פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אוזניות, לגיימינג ברור שזה עדיף, אפשר הרבה יותר להתרכז במשחק ובקולות.. למוזיקה לא ממש אבל אני מתחשב באחרים
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים ^^ מה הקשר? לי יש את ה-ATP3 ואת ה-SR80. מעדיף בפער עצום את ה-SR80 על ה-ATP3. לפי ה-SR80 שעלו לי 520 הייתי אומר שאוזניות בכ-200 שקל משתוות אולי ל-ATP3. אין מה להשוות, האוזניות לוקחות בענק.אני יגיד לך מה הקשר !אם היה לי את האפשרות להשקיע 500 אלף שח על רמקולים כמובן שהייתי קונה רמקולים זה הרבה יותר נוח ולא רק אני נהנה מהאיכות אלה כל הסובבים אותי !!...אבל מהסיבה שיש לי רק 500 דולר אז אני הייתי קונה אוזניות בשביל להנות מאיכות ...הסיבה המרכזית שאנשים קונים אוזניות טובות היא מהסיבה שהם לא יכולים להרשות לעצמם רמקולים ברמה כזו ... וזה העיניין
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים מחבר לא יודע אם זו הסיבה העיקרית, לאוזניות יש גם יתרונות אחרים. אבל זה בהחלט נכון בהרבה מקרים.Anatoli.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים בינתיים רמקולים. גם בגלל שזה לא מנתק אותך מהסביבה... אבל גם בגלל שאין לי אוזניות ברמה של הNHT 3.3 והBose 901 (יש לי אוזניות של סוני ב60 שקל ) וגם אני נורא אוהב ראפ/היפ הופ אז אני אוהב להרגיש את הבאס.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים יש כסף רמקולים ברור ... אין כסף אוזניות ברור ... והכוונה לא להפרש של כמה עשרות/מאות שקלים
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים קרייזי, מאיפה יש לך רמקולים של NHT? עד כמה שאני יודע רק חברה אחת מייבאת אותם, ובקושי יש להם איזה דגם וחצי (למרות שחיפשתי רמקולים של NHT מסוג קצת אחר).
פורסם 2007 בינואר 218 שנים אוזניות!!! יש לי בינתיים רק 3 זוגות ו 2 מגברים ואני עדיין מחפש. לרמקולים ברמה שאני רוצה אין לי כסף
פורסם 2007 בינואר 318 שנים יש לי ATP3 ו-HD497. לשמיעה ממושכת אני מעדיף את הרמקולים. יש לי נטיה להגביר יותר מדי את הווליום באוזניות, וזה מתחיל להציק באוזניים בסופו של דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.