פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים אני מנסה לתכנת ב-C++ בסביבת VS2005.אני מנסה ליצור MSGBOX פשוט ואני נעזר באתר הזה למרות שהוא כותב שם ל-C, ההסברים שלו טובים.כשאני מנסה לקמפל את הקוד הבא:#include <windows.h>int WINAPI WinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance,LPSTR lpCmdLine, int nCmdShow){MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK);return 0;}אני מקבל הודעת שגיאה: error C2664: 'MessageBoxW' : cannot convert parameter 2 from 'const char [22]' to 'LPCWSTR'חפרתי באינטרנט לגבי ה-LPCWSTR והגעתי לזה שמדובר TYPEDEF של wchar_t.אין לי מושג אם לעשות המרה, וכל העניין הזה של Win32 app חדש לי.למישהו יש רעיונות?
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים תנסה:MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK);או שתגדיר 3 משתנים חדשים של טיפוסי LPCWSTR, כהודעות שאתה רוצה לשים, ותעביר אותם כפרמטרים.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר תנסה:MessageBox(NULL, "Goodbye, cruel world!", "Note", MB_OK);זהו שזה לא עובד.או שתגדיר 3 משתנים חדשים של טיפוסי LPCWSTR, כהודעות שאתה רוצה לשים, ותעביר אותם כפרמטרים.השאלה היא, איך?ניסיתי:LPCWSTR str="test string"אבל גם פה אני מקבל את אותה ההודעה.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים תשתמש ב-MessageBoxA, זו גרסת ה-Ascii של MessageBox, יש גם MessageBoxW שהיא גרסת ה-Wide ?(Unicode)ככה זה עם הרבה פונקציות ב-API של Windows. כנראה שהגדרת את הפרויקט שלך ל-Unicode.אפשר גם להמיר את המחרוזות ל-Unicode -MessageBoxW(NULL, L"Goodbye, cruel world!", L"Note", MB_OK);
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.