פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים קודם כל תודה! ברצוני לקבל מפרט למחשב נייד טוב. שיהיה בעיקר לאינטרנט מהיר.אם אפשר בנוסף שיהיה די חזק ומהיר..אודה לכם עם מישהו יסביר לי איך הולך כל הקטע עם זה ומה צריך לעשות כדי שאוכל לגלוש ברחבי הארץ בחיבור ניידי.בנוסף אשמח אם ישאר תקציב לכרטיס מסך נחמד שיוכל לפהעיל black & white 2 תודה רבה! דבר אחרון תרפו חנות שממנה בניתם את המפרט ותודה! (זה במזומן אני משלם)
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים בעמוד הראשי של פורום מפרטים יש לך כניסה לפורום משני - מחשבים ניידים.ככל הנראה אחד המודים יבוא ויעביר את הת'רד.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר סליחה על ההקפצה... סליחה...אבל אני רוצה לקנות המחשב עוד השבוע וזה די דחוף לי! לא רוצה שאיזה מוכר ידחוף לי משהו דפוק ומחיר גבוה.שוב תודה תודה ותודה!
פורסם 2007 בינואר 318 שנים צר לי, אבל ב-4,000 ש"ח לא תוכל לקבל נייד עם כרטיס מסך שאינו מובנה בצ'יפסט.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר אז באותו תקציב...רק שיהיה חזק לגלישה.ושעדיין הכרטיס שיהיה בציפסט יהיה סבבה ואיך הולך כל הקטע של הגלישה הידנית הזו ?ותודה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר הכונה ל"נקודות חמות" זה שלמשל אתה יכול לגלוש דרך בתי קפה וכו'..אפשר מפרט בבקשה? תודה רבה!!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים פשוט תדאג שכפתור הWIRELESS שלך פועל, וזה יעשה כבר את שאר העבודה. בHOT SPOT מאובטחת תצטרך להגדיר חייגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.