמו שצריך. פרט לכך, באיזה ממשק הדיסקים האחרים שלך? SATA או IDE? גם בלי הגמפר זה לא עבד שני ההארדיסקים האחרים הם יחסית ישנים, הם נראה לי IDE ניסיתי אגב לחבר גם תכבל חשמל הרגיל וגם תכבל השני שיש היותר קטן, זה גם לא עבד
פורסם 2007 בינואר 118 שנים תבדוק אם הוא מזוהה בביוס. כי יש מצב שהוא עובד כמו שצריך ואתה רק צריך לאתחל אותו ב- XP.ואין דרך מיוחדת לחבר כונן SATA. פשוט כבל SATA רגיל, ומקור כח.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים נכון.הדבר שיכול להעיק זה הגמפר.אולי אתה שם אותו על סאטה 2 והלוח שלך לא תומך?גם זה יכול לקרות
פורסם 2007 בינואר 118 שנים לא צריך לשים על שום צמפר.גם לוח עם SATA1 מזהה כונני SATA2.יש לי 4 כוננים. ולוח שתומך SATA1. שניים מהם SATA1 ושניים SATA2. לאף אחד מהם אין גמפר.תבדוק שוב אם ההרדיסק מזוהה בביוס!
פורסם 2007 בינואר 118 שנים יש הרדיסקים שברירת המחדל שלהם זה סאטה ולא סאטה 2.שם אין חובה לשים גמפר.אין צורך להכליל.למשל בWD 2500KS ברירת המחדל(כשאין גמפר) זה סאטה 2.נתקלתי במקרה שהדיסק לא זוהה עד ששמתי גמפר על סאטה(לא היה לדיסק הזה גמפר אז שמתי אחד משלי ).
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר בדקתי בביוס כמובן כל פעם שניסיתי להפעיל את ההארדדיסק.חיברתי כרגיל כמו שאני מחבר כל הארדדיסק, כבל מידע וכבל מתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.